کی گفته شما با 5 min وصل شدن به لایو قراره بن بشی ؟! ما عمریه داریم بازی میکنیم هنوز بن نشدیم !نقل قول:
کی گفته شما با 5 min وصل شدن به لایو قراره بن بشی ؟! ما عمریه داریم بازی میکنیم هنوز بن نشدیم !نقل قول:
خوب میشه بدونم دقیقا فکر میکنید برای چی ban میشید ؟نقل قول:
چون هیچ راهی جز live نداره
سلام.همه ایکس باکس ها بازیها رو با یه کیفیت اجرا میکنن یا مثل کامپیوتر بالا پایین داره؟؟؟
یعنی این ارکد 260 تومنی مثل پریمیوم 430 تومنی بازیها رو اجرا میکنه؟؟
بلی ! ولی خب کیفیت بازی بستگی به TV شما داره ! اگه با یه LCD TV FULL HD بازی کنید میتونید بالاترین کیفیت رو داشته باشید !نقل قول:
صفحه ی اول کامل توضیح داده شده.نقل قول:
دوستان من توی یک سایت خوندم که ماکروسافت اعلام کرده 11 اگوست (یعنی 15 روز دیگه) آپدیت جدید داشبور New Exprince بر روی شبکه Live قرار میگیره!
البته تغییرات زیادی نکرده!
حقیقت داره؟
نقل قول:
تغييراتش اكثرا مربوط به live ميشه ولي تا اونجايي كه من ميدونم پاييز قرار بود واسه download گذاشته بشه
دقیقا هر هنگ کردنی مربوط به مشکل گرما نیستنقل قول:
نوشته شده توسط [S.Y.K
یک سال پیش دشتم وگاس 1 بازی میکردم هی هنگ می کرد
بقیه بازی ها هیچ مشکلی نداشت ولی رینبو سیکس هم بد لود میشد هم گیر میکرد (البته 2-3 دقیقه اول گیر نمیکرد) هم تکستچر هاش لود نمیشد دیسک هم مالزی بود (یعنی مذخرف) ولی یک خط کوچیک هم نداشت
کلا بازی هایی که مثل رینبو که حجمشون زیاده و با حضار بدبختی تو 8 گیگ جا شدن اگر مالزی باشن یا شبیه اونها احتمال هنگ دستگاه زیاده
ماله من هم دقیقا اینجوری شد 2 بار :13:نقل قول:
dvd هم جنسش واقعا خوب هستش
به نظرم از بازی هستش چون به غیر از prototype و fallout3 تو هیچ بازی این مشکل رو نداشتم
نظر شما چیه؟؟؟؟؟
بله اما در صورتی که بازی توسط DVD درایو اجرا بشه !! اگه در زمانی که بازی از روی هارد Load میشه هنگ کنه مشکل از دستگاه هستنقل قول:
البته میشه بازم بگیم که مشکل از DVD بوده که شاید بد رایت شده که باعث شده بازی هم بد نصب شده باشه.
چطوری میشه به جای اسپیکر از هدست برای صدای بازی ها استفاده کرد؟
سلام
این cooling که میگید باید بعد از خرید انجام بشه چیه ؟
بعد من میخوام یه "xbox360 premium جاسپر کپی خور "یا"xbox360 elite جاسپر کپی خور" بخرم ازکجا بدونم اصل هست و مغازه ایه سرم کلا نذاشته باشه ؟
کسی راهی بلده که بدیم برامون از خارجه (:27:) یه الیت جاسپر بیارن؟
(البته نمی دونم اصلاً تولید میشه یا نه!)
آخه دیروز زنگ زدم به فتحی، کاملاً خونسرد بهم گفت الیت فالکون، 500 و خورده ای!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بله بعد از خرید باید انجام داد.اگه به خود فرونشده بگید شاید واستون انجام بده.نقل قول:
Xbox 360 تقلبی نداریم.هرچی هست بین دسته 2 و آکبند هست.
فتحی که خیلی دندون گرد شده !!! خدا رحم کرد یه مغازه ی چسقلی داره !!!!نقل قول:
والا برای سفارش نیاز به Green cart یا Master cart هست راه دیگه هم اینه که اگه کسی رو تو خارج داری بگی واست بخره و پست کنه.
عکس های وسایل لازم برای این کار رو پیدا نکردم وگرنه توضیح میدادمنقل قول:
به choory پیام خصوصی بده بهت کامل توضیح میده
عزیزم هدست فقط برای live و بعضی بازی های خاص هست مثل end war و قابلیت استفاده به عنوان هدفون رو نداره.(خودمونیم تا حالا بالای 100 بار این موضوع مطرح شده بود.یه سرچ می کردی بهتر نبود؟؟؟)نقل قول:
چطوری میشه به جای اسپیکر از هدست برای صدای بازی ها استفاده کرد؟
عزیزم کاری نداره که تلفونو بردار به یکی از کسایی که داره می ره خارجه تلفن کن بگو یه 360 برام بگیر البته بنظرم از ایران بگیری بهتره.(قربون این ایران برم که هیچ چیزش درست نیست)همین دو هفته پیش همین فتحی پاتو می گرفت از مغازش بیرون نری و یه 360 الیت جاسپر با قیمت 380 یا 400 بگیری.فکر کنم تولید بشه البته این یک موردو مطمئن نیستم.نقل قول:
کسی راهی بلده که بدیم برامون از خارجه (:27:) یه الیت جاسپر بیارن؟
(البته نمی دونم اصلاً تولید میشه یا نه!)
آخه دیروز زنگ زدم به فتحی، کاملاً خونسرد بهم گفت الیت فالکون، 500 و خورده ای!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نقل قول:
دقيقا
من fallout3 رو رو هارد هم نصب كردم مشكل حل نشد در نتيجه ترسيدم گفتم اين دستگاه فاتحه
ولي بعد كه بازيهاي ديگه رو امتحان كردم اصن مشكلي نداشت
آره عجیبه نوع دیسک من هم مرغوبه
شاید همین طور که دوستمون گفت به خاطر حجم بازی باشه
سلام
Cooling اگه نشه مثلا چی میشه ؟؟؟
یکی جواب این سوالم رو بده :
من تو سال 2005- 2006 یه کامپیوتر خریدم (گرافیک 256-رم1گیگ) و پارسال خواستم سیستم رو بالا ببرم که مغازه دار گفت به دلیل اینکه کاپیوتری که من تو سال 05- 06 خیلی قدیمیه نمیشه گرافیک رو بالا برد و برای این کار باید باید کل سخت افزار کامپیوترم عوض بشه
حالا من یه سوال دارم اگه به این صورت باشه و من بخوام سیستم کامپیوترم رو بالا ببرم و اگه برای این کار بخوام کل سخت افزار رو عوض کنم چقدر میشه قیمتش ؟؟
من به خاطر این – این سوال رو پرسیدم چون امروز XBOX 360 رو که قیمت کردم 400 به بالا بود برای همین میخوام ببینم که قیمته بالا بردن سیستم هم چقدر میشه اگه گرون تر میشه 360 XBOX بخرم ?
ایا کل بازی هایی که XBOX 360 داره واسه کامپیوترم هست یا نه ؟ به غیر از اختصاصی ها ی360xbox
ایا میشه با بالا بردن سیستم pc بازی های Xbox 360 رو از طریق شبیه ساز رو کامپیوتر اجرا کرد؟ اگه بخوا م این بازی ها رو pc اجرا شه چه سیستمی نیازی داره ؟
نقل قول:
در مورد سوال اولت اي كاش از تاپيك سخت افزار قيمت مي گرفتي .ولي به نظر من اگه بخواي يه سيستم توپ دست و پا كني كه حداقل دو سه سال واست كار كنه خيلي از قيمت xbox360 بيشتر ميشه(تازه قيمت xb360 الان خيلي كذايي بالا رفته)
نه ديگه كل بازيهاش واسه pc نيس حداقل بازيهاي انحصاري زياد داره(gow2 fable2 halo3 halowars و ............)
شبيه سازم نه نداره
والا سيستم مورد نياز واسه هر بازي متغير ولي مثلا همين re5 كه سال قبل واسه xb360 اومده بود امسال واسه pc منتشر ميشه كه حداقل گرافيك 6800 نويديا و مطلوب سري 9 نويديا رو مي طلبه
حالا خودت بشين حساب كن ببين چجورياس.
سایتی چیزی هست که بشه با PayPal ازش خرید؟
+
الان قیمتش اون ور آب ها (!!!) چنده؟
+
می تونه مثلاً با پست واسه ایران بفرسته؟
آخه قبلاً 1 سی دی برام از خارجه اومده بود.
تو این وضعیت که هیچکس به قانون عمل نمی کنه و یه سری د.ز.د. افتادن به مملکت (!!!) ، نمیشه زیاد روش حساب کرد!
یه دفعه دیدی ورش داشتند واسه بچه آبجی شون! بعد هم گفتن که همچین چیزی وجود نداره! یه خس و خاشاکی بوده، ما هم انداختیمش دور!
+
یه چیز هایی تو مایه های Case کامپیوتر هست که کنسول رو می ذاری توش و خنکش می کنه!
اون رو توصیه می کنید؟
ممنون
اقایون فرق ارکد 260 تومانی با ارکد 330 تومانی چیه؟؟؟
این فالکون چرا ارزونتر از جاسپره؟مگه با فالکون نمیشه انداره جاسپر بازی کرد؟:20:
فکرکنم تفاوتشون در بردشون هست(جاسپر/فالکون):10:نقل قول:
=================================
باوایرلس میشه به اینترنت وصل شد؟:31:
این فالکون چرا ارزونتر از جاسپره؟مگه با فالکون نمیشه انداره جاسپر بازی کرد؟تفوت تا این حد ...احتمالا این فالکون یه ایرادی داره!!!کسی میدونه ایرادش چیه؟چرا این همه ارزونتره؟؟؟
يه مثال ميزنم ... چرا پرايد از آزرا ارزون تره ؟! مگه با پرايد نميشه اندازه ی آزرا رانندگی كرد ؟نقل قول:
فالكون هم همينه ! ميشه باهاش بازی كرد ولی احتمال سه چراغ شدنش بيشتر از جاسپر هست
من خودم فالكون دارم خيلی هم راضی هستم
نقل قول:
به دو علت مهم:
1- از لحاظ ساختاري جاسپر كمتر از فالكون داغ مي كنه(چون gpu يا گرافيك جاسپر 65 نانومتري هست و ماله فالكون 90 نانومتري و درنتيجه احتمال 3چراغه شدنش كمتر)
2- مساله رد كردن فالكوناس ببين الان چون به خاطر اومدن جاسپر فالكونا مونده رو دستشون در نتيجه فالكون رو ارزونتر ميدن تا ملت ازشون فالكون بخرن
برد فالکون مشکلی نداره.تفاوتشم با جاسپر اینه که در جاسپر cpu و gpu از 90 نانومتر به 65 نانومتری شده ولی در فالکون فقط cpu 65 نانومتری شده و جاسپر مطمئن تره.من با فالکون تا 12 ساعت بازی کردم هیچ مشکلی هم نداره.جاسپر هم همینه فقط مطمئن تره.این هم دلیل نمیشه که بگیم چون فالکون ارزونتره پس مشکل دارهنقل قول:
با این حساب باید بگیم آرکید هم مشکل داره چون ارزونتره!
دوستان بهترین نوع دسته ی 360 کدومه ؟ ارزون هم باشه
برای پی سی می خوام .. با کابل باید وصل کرد ؟
سلام
قیمت دسته ی xbox 360 بی سیم و با سیمش چنده ؟؟؟؟
بیسیم امروز توپ خونه پرسیدم 45 تومان.:10:نقل قول:
=========================
سوال منو کسی نیدونست؟:20:
یه چیزی هست به اسم : wireless networkin adaptorنقل قول:
اونو وصل میکنی به XboX (با usb وصل میشه)بعد میتونی به اینترنت با وایرلس وصل بشی...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.xbox.com/en-US/hardware/x/xbox360wirelessnetadapter/default.htm
سی پی یو و گرافیک ایکس باکس با چه سی پی یو و کارت گرافیکی از قطعات کامپیوتر برابری میکنه؟
ّدسته ی Xbox360 با سیمش چنده ؟
30 تا 35 تومن...نقل قول:
علی جان همین دسته 360 رو بگیرنقل قول:
با اون قطعه تبدیل wirless برای pc
بهترین set برای pc
یک همچین سیستمی اگه bug ها و مشکلات درایور و windows رو نادیده بگیریم میتونه frame rate در حد 360 بدهنقل قول:
حالا باز بعض ضعیفتر بودن texture ها و lighting جداست :
- CPU : Intel E8400
- VGA = GTX 260
- RAM = 3GB DDR2
اینا چند میشه ؟ نمی خوام قیمت بالا برهنقل قول:
علی جان همین دسته 360 رو بگیر
با اون قطعه تبدیل wirless برای pc
بهترین set برای pc
این قطعه تبدیل وایرلس برا پی سی چند هستش(قیمت)
دسته بی سیم گرون تر هست یا با سیم .
دسته با سیم به یو اس بی وسل میشه یا نه.
در کل برا پی سی دسته 360 دستهی خوبی هست یا نه اگه خوب و راحته با سیم بهتر یا بی سیم.
قیمت دسته که الان minimum اون 42 تومانهنقل قول:
که یک کاه قبل بود 37 به نظرم بعد از تابستون بگیری بهتره
اون قطعه هم فکر نمیکنم گرون باشه در حد 5 تومانه احتمالا از pc فروشی ها بپرسی دارن
توپ خونه گیرمیاد؟:31:نقل قول:
یکم بد گیر میاد ,باید بگردی ,اول از توپخونه شروع کن.بعدشم برو پایتختنقل قول: