2000 او یکمی شیرین تر هستش !! :happy:
Printable View
2000 او یکمی شیرین تر هستش !! :happy:
سلام به همه!
آقا يه تاپيكي رو قبلا يكي از دوستان زده بود به نام "قفل ايراني رايگان"
امروز هر چي گشتم نبود يا شايدم من پيداش نكردم :sad: . اگه كسي از اون تاپيك خبر داره يالينك تاپيكو داره بده
.................................................. ...............
در ضمن اين تاپيك 2000 پسته شد ولي كسي يادي از دوستاني كه ديگه اينجا نميان و يا كم ميان خالي نكرد
zitanix...nesta...double_n...soda...internet1...mo hammadhamed...Subzero...magid...hadi....HolySooshi ant
h_radnooshو تمام دوستان ديگري كه الان اسماشونو به خاطر ندارم. از همه عزيزاني كه زحمت كشيدند و روي اين تاپيك وقت گذاشتند و ميگذارند به نمايندگي از طرف همه تشكر ميكنم!
اميدوارم هر جا كه هستند سلامت و موفق باشند.
و تشكر ويژه من از مهدي عزيز كه همچنان با صبر و پشتكار همه پستها رو ميخونه و جواب ميده و خسته هم نميشه.
انشا ا.. كه هميشه موفق باشي
قربان همه ................................silwester ...................
mehdi_7070 جان سلام
عکسهارو اپ لود کردم
سی دی 2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سی دی 4
باز هم ممنونم راهنماییم کنید
مهدی جان
از اینکه منو راهنمایی کردی متشکرم
ورژن این قفل Golden Edition Plus Version 2.3 هست لطفا طریقه ی ایمیج گرفتن از این رو توضیح بدین
ممنون
سلام !
SILWESTER جان !
اين قفل رايگان ايراني : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته من فعلا از پروژه بي خبرم . از هادي هم كه تا قبل از رفتن پرسيدم ، گفت كه با همكاري آقاي x داره درست ميشه ... اما كي ؟! نمي دونم .
بله ، حق با شماست . ما يادي از دوستان قديمي نكرديم . اما خوب برخي از دوستان كم و بيش هستند . شايد به دليل بعضي مسائل و گرفتاري ها كم سر مي زنند . مثلا خود من كه حدودا يك ماه نبودم ...
من هم از طرف خودم از زحمات اين دوستان تشكر مي كنم :
ZiTaNiX - IRANI118 - soda - persiankitty - peyman khatar - ehsan30 - Isaaaac - double_n - mehdidll - mahdi1535 - h_radnoosh - rezaninja - Nestasiadate - luckylock - NoneForce - کاپتان هادی
باز هم از همراهي تمامي دوستان تشكر مي كنم . و همچنين از شما SILWESTER جان كه اين مورد را گوشزد كرديد .
tofan_2050 جان !
بله ، اين همون قفل نسل جوان هست .
شما مي تونيد اين قفل را به راحتي و با clone 2.5.6.2 كپي كنيد . سرعتش را روي 32 بذار و گزينه خوندن بدسكتور ( دقيقش يادم نيست ) را فعال كن .
sorset جان !
اين ورژن dll داره يا نه ؟!
من دو تا مقاله از دوستان ديگه دارم كه برات مي ذارم ...
با تشكر ـ مهدي :)
من سي دي مجله دانش كامپيوتر رو خريدم و قفلشم شكستم ولي توي اون فايلهاي pdf نیست و نمی دونم از کجا اجرا میشن ، قفلشم از اونا بود که حجو 2،3 GB بود .
می خوام به طوری فایلهای pdf رو برای هر شماره بیرون بکشم ، لطفآ کمک کنید .
راستی مال 4 شمارش در دسترس است و به راحتی میشه کپی کرد ولی بقیه نیستند .
در مورد نسل جوان :
این پستی هست که دوستمون mehdidll گذاشته . متاسفانه پهنای باندش تموم شده !!!
این هم لینک دانلودش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یکی هم آموزشی هست از کیوان :
این یکی هم آموزشی است از کیوان برای قفل نگهبان ( البته نسخه 3 ):
با تشکر ـ مهدی :)
jooya جان !
میشه بگی این فایلها چه جوری اجرا می شوند ؟
اتوران داره ؟
در ضمن وقتی فایل با Acrobat باز میشه ، یک گزینه ای به نام save as داره . می تونی از اون هم کمک بگیری .
شما توضیحات را بده که من کمکت کنم .
جواب سوالها کامل بده ...
با تشکر ـ مهدی :)
همين طور كه گفتي با CloneCd 3.1.1.0 ايميج گرفتم و گزينه خواندن بدسكتور را هم فعال كردم . بعد از مونت كردن ايميج و نصب دوباره برنامه نتيجه مثل قبل بود.نقل قول:
براي ايميج گرفتن از clone يا blind write استفاده كن . CD را هم توي رايتر بذار
تنظيمات را هم براي بدسكتور به كار ببر ..
نام سي دي را بگو و نتيجه را اعلام كن .
نام برنامه هم نورالحكمه 3 است.
mahdimp5 جان !
با IsoBuster به چه نتيجه اي رسيدي ؟
راستي image را رايت كردي يا نه ؟ چون ممكنه توي درايو مجازي كار نكنه !