منم قمم .هنوز کسی چیزی گرفت؟
Printable View
منم قمم .هنوز کسی چیزی گرفت؟
نقل قول:چرا خودتون پیگیری نمی کنید؟ حداقل مشهد و قم احتمالش هست.نقل قول:
دوستایی که فیبر دارن، فیبر رو میکشن همون روز بعد از فیوژن اینتنرت وصل میشه یا باید صبر کرد ؟
پیگیری کردیم منتها منطقه به منطقه داره و شرایط فرق می کنهنقل قول:
امروز بعد از چند ماه از مخابرات تماس گرفتن که من نتونستم جواب بدم. زنگم زدم نشد مستقیم با مسئولشون صحبت کنم.
ولی همزمان اس ام اس برام اومده که بهم یوزر و پسورد پنل کاربری دادن
و یکی دیگه هم اومده که نوشته
مشتری گرامی به شماره *********
درخواست اینترنت پرسرعت شما جهت راه اندازی به واحدهای فنی ارجاع شد.
شرکت مخابرات ایران
الان این خبر خوبیه یعنی؟
تربت حیدریه هم ftth راه افتاده .... ولی فقط خیابون های اصلی
یک طرح 3 ماهه + خط تلفن 4 رقمی ( یادم نیست 4 رقمی بود یا 5 رقمی ) + مودم و راه اندازی = حدود 450 تومن
از دیجی خریدم، پورتش سبز هست که کابل سه متری دو سر سیز هم توشه.نقل قول:
ولی متاسفانه آنتن مودم 2dB هست من فکر کردم 5dB. میشه آنتنش رو عوض کرد؟ اون هایی که تو بازاره همه اینجوری هستند؟
دو تا فایل تو سای هوایی هست ولی باید اکانت داشت تا بشه دانلود کرد، کسی دسترسی داره به اشتراک بزاه؟ بعد جایی تو سایت firmware پیدا نکردم.
قدرت db دستگاه مگه به آنتن ربط داره ؟ به قدرت فرستنده داخلی ربط نداره ؟ من اینو تو سایت هواوی دیده بودم اما از کجا مشخص میشه کدوم 5 هست کدوم 2 ؟نقل قول:
فکر کنم اگه تو سایت اکانت بسازی و دستگاه رو رجیستر کنی دسترسی باز بشه امتحان نکردم.
پیمانکار پریز سبز میزنه ؟
قدرت سیگنال wifi به آنتن هم ربط داره. اون آنتن بلند ها 5 هست اون کوچیک ها دو دی بی. تو سایت هوایی هر دو تا رو گذاشته. کلا هرچی آنتن بلندتر باشه بهتر هست.نقل قول:
پیمانکار هنوز نزده.
من از Wifi دستگاه استفاده نمیکنم خیلی ها شنیدم میگفتن بردش کمه. فعلا سیستم فیبر همیته مثل ابتدای ADSL اصلا تو بازار مودمی نبود بخری خود ISP مودم میداد. هواوی هم که رو یه مدل 10 تا زیر مدل داره هر کدوم یه ریزه کاری کم یا زیاد دارن. فکر کنم با این وضع بازار طول میکشه تا مثل DSL تنوع زیاد بشه و راحت بشه چیزی رو که میخوای بخری.نقل قول: