مودم شماها هم آپدیت شده؟
Software Version: V2.0.1B1053
Printable View
مودم شماها هم آپدیت شده؟
Software Version: V2.0.1B1053
درود
من هم باید برگردم adsl سرعت بالاتر از 100 کیلویایت نمیره هرچی هم پیگیری کردم تا الان بی نتیجه بوده
این شرکت اصلا به فکر مشترک هاش نیست و فقط به فکر فروشه
سرعت تک کانکشن من خیلی کم شده
اصلا از یه ساعاتی به بعد ویدیو های اینستگرام به زحمت لود میشه
نمی دونم چرا مشکل پهنای باند رو حل نمی کنه
الان دارم چک می کنم خیلی ها مشکل دارن
مشکل پهنای باند الان 3 ماهی میشه من دارم و هر روز هم داره میاد پایین تر دقیقا همون کاری که با وایمکس کردن دارن میکنن فقط مشتری جذب میکنن کیفیت هیچوقت براشون مهم نیست فقط مانی...
مثل من مبین نت رو جمع کنید بزارید گوشه کمدنقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
راستش من هم از مبیننت زدم بیرون اومدم ADSL داتک ولی همین مشکل ویدئوهای اینستاگرم رو دارمنقل قول:
نمیدونم ولی شاید مشکل سراسری باشه چون بعضی تاپیکها هم مشکل تککانکشن داشتن
سلام
مودم مبین نت من گاهی خودکار ریست می شود یا ارتباط با دکل قطع می شود
بیشترین مشکل ریست شدنش است
دوستان دیگر این مشکل روی مبین نت دارن؟
روی ایرانسل چنین مشکلی هم هست ظاهرا
درخواست بدین که ورژن مودم رو بیارن پایینترنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حدود 1 هفته پیش سرویس TD-LTE مبین نت خریدم ... اوایل خیلی قطعی داشت بخصوص هنگام بازی آنلاین ... زنگ زدم پشتیبانی گفتن بخاطر SINR 0 هست که باید حداقل 8 باشه ... مودم جابجا کردم و برا من 12 شد ولی بازم قطعی داشت که دوباره زنگ زدم و نرم افزار مودم آپدیت کردن و درست شد ... دیگه اصلا قطعی ندارم ... مودم هم AirMaster 3100 ورژن مودم v2.0.0b09
میخواستم بپرسم برا شما هم همینجوری بوده ؟ واقعا بخاطر یه آپدیت مسخره مودم اینجوری میشده ؟
یه سوال دیگه هم داشتم اینکه بین AirMaster 3000 و 3100 کدوم بهتره ؟
این اینترنت نسل 4 و td و ... تازه اول شروع کارشونه و تا جا افتادن و مناسب شن شون حد اقل 1 تا 3 سالی طول میکشه که درستو ثابت خدمات بدن اوایل وایمکس خیلی داغون بود و تو سرعتهای 128! هم ثبات سرعت نداشت ولی الان خدا رو شکر خوبه. این اینترنت نسل 4 و TD و... هم تازه اول کارشونه و هم مثل آنتن دهی موبایل دکل داره و اگه دکل نزدیک باشه و مانع سیگنال نباشه و مودم در مکان که سیگنال قوی برسه و..... الان خیلی زوده که روی اینترنت Td و نسل 4 بشه حساب کرد این ثبات سرعت و کیفیت و و گرانی سرویس رو من پیش بیین میکردم بر اساس تجربیات خودم و بقیه ... نگیرید هر تکنولوژی تازه که میاد کمبود و مشکلاتی داره بعد چند سال ورودش یا خوب جا می افته یا اینکه بدرد نخوره و مشکل دار که از دور خارج میشه. برای من هر ماه پیامک میاد که وایمکس رو با 50000 با مودم TD تعویض کنید 2 گیگ حجم هدیه!! ولی من که خبر دارم در TD چه کیفیت پائینی دار بهمراه بی ثبات بودن سرعت بین 1 مگ و 40 مگ!! و قیمت گرانش.