جالب اینه که زمان خرید دوتا از نمایندگان ایرانسل رفتم هر جفت تبلیغات منفی میکردن و میگفت بدرد نمخوره بخری باید پس بدی اما من که دارم لذتش را میبرم به ایرانسل برای اولین بار افتخار میکنم .
Printable View
جالب اینه که زمان خرید دوتا از نمایندگان ایرانسل رفتم هر جفت تبلیغات منفی میکردن و میگفت بدرد نمخوره بخری باید پس بدی اما من که دارم لذتش را میبرم به ایرانسل برای اولین بار افتخار میکنم .
پس به نظر مدل 2101 بهتر سيگنال ميگيره مودم من b5142 هستش تو همين طرح تعويض رايگان گرفتم ولي خب با همين سرعت هم من راضيم مگه ميخوايم چيكار كنيم دانلود كه نميصرفه با اين تعرفه ها براي كارهاي ديگه هم عاليهنقل قول:
سرعت فقط به قدرت سیگنال نیست. به پهنای باند و ترافیک دکل هم مربوط میشه. من خونمون fd سرعتش 16مگه خونه فامیلمون تا 100مگ هم میره.نقل قول:
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
دوستان مشهدی کسی درخواست تعویض مودم داده؟
کدوم مودمو تحویل دادن؟!!!! الان نمایندگی اصلی ایرانسل قاضی طباطبایی بودم
گفت فقط از طریق سایت میتونی درخواست بدی مودم gp2101 هم میدن !!!! مگه اینکه تموم شده باشه که b5142 بدن :n04:
دوست عزيز من از اولين روز اين پروسه درگير بودم البته تو البرز هستم من چهار تا درخواست تعويض دادم تو اولين روزها تو فاكتور خود سايت كه پس از ثبت نام صادر شده بود نوشته بود مودم 2101 ولي از روزهاي بعد كه سر زدم ببين تو چه مرحله اي هستش خودشون تغيير دادن به b5142 و امروز كه چك كردم چون هنوز دو تا ارسال نشده برام ديگه هيچ مدلي ذكر نشده و فقط نوشته مودم lte پس مطمئن باش كه هر چي داشته باشن بهت ميدن كه البته من تا بحال دو تا b5142 گرفتم و راضي هم هستمنقل قول:
امروز رفتم نمایندگی صادقیه
گفتن که باید صاحب اصلیش باشه
ظاهرا نمیشه
شما با چت انلاین حرف بزن و انلاینم سفارش بدهنقل قول:
فرستاده شده از SM-G930Fِ من با Tapatalk
نقل قول:
فعلا به دستم نرسیده. ولی مودم قشنگیه.
لینکی دارید بدید؟نقل قول:
الان زنگ زدم 600
گفتن که میشه اما کد ملی صاحب مودم رو باید بگی!!!
کد رو ندارم !!!
تو همون shop.irancell یا سایت ایرانسل پایین سایت زده چت انلاین اونجا بهشون بگو ببین نظرشون چیهنقل قول:
فرستاده شده از SM-G930Fِ من با Tapatalk