سلام نمیدونم ولی بازم بگرد W950 واقعا گوشی مناسبی تو قیمت خودشو از دست دادنش حیفه ! شما همین الان یه Mp4 Player نسبتا معتبر با حافظه 4 گیگ و کیفیت صدای خوب و ال سی دی بزرگ بگیری قیمتش بالای 150-200 تومن میشه ! حالا W950 که ال سی دیش تا اسکرین هم هست و امکانات مخابراتی هم داره و کیفیت صداشم که نیازی به تعریف نداره !نقل قول:
ممنونم
می خواهم حتما سیمبین باشه
p990 هم خوبه (کمی بزرگه) اگر چیز دیگه ای پیدا نکردم p990 می گیرم
اگر صبر کنم w950 میاد ؟
E50 و E60 چه جور گوشیهایی هستند کار من را برای دیکشنری و پی دی اف راه میندازه ؟
برنامه هایی که روی سری 60 نصب می شوند روی E50 و E60 هم نصب می شوند؟
6681 چطور ؟ چه جور گوشی هست؟ کند که نیست مثل N70 ؟
اما در مورد سری E با توجه به بیزنس بودنشون قطعا PDF رو ساپورت میکنن ! دیکشنری ها هم که اکثرا جاوا هستن و قطعا سری E ساپورت میکنن ! من فقط با E65 کار کردم که این گوشی به طور پیش فرض برنامه های PDF و Office و... رو تو خودش داره... طبیعی هم هست چون نیاز اولیه ی یه گوشی بیزنس این برنامه ها هستن ! فکر میکنم برنامه های سری 60 رو ساپورت کنن ! مثلا E50 سری 60 ورژن 3 هستش ( مثه N73 و ... ) و برنامه هاشو ساپورت میکنه !
6680 هم یکی از دوستام داره ! سرعتش تقریبا مثه N70 هستش ! حتما میدونی که هر دو پردازنده ی یکسانی دارن که فکر کنم مال هر دو 220 مگا هرتز از شرکت تگزاس اینسترومنتز باشه ! البته یه جا یه مطلبی خوندم که سرعت 6680 از N70 بالاتره ولی تو عمل و چیزی که خودم دیدم و با توجه به سخت افزار دو گوشی نباید فرق اساسی داشته باشن !