جوهر افشانه دیگه؟
بعد ورودی سی دی خودش جدا گونه داره؟
پست بالا منظورت200 صفحه رنگی بود؟
Printable View
جوهر افشانه دیگه؟
بعد ورودی سی دی خودش جدا گونه داره؟
پست بالا منظورت200 صفحه رنگی بود؟
سلام
من یه پرینتر 1505 HP دارم که ان رو خودم شارژ کردم بعد از چند صفحه پرینت گرفتن (مثلا 10-15 صفحه) دیگه یه خط هایی میاد که سفید میفتن اینم عکسش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر وقت که مجددا شارژش میکنم 10-15 صفحه خوب پرینت میشه ولی دوباره همین جوری میشه!
آره ورودی سی دی جداست...............نقل قول:
منظور من 20 صفحه A4 مخصوص عکاسی بود......
والا 200 صفحه رنگی روی کاغذ معمولی A4 هم رنگی میزنه.............
در ضمن جوهر افشانه...........
البته 200 تا تکست A4 ميزنه نه تمام صفحه عکس رو اگه يه کارتريج بندازي تو دستگاه 40 تا تمام سياه سفيد عکس ميزنهنقل قول:
والا 200 صفحه رنگی روی کاغذ معمولی A4 هم رنگی میزنه.............
و حدودا بين 50 تا 60 برگ رنگي ميزنه
بهترين کار خريد 200 سي سي از هر رنگه که هر کدوم 6000 تومني هستن : با مجموع اين 4 کارتريج من بالاي 500 برگ کاور دي وي دي زدم در A4
سلام-از پرینتر لیزری 4550 رنگی کسی اطلاعی داره -قیمت+شارژ تونر
از دوستان كسي ميداند چطور ميشه log چاپگر و يا History از پرينتهاي گرفته شده را مشاهده كرد؟
کسی ادرس کلاسای اموزشی تعمیرات پرینتر و دستگاه کپی در شیراز و بلده اگه کسی بلد هست یه لطفی بکنه وادرس و تلفنش برام میل بکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با ارزوی موفقیت برای همه دوستان عزیز
سلام.
متوجه شدم که اطلاعات فوق العاده ایی درباره پرینترها دارید. ممنون مشیم اگه منرو هم راهنمایی کنید.
من پرینتر لیزری چهار رنگ اچ پی 1600 دارم . نمی دونم سرطان هست یا نه! ولی دوتا مشکل دارم. زمینه پرینتهایی که میگیرم کلا قرمز میشه. البته با رزولوشن 1200 کمتره ولی با رزولوشن 600 خیلی زیاده. همچنین می خواستم نحوه شارژ کارتریجشو یاد بگیرم. البته 6 ال دارم و خودم شارژش می کنم ولی این یکی رو بلد نیستم. تو زندگی دانشجویی باید صرفه جویی کرد!
ممنونم
مسعود
شارژ رو بده بیرون انجام بدن ...........بیرون برات هواگیری هم میکنن..........نقل قول:
اما بده آدم حرفه ای انجام بده ، برای منو یه نفر شارژ کرد ، بعد 15 صفحه تک رنگی چاپ میکنه( مثل مال شما )
سلام دوستان یکی از بچه ها چاپگر چند منظوره رنگی caon مدل mp540 گرفته ولی کارتریجش تموم شده ولی نمیتونه دیگه شارژ کنه تو بازار رفت میگه ریست کن اش نیست من که سر در نیاوردم ایا اصلا این مدل قابل شارژ است و نحوه شارژ ان چگونه است وایا کسی قیمت کارتریج نو انها را می داند چند است حتی ما به نمایندگی canon در مشهد رفتیم نداشت گفت تهران سفارش میده اما در تهران هم نداشت همین ریست کن را حالا دوستان کمک کنند