شتر در خواب بیند پنبه دانه !
زیاد جو گیر نشید ، عجله هم نکنید !
اگه قرار باشه همیشه با همچنین سرعتی به کاربران معمولی اینترنت بده چند تا سوال پیش میاد :
1 - تکلیف این قانون ارتباطات رادیویی که میگه سرعت بالاتر از 128 به کاربر خانگی تعلق نمیگیره چی میشه ؟!
همین الان خود من 128 وایمکس ایرانسل دارم که نمیتونم حتی به 256 ارتقا بدم ! نه کارت دانشجویی دارم نه شرکت نه پارتی !
نمیشه این قانون رو هم برای اینترنت 3G پیاده کرد !
فکرشو کنید بخواد بگه مدرک بیارید اعم از کارت دانشجویی و فلان ، اصلا شدنی نیست چون خیلی از کاربرهاش رو از دست میده .
این قانون هم همینطوری ساخته نشده ، مسائلی هست که اینجا جای گفتنش نیست.
2- تکلیف این وایمکس ها چی میشه ؟! همه کاربران وایمکس رو از دست میده ، که فکر نمیکنم به سودش باشه !
همین الانش دنبال مشتری برای وایمکس میگرده ، اونوقت این مودم های وایمکس رو به کی بفروشه ؟!
3-تکلیف شرکت هایی که اینترنت ADSl یا وای فای و یا وایمکس مبین نت ( که همین الانش هم خیلی از کاربرهاش رو بعد از محدود کردن شبانه از دست داد ) چی میشه ؟!
یعنی اون ها ساکت میشینن و بدون هیچ زیر آبی رفتن یا اقدامی یا قانونی میزارن با این سرعت اینترنت دست مردم بیاد ؟!
به نظر من شاید ایرانسل یا دولت دوست داشته باشه با همچین سرعتی خدمات بده حتی اگر فرض کنیم قید وایمکش رو بزنه ، ولی بعید میدونم بزارن اینطوری یکه تازی کنه و باقی شرکت ها رو بدبخت کنه !
من اصلا خوشبین نیستم و فکر نمیکنم اینترنتی با این سرعت دوام داشته باشه .
من فکر نمیکنم خیلی ها دوست داشته باشند کاربر با سرعت دو مگ در ثانیه راحت بتونه در یکسری سایت ها مثل فیسبوک مانور بده !
در کل خوشبین نیستم و به نظرم بیشتر دنبال سر کیسه کردن مردم هستن .
یه روزی سیمکارت 1 تومن بود ، خوب که فروختن شد 600 ، باز خوب که فروختن شد 300 ، 150 و نهایت یکی بخر 10 تومن یکی هم جایزه ببر!
یه روزی همین ایرانسل روزهای جمعه GPRS مجانی میداد ، بعد 2.5 گیگش شد 2 گیگ ، سرعتش از 30 رسید به 5 کیلوبایت !
یه روزی MMS رو راه اندازی کرد و باز یه سودی به جیب زد !
بعد هم که انواع و اقسام طرح های تشویقی و ...
سیاست اینها تشنه نگه داشتن مردم بوده ، الان هم به نظرم تا دو سه سال با اینکار یه سودی به جیب میزنن ، خوب که به سوددهی رسیدن و مردم رو سرکیسه کردن یه طرح دیگه !
البته این رو هم میدونم سیاست خیلی از شرکت های دنیا همینه :
مثل سونی ، پاناسونیک و سامسونگ و تمام شرکت های بزرگ که از الان میدونن 10 سال دیگه میخوان چه مدل موبایلی یا تلوزیونی بسازند اما آهسته و پیوسته جلو میرن و آروم آروم جیب مردم دنیا رو خالی میکنن .