بهنام یادت نره هااااااااااا:18:نقل قول:
خیلی مهمه
اگه دیر برسم کلم کندست:31:
دمت گرم:11::40:
Printable View
بهنام یادت نره هااااااااااا:18:نقل قول:
خیلی مهمه
اگه دیر برسم کلم کندست:31:
دمت گرم:11::40:
راميار بايد کم کم با اين وضع بياي قرار ملاقاتو رو شرکت کني :دی
حيف که حالش نيست و گرنه يک نقل قول از پستا ميگرفتم ... حالش اومد ميام ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باسلام به همه برو بچ مشهدی گل
من هروقت این امضاء حاج مهدی رو میبینم یاد این عکس که تو کامپیوترم هست میوفتم نمیدونم چرا؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پستو دیر دادی من ندیدم :27:نقل قول:
به هر حال راس 7 بهت زنگ زدم رف ...
فکر خوبیه :27:نقل قول:
شرکت کننده پروازی :8:
بای .
نقل قول:
سلام به همه ................
حاج خانوم بيا بريم مثل اينكه لو رفتيم :دي
واقعا
یا جدی
من هم پست دادم نگن کورم این پست ها رو ندیدم
البته لال هستم ولی کور نیستم
بچه ها جیگر همه تون رو بگردم
مخصوصا اناث رو
جواب حاج مهدی که میگه این زمرد اصله یا بدل
باید عرش کنم که باید ببینمش و یه سری آزمایشات روش انجام بشه و اگه ممکن باشه بذاریمش زیر میکروسکوپ تا ببینم اصله یا نه
( اینا رو گفتم یه خورده هم خود سانسوری کردم که شوخی کرده باشم چون زمرد تهرونی گفته بود از شوخی خوشش میاد !!!!)
نوکرتون میتی پاشنه طلا
مخلص بابابزرگ بدل شناس نيز هستيم............
اين ميكروسكوپي كه ميگين تو خونه ي شمايه يا جاي ديگه؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره من فقط دارم
فقط باید این خانم ( یا آقا ) جرات داشته باشه بیاد : دی
شوخی بود( امرالد خانم ) ناراحت نمیشی که ؟
هرچي ميخواهي ميگي بعد ميگي شوخي بود ناراحت نشي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]