ما با بایرن و میلان بازی کردیم رئال هم که تو راهه
نظر من اینه که تیم بعدی منتخب مثلاً یاران رونالدو یا یاران زیدان باشه بالاخره تیم مقابلشون پرسپولیسه کم تیمی نیست برای خودش
Printable View
ما با بایرن و میلان بازی کردیم رئال هم که تو راهه
نظر من اینه که تیم بعدی منتخب مثلاً یاران رونالدو یا یاران زیدان باشه بالاخره تیم مقابلشون پرسپولیسه کم تیمی نیست برای خودش
همه این حرفها بخاطر همین یک خط... خیلی صریح، من چرا سرپرست نیستمنقل قول:
رویانیان از فوتبال چه می داند یا شیرینی اصلا از فوتبال چه می فهمد که می خواهند باشگاه بزرگی چون پرسپولیس را اداره کنند.من با50 سال کار درپرسپولیس باید بیرون باشم و فردی که فرق توپ و هندوانه را نمی داند به جای من سرپرست پرسپولیس باشد.
شیرینی بد ، لمپن، بی تربیت! کاری نداریم درست یا غلط، ولی الان که تیم در کورس رقابتهاست چه جای این حرفهاست؟ لااقل صبر کنید تا لیگ تموم بشه بعد سر ارث و میراثش دعوا کنید.
خوردبین یک پرسپولیسی بسیار قدیمی(قدیمیترین به نوعی) و محترمه و نمیدونم چرا داره سابقه اش رو زیر سوال میبره
چندین و چند سال(بالای دو دهه!) آقای خوردبین سرپرست بود کسی بهشون حرفی زد؟ مگر سرپرستی سندش به نام کسی زده شده؟
کی گفته مقامات تیم باید دستکم چهار پنج دهه در تیم باشند تا قبول کنیم فرق توپ و هندوانه میفهمند؟
دی سال 42 باشگاه بدست علی عبده تاسیس شد، سال 47 بعد از انحلال سیاسی شاهین، مهاجرت معروف بازیکنان از شاهین به پرسپولیس با درایت عبده و دهداری و دیگران و با همدلی بازیکنان رخ داد.نقل قول:
سال 1347 پرسپولیس تشکیل شده است، ولی آقایان در سال 1392 جشن 50 سالگی آن را می گیرند.
تاریخ هم برای اغراضشون دگرگون میکنند
-بالاخره 50 آری یا نه!؟نقل قول:
من با50 سال کار درپرسپولیس باید بیرون باشم
:biggrin:
بی غیرت های پولکی
آخره بد شانسی هم بودیمو روی تک موقعیت گل خوردیم
Sent from Nokia Lumia 920 using Tapatalk
چرا ما نمیتونیم روی یه روال پیش بریم؟
یعنی همیشه همینه، یا بد شروع میکنیم، اخر فصل که دیگه امیدی نیست خوب میشیم
یا خوب شروع میکنیم، هی روند رو به بالاست
یه تیم رو 6 تایی میکنیم،
بعد یهو افت شروع میشه...
خداییش کاش حداقل خوب بازی میکردیم که آدم خوشش بیاد از این بازی...
سرخپوشان از قهرماني دورتر شدند
شکست پرسپوليس مقابل گسترش فولاد
پرسپوليس در هفته بيست و چهارم رقابتهاي ليگ برتر مقابل گسترش فولاد تبريز شکست خورد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هفته بيست و چهارم رقابتهاي ليگ برتر امروز با برگزاري 2 ديدار همزمان آغاز شد که در حساسترين ديدار امروز پرسپوليس از ساعت 14:30 در تبريز به مصاف گسترش فولاد تبريز رفت که اين ديدار با نتيجه يک بر صفر به سود گسترش فولاد به پايان رسيد.
نيمه اول اين ديدار در حالي به پايان رسيد که 2 تيم بيشتر در ميانه ميدان کار را دنبال ميکردند و خيلي فرصت گل چنداني را شاهد نبوديم.
در نيمه دوم پرسپوليس که براي ماندن در کورس قهرماني به هر 3 امتياز نياز داشت به آب و آتش زد تا به گل برسد که در اين بين چند فرصت خوب گلزني نيز براي تيم از دست رفت. از سوي ديگر بازيکنان گسترش فولاد که هوشمندانه دفاع ميکردند در يک ضد حمله در دقيقه 57 توسط مهرداد بايرامي به گل رسيدند تا گل اول بازي به نام اين تيم آبيپوش تبريزي به ثبت برسد.
در ادامه علي دايي براي براي زدن گل تساوي تيمش هرچه داشت رو کرد که اقدامات او هم براي گلزني به جايي نرسيد تا پرسپوليسيها براي چهارمين هفته پياپي از کسب پيروزي بازمانده و همچنان از قهرماني دورتر شوند.
محمدرضا اکبريان قضاوت اين ديدار را برعهده داشت. وي به خالد شفيعي، محفوظي و محسن فروزان از گسترش فولاد کارت زرد نشان داد.
ترکيب پرسپوليس:
نيلسون، سيدجلال حسيني، محسن بنگر، ميثم حسيني (76-حسين ماهيني)، حميدرضا عليعسگر، رضا حقيقي، محمد نوري، محمدرضا خلعتبري (55- محسن مسلمان)، پيام صادقيان (68- فرزاد حاتمي)، اميد عاليشاه و سيدمهدي سيدصالحي
ترکيب گسترش فولاد:
محسن فروزان، سيد اميد نظامي پور، ميثم نقي زاده، عليرضا نقي زاده (78- احمد کامدار)، جابر انصاري، خالد شفيعي، مصطفي اکرامي، محمود خميسي، سيد ايمان موسوي، مهرداد بايرامي و سامان نريمان جهان (75- سيدمحسن حسيني)
کنارهگیری رویانیان قبل از بازی با گسترش فولاد
این خبری است که روزنامه پیروزی - ارکان هواداری پرسپولیس - آن را روی جلد برده است
سایت گل – محمد رویانیان و کنارهگیریاش به سرعت تبدیل به مهمترین اخبار این هفته فوتبال ایران خواهند شد.
رویانیان مدیرعامل پرسپولیس که مخالفان جدی در دولت فعلی دارد بیش از این قادر به تحمل فشارها نیست و ظاهرا قصد دارد هر چه سریعتر عطای کار را به لقایش ببخشد.
باید برایتان جالب باشد که بدانید امروز روزنامه پیروزی که مدیرروابط عمومی پرسپولیس سردبیر آن است خبر داده رویانیان قبل از بازی با گسترش فولاد استعفا خواهد داد.
بدون تردید سردبیر پیروزی چیزهایی میداند که تصمیم انتشار این تیتر روی جلد گرفته است.
پ ن
به نظر میرسه این خبر به واقعیت تبدیل شد ، مجری شبکه سه هم بعد از بازی این خبرو اعلام کرد که "رویانیان همین الان کناره گیری کرد"
دايي در نشست خبري حاضر نشد
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در نشست خبري بعد از بازي مقابل گسترش فولاد شرکت نکرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علي دايي بعد از شکست تيمش مقابل گسترش فولاد در نشست خبري حاضر نشد.
به گزارش فارس، کريم باقري کمک دايي به جاي وي به نشست خبري رفت.
پرسپوليس اين ديدار را با يک گل واگذار کرد.
سلام
کلا خوشی به ما نیومده !!!
رویانیان هم که گویا استعفا داد .
با این باخت هم بچه ها روحیشون رو از دست دادن به علاوه اینکه دو تا بازی سخت هم هفته ی آینده با فولاد و سپاهان داریم ، فقط باید به برد فکر کنیم ، چون اونجوری که بوش میاد ، نفت بازی عقب موندش رو میبره و میاد بالاتر از ما . سپاهان هم اگه ببره میاد بالا و تا رده ی پنجم سقوط میکنیم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من شاید تا حدودی این نظر درست باشه ، ولی اگه ما جام بخواییم باید در دو جبهه ی لیگ و حذفی با تمام توان شرکت کنیم و این حرف ها دیگه قابل قبول نیست .
خیلی بازیه مسخره ای امروز انجام دادن - چه وضعشه - اخه دیگه گسترش تیم ود که اینا ازش ببازن:n21:
یو آر جوکین من :n04:نقل قول:
اصلا دربی بازی کردن که بخوان خسته باشن....
به نظرم من علی دایی ، توی مربی گری جذبه نداره وقتی پیام صادقیان توی دو تا بازی پشت سر هم پاس نمیده ، باز میاد توی بازی سوم هم پاس نمیده ، این یعنی چی آخه؟؟:n23:
از 10 تا سانت 3 یا 5 تاش روی زمین بلند میشه که از اینها یکیش به وسط 18 قدم میرسه ... آخه میشه آدم سانت بلد نباشه
کلا خیلی بد بازی می کنن ،
:n03: