فکر کنم حدود 170 تومن باشه ولی یکی رو دیدم که میگفت 150 خریده. از یه فروشنده شنیدم که می گفت الان دیکه k750 اصلی تو بازار نیست و همش تقلبیه و با کیفیت پایین ولی همونطوری که گفتم همش شنیده ها بود که کی بود مانند دیدننقل قول:
Printable View
فکر کنم حدود 170 تومن باشه ولی یکی رو دیدم که میگفت 150 خریده. از یه فروشنده شنیدم که می گفت الان دیکه k750 اصلی تو بازار نیست و همش تقلبیه و با کیفیت پایین ولی همونطوری که گفتم همش شنیده ها بود که کی بود مانند دیدننقل قول:
ممنون از راهنمایی توننقل قول:
undertaker_ss به نظر من K750 داره به 66جواد تبدیل میشه اینو بهت گفتم چون از آندرتیکر خوشم میاد:دی
میری تو قسمت messaging بعدsettingsبعد area infoبعدcell informationبعدش on رو بزن بیا بیرون دیگه همه چیو برات نشون میده><><><><><>نقل قول:
میری تو قسمت messaging بعدsettingsبعد area infoبعدcell informationبعدش on رو بزن بیا بیرون دیگه همه چیو برات نشون میده><><><><><>نقل قول:
چند بار پست میدی همه فهمیدند در ضمن من گوشیام K700,k750,k800 هستند و تو هیچ کدوم این کار عمل نمیکنه
نقل قول:
اين كارو امتحان كردم روي همراه اول كار ميده ولي روي ايرانسل نه
حالا روشي براي ايرانسل بلد نيستيد؟
:41:معذرت تایپیک رو اشغال کردم آخه وقتی فرستادم اینترنتم همش ارور میداد
آقا قاب اصلی k750چنده؟؟
اصل یا غیر اصلش رو از کجا میشه فهمید ؟؟