سلام
کومودوی شما یقیناا یه مشکلی داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
سلام
کومودوی شما یقیناا یه مشکلی داره؟
موفق باشید
رفتم آنیتسالش کنم و دوباره نصبش کنم
لطفا از سایت خودش دانلود و درظمن موقع نصب از اینترنت خارج شو!نقل قول:
ممنون.
والا کلا حذفش کردیم اومدیم دوباره نصبش کردیم آپش کردیم همه چی درست شد !! حالا نمیدونم از کجا بود حل شد
ممنون از دوستان
برا بعضیا که با ای دی ام مشکا داشتن!عزیزان ما رو از نظراتشون بی بهره نگذارن.
ممنون.
سلام دوستان این امکان هست که با استفاده از کومودو به هیچ ف ی ل ت ر شکنی اجازه دسترسی به اینترنت نداد؟(از هر نوع نرم افزاری یا کانکشن)
سلام علیکم
نقل قول:
در مورد IDM یا هر نرم افزار دیگری که قرار برای رجیستر کردنش از کرک/پچ استفاده کنید،من بهترین روش را به شما معرفی کردم که بتونید از سالم بودن کرک اطمینان حاصل کنید.
یکبار دیگه: فایل کرک را برای کومودو بفرستید( انجمن) اگر مخرب نباشه و کرک باشه میگن این مورد فالس نیست یعنی تشخیص درست است ولی این یک کرک است و به لیست استثنائات اضافه بکنید
اگر مخرب باشه دیگه نمیگن به لیست استثنائات اضافه بکنید< مهم>، دیوونه نیستند یه ویروس را بگن بزارید توی لیست استثنائات! وقتی این حرفو زدند یعنی فایل فقط یک کرک هست و مخرب نیست
باز اگر نیاز بود خودم یک کرک سالم بهت میدم....
نقل قول:
سلام
فیلم را بعدا میبینم...الان فرصت نیست... پرسش خیلی کلی هست... خود کومودو آسیب پذیره؟ نمیدونم!
سوالی که چند ماه پیش امیر از من پرسید و گفتم در بدترین حالت باید برای CIS تنظیمات سخت تهیه کنیم که HIPS روی ParanoidMode هست. اگر CIS در این حالت شکست بخوره من قبول میکنم... به هر حال اگر خود CIS را در برابر کدهایی که قراره بهش حمله کنند در مقایسه با سایر آنتی ویروسها در نظر بگیریم، باید عرض کنم که وضع کومودو نسبتا خوب هست. به دلیل سیستم سختگیر و حفاظت پرواکتیو قدرتمندی که داره....به این راحتیها قابل در هم شکستن نیست.
نقل قول:
علتش این بود که احتمالا فایل رفته بود توی لیست امن....
*لیست استثنائات - بخش آنتی ویروس< اسکنر اسکن نمیکنه
*لیست امن - بخش اعتبار سنجی< اسکنر اسکن نمیکنه + فایل ازاد اجرا میشه
نقل قول:
اون تصاویر و راهی که از سایت IDM اینجا قرار دادید چیزی است که سایت IDM برای خالی نبودن عریضه تهیه کرده.... شما IDM را از لیست فایروال حذف میکنید... و بعدا هم باید اضافه کنید.... در واقع این توصیه میگه: شما احتمالا دسترسی IDM به اینترنت را از طریق فایروال گرفتید، ما هم حوصله نداریم بگیم چیکار کنید تا اصلاح بشه بنابراین برید و اون قانون را بکوبیدش و از نو براش قانون بسازید!
اما ما بهش میگیم جناب IDM عزیز، ما محصول شما را کرک کردیم : د ی
بنابراین دوستانی که با IDM مشکل دارند: اول از یک کرک سالم استفاده کنند...روشش را هم که عرض کردم ... و بعد IDM را به لیست امن بخش اعتبار سنجی اضافه کنید. توی فایروال هم بهش قانون فقط خروجی بدهید
یک راههایی وجود داره... یک راه عمومی این هست:نقل قول:
ابتدا تیک این قسمت را در فایروال بزنید:
بعد این قانون را در بخش قوانین عمومی بسازید و بزاریدش در بالای لیست:
سلام
بچه ها من وقتی کومودو فایروال رو نصب کردم قابلیت سندباکس غیرفعال بود ، بعد خودم دستی فعال کردم بردم روی limite بعد دیدم برای هر برنامه ای که قبلا فایروال اجازه اجرا داده بود بازم اجازه میخواست غیرفعال کردمش.حالا میخوام ببینم این قابلیت اصلا به چه درد میخوره و حالا که من خاموش کردم خطری سیستمم رو تهدید میکنه؟
ببین در رابطه با بخش حفاظت پیشرفته کومودو سه حالت متصور هست:
1- فقط HIPS فعال باشه... احتمالا وقتی فایروال خالی کومودو را نصب میکنید پیشفرض این حالتی هست...
2- فقط سندباکس فعال باشه
3- هر دو فعال باشند..
هر سه حالت امنیت دارید.... فقط نباید هر دو را همزمان غیرفعال کنید... اونوقت کل بار حفاظت از سیستم میافته دست یک ماژول سنتی/قدیمی به اسم آنتی ویروس
====
ویرایش در مورد اون ویدئو:
اولا اینکه از این ویدئوها در یوتیوب زیاد هست برای همه آنتی ویروسها....
بعد اینکه کسی که تست را انجام داد با کومودو آشنایی نداشت...
البته HIPS روی پارانوئید قرار داره .... منتها ایشون اسم تست را گذاشته Sandbox bypass نمیدونم چرا؟؟، سندباکسی که فعال هست و متاسفانه روی Partially Limited قرار داره...
توی ویدئو نشون میده که آنتی ویروس را از حالت Stateful روی On Access قرار میده!!! (چه ارتباطی با این تست داره من نمیدونم!!) این نشون میده کاملا ناآشناست با کومودو....
تنظیمات بخش فایروال که نشون داد مورد علاقه من نیست.... حالا نگیم داغون... تنظیمات طوری هست که پاسخ فایروال روی اجازه دادن به همه قرار داره....به جای اینکه سطح آنتی را ببره بالا باید سطح حساست فایروال در هشدارها را ببره بالا....بخش قوانین عمومی مهم هست... اون قسمت را نشون نداد.
بعد اینکه اتصال چگونه رخ میده.... اینجا اصلا کاری به کومودو ندارم... قبلش اتصال بین دو سیستم چگونه رخ میده؟.... آیا قبل از تست کدی مخربی روی سیستمی که کومودو نصب هست اجرا شده و پورتی را باز کرده؟ از سیستم شل گرفته؟ از بکدور استفاده کرده؟ (اگر اینجور نبوده ایشون چرا نشون میده که HIPS روی پارانوئید هست؟ چرا نشون میده که آنتی ویروس روی On Access هست؟ اگر کد مخربی اجرا نشده قبل از برقراری ارتباط پس این تنظیمات مهم نیستند اگر هم قرار بعد از برقراری اجرا بشه بنابراین بار اصلی روی فایروال هست که ایشون از بخش فایروال میگذره...)
یا اینکه حمله ریموت انجام میشه؟ روی چه پورتی؟ اون پورت چطوری باز شده؟ تنظیم کومودو در رابطه با اون پورت چجوری بوده؟ تنظیم کومودو در رابطه با برخود با اون سیستم حمله کننده چی بوده؟ ایا آی-پی یا مک اون سیستم، مجاز به برقراری اتصال بوده؟ اینو باید در بخش قوانین عمومی فایروال به نمایش میزاشت...اینو نشون نمیده اما میگه من هوش آنتی ویروس را گذاشتم روی زیاد!!!
نقل قول:
سلام
تا به حال این سالم ترین کرکی بود که من دارم و اگه خواستی برات شر میکنمش و البته ناگفته نمونه که واسه نسخه 6.11 هستش
اینم نتیجه اسکن انلاین virus total
گفتم شاید بکارت بیاد
ممنون و موفق باشید