شبیه و بی روح باشه ، خیلی بهتر از اینه که اصلاً شبیه نباشه ولی روح داشته باشه (مثل فیفا)نقل قول:
Printable View
شبیه و بی روح باشه ، خیلی بهتر از اینه که اصلاً شبیه نباشه ولی روح داشته باشه (مثل فیفا)نقل قول:
سلام. من DLC 3 رو از سایت PESPATCH دانلود کردم. نوش یه فایل IMG بود و یه فولدر. اگه فقط بخوام از DLC استفاده کنم همون IMG رو بریزم کافیه؟
در ضمن شنیدم 4 هم اومده! درسته؟
بله، 4 هم اومده. این لینک دانلودش (دیوید بکهام رو اضافه کردن تو این نسخه!) :n05: :نقل قول:پسورد:کد:http://dl.yasdl.com/Game2013/Pes-2013-DLC-4.00_%5BYasDL.com%5D.rar
کد:www.yasdl.com
چکیده ای از نوشته های این مقاله:
* موتور بازی بر پایه ی موتور Fox طراحی شده و به همین دلیل فعلا به اون "موتور تازه" گفته میشه.
* در بخش فیزیک این موتور از چیزی با عنوان "Barycentre physics"استفاده شده که بر اساس اون هر بخش از بدن، وزن ویژه ی خودش را داره؛به همین دلیل، برخوردها شباهت زیادی به FIFA پیدا کرده، با این تفاوت که شدت برخوردها به این بستگی داره که به چه بخشی از بدن نیرو وارد میشه.
* برای بخش گرافیکی موتور، تمرکز روی "photo-realism" بوده. همون طور که در تصویر زیر می بینید، روی ابروها و هم چنین منافذ پوستی این بازیکن ژاپنی، با دقت بالایی کار شده. لباس بازیکنان هم به صورت جداگانه ای از بدن آن ها طراحی شده و به همین دلیل هنگام حرکت، طبیعی تر به نظر میرسن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
* شعاع کنترل توپ 3 برابر بیشتر شده و به همین دلیل درگیری بازیکنان برای به کنترل درآوردن توپ، شکل پویاتری به خودش گرفته.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
* شما میتونید "منطقه ی دفاعی" برای بازیکنان تعیین کنید؛ به این معنی که در هنگام دفاع، اون بازیکن به ناحیه ی کوچکی از زمین که براش تعریف شده حرکت میکنه.
==========================================
تغییر مسیر شرکت EA با طراحی موتوری تازه برای FIFA 07 را یادتون میاد؟ الان نوبت به Konami رسیده تا این تغییرات را شروع کنه. در ادامه چکیده ای از ارکان اساسی این موتور تازه ی PES آشنا بشید...
1. فیزیک مرکز جرم و کنترل توپ ::: *Barycentre Physics and Ball Control*
موتور تازه این امکان را فراهم کرده تا شعاع موثر بین بازیکن و توپ حدود 3 برابر بیشتر از PES 2013 باشه؛ به این ترتیب ناحیه ای که بازیکنان برای گرفتن توپ با هم درگیر میشن گسترش پیدا کرده. بازیکن مهاجم میتونه بیشتر وزن بدنش را به یک سو بندازه و توپ را با پای مخالف به مسیر دیگه ای هدایت کنه. (تصویر زیر)
همچنین با به هم زدن تعادل مدافع حریف، برای شوت و یا پاس، فضا سازی کنه.مرکز تعادلی بازیکنان با توجه به فیزیک بدنی و محاسبه ی مرکز جرمشون تغییرخواهد کرد. بر اساس این ویژگی شما میتونید، نقطه ی مرکز جرم بازیکن موردنظرتون را در هر زمان جابجا و به این ترتیب، توپ را به هر سویی که دوست داشتید هدایت کنید. شما بازیکن را کنترل می کنید؛ و قوانین فیزیک، انیمشین را هدایت میکنه. گفتن این که این چگونه این محاسبات در پشت صحنه ی بازی،صورت میگیره و کنترل بازیکنان در بازی به چه شکلی خواهد بود، فراتر از بحث ما خواهد بود؛ ولی میتونید به بازی Tony Hawks Pro Skater و چگونگی کنترل اسکیت در اون فکر کنید تا متوجه این تغییرات بشید و بدونید که این موتور تازه میتونه انقلابی در کنترل بازی فوتبال ایجاد کنه!
2. برخوردها و قدرت بدنی *Contact and Physicality *
بدون شک یکی از نقاط ضعف Konami در بازی های پیشین PES ، درگیری دو بازیکن با یکدیگر حتی در مواقع بدون توپ بود؛ ولی با کمک موتور تازه، بازیکنان میتونند در کرنرها، غلبه بر حریف کوچک تر و فضاهای بدون توپ دیگر، برای گرفتن توپ، درگیری فیزیکی داشته باشند. شما میتونید لباس بازیکن حریف را بکشید (لباس دیگه جزیی از بدن بازیکن نیست و ساختاری جداگونه داره) ، همچنین میتونید در خطوط کناری زمین با کمک آرنج، به بازیکن حریف ضربه بزنید. این موارد در جدال های دونفری با کنترلی دقیق کار میکنه. بازیکنان چابک و باهوش میتونند با ضربه ی شانه و یا مهارت های تکنیکی همراه توپ، تعادل مدافعین را به هم بزنند و با جلوتر انداختن توپ، به کمک شتاب بیشتری که دارند، دوباره توپ را بدست بیارن و کنترل اون را به دست بگیرن. همون طور که ماسودا، سازنده ی بازی اشاره میکنه: «در گذشته، حرکات تکنیکی بدن بیشتر جنبه ی زیبایی داشت؛ ولی الان یکی از تاکتیک های کلیدی به شمار میره.»
3. شبیه ساز سیستم تیم*Squad Emulator*
چینش ترکیب تیم هنوز هم عنصری اساسی برای رسیدن به موفقیت هستش، ولی الان شما میتونید "مناطق بازی" برای بازیکناتون تعریف کنید؛ به این ترتیب بازیکنان کلیدی شما بسته به تاکتیک شما، در نواحی حساس تعریف شده تمرکز بیشتری خواهند داشت. برای مثال، شما میتونید خط جلوی تیمتون را به تمرکز روی تصاحب و قرارگیری در شکاف های ایجاد شده در عمق خط دفاعی حریف وادار کنید. دست کم، از لحاظ تئوری، شما قادر خواهید بود تا الگوی تیم مورد علاقه تون را در چند دقیقه بازسازی کنید. همچنین تاکید بر ساختار دفاعی، میتونه راهکاری مناسب برای تیم های ضعیف تر باشه؛ مثل تیم سلتیک که با استفاده از بازی دفاعی تونست به بارسلونا در جام قهرمانان غلبه کنه.
و نکته پایانی اینکه، اطلاعات آورده شده در بالا، تنها ویژه ی PES 2014 نیست و مربوط به موتور تازه ی PES هستش که این موتور هم برای نسل فعلی کنسول ها و هم نسل آینده طرح ریزی شده.
///////////////////////////
آرمین جان فک کنم این پستمو ندیدی; ممنون میشم پایین این پست رو یه نگاه بندازی.
با همه این تبلیغات و فناوری های جدیدتر،هر وقت یاد وعده و وعیدهای سالهای قبل کونامی میفتم بازم میگم یه مانور تبلیغاتی دیگست و شاید 50% چیزی که میگن هم رخ نخواهد داد.
البته امیدوارم این بار،مثل اینبارهای قبل نباشه و واقعا یه تحول بسیار مثبت در قسمتهای مختلف ببینیم.هنوز نیمه راه هم طی نشده و هنوز 7-8 ماه تا نسخه بعدی فاصله ست.
آقا من هر چی مستر بازی میگنم هی از باری میپره بیرون چیکار کنم؟
من که مسترلیگ بازی نمی کنم ولی فکر می کنم ایراد از پچت باشه. پچ جدید رو نصب کن (3.2).نقل قول:
حذف شود ...
برای اضافه کردن تایتل ها به بازی فایل رو داخل پوشه ی dt06 کیت سرورتون بریزید
سلام من بازي رو چند بار هم نصب كردم ولي صدا نداره ! يعني صداي تماشاچيا و اينا هست ولي گزارشگر نداره !!!! چيكار كنم؟ همين dvd رو دوستم نصب كرده صدا داره ! ( گزارشگر )