محمد جان من فقط تونستم عکس مربوط به مصرف آنتی ویروس ها از حافظه رو پیدا کنم ،نقل قول:
اون قسمت نتیجه گیری قدرت ها نظر خودم بود :n16:
محمد جان من فقط تونستم عکس مربوط به مصرف آنتی ویروس ها از حافظه رو پیدا کنم ،نقل قول:
اون قسمت نتیجه گیری قدرت ها نظر خودم بود :n16:
با سلام خدمت دوستان
اگه ممکنه بفرماییدتا الان کدوم یکی از آنتی ویروس ها با وین 8 سازگاری دارن؟(64بیتی)
من خودم میخواستم اوست نصب کنم یه جا خوندم که نوشته بودن ورژن آخرش (8) انگار خوب نیست در مورد آویرا هم همینطور
از طرفی چون سرعت کار لپ تاپ برام مهمه نتونستم بیت دیفندر نصب کنم کاسپر هم با اینکه آخرین ورژنشو دانلود کرده بودم به دلیل نا معلومی اصلا نصب نشد
رو pc نورتون دارم خوبه ولی میخوام اگه بشه رو لپ تاپ مدل دیگه ای داشته باشم
لطفا کمک کنین....
((((ضمنا اینکه میگن اوست تو ایران آبدیت نمیشه و... راه درست کردنش چیه؟))))
با تشکر
سلامنقل قول:
برای سیستم ضعیف شما اگر اینترنت خوبی دارید ADSL ، وب روت خوبه ، شناسایی خوبی هم داره عالی نیست ولی خوبه
AVAST هم عالیه ولی باید با چیز پی ان آپدیتش کنی
اکثر آنتی ویروس ها سازگار هستندنقل قول:
حالا میتونی Emsisoft را هم تست کنی عزیز
AVAST را هم که عرض کردم در پست بالا
از رایگان های دیگه هم میتونید استفاده کنید مثل پاندا و کینگ سافت
آویرا هم خیلی خوبه و راحت هم آپدیت میشه حالا دیگه انتخاب با خودتون هست
موفق باشید
ممنون ولی چند تا سوال بی جواب موندنقل قول:
۱وب روت چقدر اینترنت مصرف میکنه؟
۲تراستپورت بهتره یا نود؟با فایروال خودشون یا با کومودو؟
۳واقعا چیزی که av-test گفته درسته؟؟؟
ممنون
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
پاسخ در نقل قولنقل قول:
وب روت در روز به طور متوسط 650 کیلوبایت مصرف دارهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون از کمکتوننقل قول:
این emsisoft چه جوره؟
اینترنت سکوریتی بداره؟ چون من بیشر اوقات به اینترنت وصلم
کرک و... داره؟ چه جور باید آبدیت بشه؟
آویرا گفتید به وین 8 میخوره؟ کدوم نسخش؟ (ضمنا درسته که سرعت اینترنتیو شدید میاره پایین؟؟؟؟ من تاحالا خودم باش کار نکردم فقط شنیدم)))
باز هم ممنون از کمکتون:n16:
سلامنقل قول:
1- دو موتور امسی + بیت
2- بله داره
3- یه تریال ریست داره + یه پراکسی برای ارائه لایسنس های طولانی مدت . آنلاین باید آپدیت بشه ولی امکان آفلاین هم از سیستم بروز شده داره
4- مشکلی با وین 8 نداره ولی به نظر میرسه هنوز کامل اوکی نشده با ویندوز 8 . در مورد کاهش سرعت نت بعید میدونم بهتره توی تاپیک خودش مطرح کنید
موفق باشید
سلام" با عرض معذرت از همه امسی سافتی هانقل قول:
امسی نصب نکنیدا. دور از جونتون : پدر آدمو درمیاره تا فقط یه فلش اسکن کنه. چطوری پدر در میاره؟:
میاد اول یه دور کامل ، کل ویندوز با مخلفاتش رو اسکن میکنه بعد تازه میره سراغ سوژه مورد نظر، بعد یه ساعت. حالا خدا نکنه بخواید یه پوشه کوچیک مشکوک رو بدید این اسکن کنه..... اگه وقت اضافی و صبر ایوب دارید ، بسم ا... :n16:
موقع اسکن شما باید تیک موارد زیر رو بردارید تا بطور مستقیم درایو، فلش، فولدر و... مورد نظر رو اسکن کنهنقل قول:
Scan for Active Rootkits
Scan memory for active Malware
Scan for Spyware Traces
اینم اسکرین شات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]