-
- سلطنت تگ تیم ها بر دابلیو دابلیو ای :
مدتی هست که در کمپانی wwe ، تگ تیم های جدید و قدیمی سلطنت میکنن و کمربند های مهم برند ها رو از آن خودشون میکنن . در این باره بیشتر توضیح میدیم :
- در اوایل سال 2008 و در رسلمینیا 24 ، آندرتیکر موفق شد با شکست دادن اج قهرمان جدید سنگین وزن جهان و اونطرف کین موفق شد با شکست دادن چاوو گررو (در 9 ثانیه) قهرمان جدید ای سی دابلیو بشه . این بود آغاز پادشاهی برادرز آو دستراکشن (آندرتیکر و کین) در wwe . کار تا جایی ادامه پیدا کرد که آندرتیکر پس از شکست برابر اج در وان نایت استند 2008 کمربندش رو از دست داد و مدتی از مسابقات دور شد . اون طرف کین هم مدتی بعد در نایت آو چمپینز کمربندش رو به مارک هنری باخت تا این پایانی بر سلطنت 3 ماهه ی این دو استار بزرگ باشه .
- در اواسط سال 2008 ، مت هاردی در آنفورگیون موفق شد با تلاش بسیار قهرمانی ای سی دابلیو رو بدست بیاره و مدتی بعد برادرش جف هاردی ، در آرماگدون همون سال تونست با یه پیروزی ارزشمند در یه تریپل تریت مچ ؛ قهرمان جدید دابلیو دابلیو ای بشه . روز ها بنظر برای این دو داشت خوب پیش میرفت اما قهرمانی هاردی بویز خیلی طول نکشید و مت در یک هفته ی ای سی دابلیو کمربندش رو به جک سوئگر واگذار کرد و جف هم یک ماه بعد از قهرمانیش ، در رویال رامبل کمربندش رو به اج واگذار کرد تا سلطنت برادران هاردی خیلی سریع به پایان برسه .
- با شروع سال 2009 و قدرتمند تر شدن اج و بازگشت کریسچن ، نوبت رسید تا این دو بدنبال دو کمربند مهم کمپانی wwe برن . اج در برند اسمکدان و کریسچن در برند ای سی دابلیو در تلاش بودن تا کمربند مربوط به برندشون رو بدست بیارن . اج در رسلمینیا 25 کمربندش رو به جان سینا داد اما در بکلش 2009 و در یه مسابقه ی سنگین و حساس (لست من استندینگ) موفق شد سینا رو شکست بده و کمربندش رو پس بگیره . در همون شب هم کریسچن تونست بر جک سوئگری که در اواخر سال 2008 کمربندش رو از مت هاردی گرفته بود غلبه کنه و قهرمان جدید ای سی دابلیو بشه . حالا باید دید سلطنت اج و کریسچن ، دو یار قدیمی تا کی ادامه خواهد داشت ؟
و اما سوال دیگه ای که
-
نام رخداد : سوپراستارز
تاریخ برگزاری : پنجشنبه ، 30م ایپریل سال 2009
محل برگزاری : بریجپورت ، کنکتیکت
اینتروی دابلیو دابلیو ای پخش میشه .
اینتروی سوپراستارز رو شاهد هستیم .
به ورزشگاه میریم و مراسم آغازین شوء صورت میگیره .
گزارشگران هر سه برند حضور دارن .
مسابقه اول :: گیل کیم و ماریا برابر میشل مک کول و الیژا فاکس
دیواز به نوبت وارد میشن و مسابقه آغاز میشه . فاکس میخواد کیک بزنه اما کیم بلاک میکنه و مانکی فلیپ میزنه . دو کراس بادی از کیم و کاور از او ، یک..دو.. . فور آرم ، کیک و هاریکنرانا از کیم . او ماریا رو تگ میکنه . کیم به فاکس اسنپ مر میزنه و سپس ماریا به فاکس نک بریکر میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . چند نی از ماریا به همراه هد سیزرز . فاکس طناب ها رو میگیره و داور ماریا رو از او جدا میکنه . داور حواسش میره طرف فاکس و از اون طرف مک کول به ماریا کیک میزنه . فاکس کاور میکنه ، یک..دو.. . فاکس ، مک کول رو تگ میکنه و مک کول به ماریا کیک و یوروپین آپرکات میزنه . او فاکس رو به بازی برمیگردونه و فاکس چند کیک و فور آرم میزنه و سریعا با مک کول تگ میکنه . مک کول میاد داخل رینگ و کنترل بازی رو در دست میگیره . راشن لگ سوئیپ و فلوت اوور از مک کول . کاور میکنه ، یک..دو.. . اسلیپر هولد از مک کول اپلای میشه . ماریا کونر میکنه ولی در جواب کلوزلاین میخوره . مک کول میره طرف گیل کیم و او رو هم میزنه . مک کول برمیگرده و از ماریا کیک دریافت میکنه . حالا ماریا ، کیم رو تگ میکنه و کیم میاد و کلوزلاین و بلاک باستر میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . کیم میره بالای طناب ها برای پرش اما مک کول متوجه میشه و وقتی کیم میپره ، تو هوا به کیم کیک میزنه . مک کول کاور میکنه ، یک..دو..سه .
» برنده ی مسابقه : میشل مک کول و الیژا فاکس
کامرشال .
ویدئویی از مارک هنری پخش میشه .
مسابقه دوم :: اون بورن برابر پال برچل به همراه کیتی لی
پال برچل و کیتی وارد شدن و اون بورن هم در میان تشویق تماشاگرا به رینگ میاد . مسابقه آغاز میشه و دو استار لاک آپ میشن . برچل حریفش رو به گوشه ی رینگ پرت میکنه سپس نی ، اسلم و فور آرم میزنه . اسنپ مر و کیک از برچل . دراپ تو هولد و البوء دراپ از بورن . بورن چند کیک میزنه ولی برچل یکی رو بلاک میکنه و اوور هد سوپلکس میزنه . برین باستر از برچل . کاور میکنه ، یک..دو.. . چین لاک از برچل . بورن در میره . برچل چند نی و یوروپین آپرکات میزنه اما اون طرف بورن هم با چند کیک جواب میده . کار به گوشه ی رینگ میکشه و برچل میره برای یه حمله اما بورن کیک میزنه و میره برای هاریکنرانا اما برچل کونر میکنه و بورن با زانو بشدت به زمین برخورد میکنه . میریم برای کامرشال . اتامیک دراپ ، نی و سیتو سوپلکس از برچل . برچل روی پای بورن کار میکنه و از میله ی گوشه ی رینگ برای ضربه زدن به پای بورن استفاده میکنه . برچل حواس داور رو پرت میکنه و کیتی لی میاد و دور از چشمان داور چند ضربه ی دیگه با استفاده از میله ی گوشه ی رینگ به پای بورن وارد میکنه . لگ لیس از برچل . بورن طناب ها رو میگیره اما برچل دوباره بورن رو میاره وسط رینگ و حرکت قبلی رو تکرار میکنه . بورن کیک میزنه . برچل میره برای سوپلکس اما موفق نیست و مشت و هد سیزرز دریافت میکنه . بورن با چند پانچ و کیک حریفش رو به بیرون رینگ پرت میکنه . برمیگردن و جامپینگ اسپین کیک به همراه کلوزلاین از بورن . کاور میکنه ، یک..دو.. . بورن میره بالای طناب ها اما برچل هم میره بالا تا جلوی بورن رو بگیره که بورن با چند مشت ، کیک و فور آرم برچل رو پرت میکنه پائین (روی رینگ) . حالا بورن میپره و شوتینگ استار پرس میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
» برنده ی مسابقه : اون بورن
کامرشال .
یه ویدئو فوتج از تور دابلیو دابلیو ای به اروپا .
راء ریباند پخش میشه .
در بک استیج ، جاش متیوس با کودی رودس و تد دیبیاسی مصاحبه میکنه و از مسابقه ی رندی و شین در هفته ی بعد راء میپرسه . کودی میگه : " کار هایی که شین میکنه مثل کار های یه مرد بدبخت هست . او میدونه که دیگه کار خانوادش تمومه . " تد میگه : " دوشنبه آخرین قدمی هست که ما برای خانواده ی مک من برمیداریم . " سپس تد درباره ی کولونز صحبت میکنه .
کامرشال .
مسابقه سوم :: تد دیبیاسی به همراه کودی رودس برابر کارلیتو به همراه پریمو
کارلیتو و پریمو کولون و تیم پرایسلس به نوبت وارد میشن . این مسابقه بصورت تک به تک هست و تد باید برابر کارلیتو قرار بگیره . مسابقه آغاز میشه و تد بهتر کار میکنه و حریف رو به گوشه ی رینگ میفرسته اما کارلیتو در میره . چند مشت و کیک از تد . کارلیتو هم در جواب چند کیک میزنه و داور کارلیتو رو جدا میکنه . کارلیتو آیریش ویپ میکنه اما کیک دریافت میکنه . تد برمیگرده و کارلیتو بهش بک بادی دراپ میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . کارلیتو میره برای آرم بار اما تد با کمک موی کارلیتو کونر میکنه . تد در زدن فیست دراپ اشتباه میکنه و کارلیتو اینبار آرم بار و آرم درگ میکنه . تد چند مشت میزنه . کار به گوشه ی رینگ و بالای طناب ها میکشه که کارلیتو با یه هاریکنرانا موجب میشه هم خودش و هم تد به بیرون رینگ پرت بشن . میریم برای کامرشال . کارلیتو دراپ کیک میزنه و با یه هیپ تاز تد رو به رینگ برمیگردونه اما تد آرم درگ میکنه و یه کیک میزنه . چند کیک دیگه . اسنپ مر ، چین لاک و آرم بار بطور ترکیبی از تد . کارلیتو سعی داره به بازی برگرده اما دیبیاسی یه ضربه ی محکم میزنه و کاور میکنه ، یک..دو.. . چند البوء دراپ و سپس فیست دراپ از تد . کاور میکنه ، یک..دو.. . اسلم و دابل استامپ از بالای طناب ها توسط تد . کاور میکنه ، یک..دو.. . بلی تو بک سوپلکس از کارلیتو . هر دو استار روی رینگ افتادن و حالا آروم آروم بلند میشن . چند مشت ، کیک و نی لیفت از کارلیتو . کلوزلاین و دی دی تی از کارلیتو . اسلم از دیبیاسی . کاور میکنه ، یک..دو.. . کارلیتو جاء بریکر میزنه و سپس میره برای اسپرینگبورد بک البوء اما تد متوجه میشه و کونر میکنه . میلین دالر اسلم از دیبیاسی . کاور میکنه ، یک..دو.سه .
» برنده ی مسابقه : تد دیبیاسی
بعد از مسابقه ، موزیک تیم پرایسلس نواخته میشه و کودی هم میاد داخل رینگ . داور دست دیبیاسی رو به عنوان پیروز مسابقه بالا میبره .
-----------------------------------
-
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نام رخداد : اسمکدان
تاریخ برگزاری : جمعه ، 1م می سال 2009
محل برگزاری : مدیسن اسکوئر گاردن (نیویورک سیتی)
پرومویی از مسابقه ی فیتال فور وی مچ (نامبر وان کانتندر) رو شاهد هستیم .
اینتروی اسمکدان رو میبینیم .
به ورزشگاه میریم و مراسم آغازین شوء صورت میگیره .
تاد گریشم و جیم راس به همه خوش آمد میگن .
امشب : فیتال فور وی (نامبروان کانتندرز) مچ
اما در دیگر مسابقه ی امشب شاهد یونایتد استیتس چمپینشیپ مچ خواهیم بود .
کریس جریکو وارد میشه و تماشاگرا او رو هو (بو) میکنن . جریکو مثل همیشه کت و شلوار پوشیده . او میره داخل رینگ و بعد از توهین به تماشاگرا ، میگه : " نیازی نیست خودم رو معرفی کنم چون من بزرگترین استاری هستم که تا حالا به اسمکدان درفت شده . از این به بعد اینجا شوء من هست و کسی نمیتونه کاری انجام بده . من بهترین استار سال 2008 هستم و باید امشب در فیتال فور وی مچ حضور داشته باشم . من نامبروان کانتندرز میشم و در جاجمنت دی بار دیگه قهرمان سنگین وزن جهان میشم . " موزیک اج نواخته میشه و اج وارد میشه . اج در حالی که کمربند سنگین وزن جهان رو روی شونه اش داره میره داخل رینگ و میگه : " حالا که تو نمیخوای خودت رو معرفی کنی ، من تو رو معرفی میکنم . خانوم ها و آقایون ، کریس جریکو . " تماشاگرا بعد از شنیدن اسم جریکو او رو هو (بو) میکنن . اج در ادامه جریکو رو مسخره میکنه و او رو قهرمان سابق مینامه . سپس اج میگه : " تو کمربندت رو به کی باختی ؟ " جریکو در جواب میگه : " جان سینا . " اج میگه : " برنده ی لست من استندینگ مچ در بکلش کی شد ؟ (سپس خودش جواب میده) اج ، اج ! به این ترتیب اسمکدان شوء من هست . " تماشاگرا برای لحظاتی سرود ' سینا ، سینا ' رو سر میدن . جریکو با صحبت های اج مخالفت میکنه اما قبل از اینکه او صحبتش رو ادامه بده ، سی ام پانک وارد میشه . پانک میگه : " خوب ، متوجه شدم که اج داره استار های بک استیج رو معرفی میکنه و من هم خواستم خودم رو معرفی کنم . من سی ام پانک هستم ولی میتونید به من بگین میستر مانی اینده بنک . " سپس پانک درباره ی سال گذشته صحبت میکنه و ویدئویی از پیروزی پانک برابر اج در راء بعد از نایت آو چمپینز و استفاده ی پانک از کیف نشون داده میشه . برمیگردیم و حالا جریکو میکروفون رو گرفته و میگه : " کسی اهمیت نمیده . " جریکو میخواد رینگ رو ترک کنه . پانک ، جریکو و اج برای لحظاتی با هم کل کل میکنن تا جایی که اج با جریکو موافقت میکنه و به پانک میگه : آره ، کسی اهمیت نمیده . " اج هم میخواد رینگ رو ترک کنه اما پانک میگه : " باشه ، اما یادت نره که من میستر مانی اینده بنک هستم (سپس کیف رو بالای سرش میبره) . در ضمن ، ویکی گررو دیگه جنرال منجر اسمکدان نیست و حالا اسمکدان در یه حال و هوای جدیدی هست . همچنین تدی لانگ امشب من و تو رو در یه مسابقه ی نان تایتل مچ برابر هم قرار داده (یعنی سر کمربند نیست) . " اج میگه : " خوبه ، امشب من تو رو شکست میدم و در جاجمنت دی هم نامبروان کانتندر رو شکست میدم . " پانک بار دیگه یادآوری میکنه که کیف دست اون هست و میگه : " من با گو تو اسلیپ تو رو شکست میدم و در حالی که تو هنوز در حال اسلیپ (خواب) هستی ؛ قهرمان جدید سنگین وزن جهان میشم . "
کامرشال .
جیم راس و تاد گریشم درباره ی اسمکدان بعد از درفت صحبت میکنن .
مسابقه اول :: جان مورسن برابر شلتن بنجامین
جان مورسن وارد میشه . سپس شاهد ورود شلتن بنجامین هستیم . مسابقه آغاز میشه و دو استار با هم درگیر میشن . در ابتدا شلتن بهتر کار میکنه اما مورسن به بازی برمیگرده و در یه رفت و برگشت به شلتن ، اسپرینگبورد البوء میزنه . سپس مورسن روی حریف مونلایت درایو رو اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه . (2:43)
» برنده ی مسابقه : جان مورسن
گزارشگرا یادآور میشن که امشب یه فیتال فور وی مچ برای مشخص شدن نامبروان کانتندر خواهیم داشت . همچنین در مین ایونت اج برابر پانک قرار خواهد گرفت .
ویدئویی از برنامه ی The View نشون داده میشه که در اون درباره ی ام وی پی صحبت میکنن .
گزارشگرا درباره ی استار های درفت شده به اسمکدان صحبت میکنن .
در بک استیج ، کریس جریکو از دست تدی لانگ عصبانی هست و داره میگه که بخاطر رفتاری که با او در ابتدای شوء شده ناراحته . در همین لحظه گریت کالی و رانجین سینگ میان و کالی به کریس جریکو میگه که اتاق رو ترک کنه . جریکو هم میگه که بخاطر مسابقه اش اتاق رو ترک میکنه (وگرنه این کار رو نمیکرد!) .
مسابقه دوم :: فیتال فور وی الیمینیشن نامبروان کنتندرز مچ :: ری میستریو برابر جف هاردی برابر کین برابر کریس جریکو
جاستین رابرتز قوانین مسابقه رو اعلام میکنه . ری میستریو وارد میشه . میریم برای کامرشال . برمیگردیم ، انفجار رخ میده ، آهنگ کین نواخته میشه و کین وارد میشه . سپس شاهد ورود جف هاردی هستیم که مثل قبل صورتش رو نقاشی کرده . در پایان کریس جریکو وارد میشه . مسابقه آغاز میشه و جف ، ری و جریکو به کین حمله میکنن . سه نفری حریف کین نمیشن و کین همه ی اون ها رو به گوشه ای پرت میکنه و سپس جریکو و جف هاردی رو به بیرون رینگ میفرسته . کین ، ری رو به شکل گوریلا پرس بالای سر میبره و او رو پرت میکنه بیرون رینگ بر روی دو استار حاضر دیگه . جف ، ری و جریکو بیرون رینگ افتادن و کین داره داخل رینگ میخنده . میریم برای کامرشال . کین میره بالای طناب ها برای پرش اما تو هوا از جف دراپ کیک دریافت میکنه . ری تاپ روپ لگ دراپ میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . جریکو و ری درگیر میشن و جریکو بک بریکر میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . فلایینگ کلوزلاین از جف به جریکو . کاور میکنه ، یک..دو.. . جریکو و جف درگیر میشن . حالا جریکو رو ج میخواد والز آو جریکو رو اپلای کنه اما کین قفل رو میشکونه . جف به کین ، ویسپر اینده ویند و سوانتان بامب میزنه . جریکو ، هاردی رو از رینگ میندازه بیرون و سپس (جریکو) کین رو کاور میکنه ، یک..دو..سه | کین حذف میشه | . کین عصبانی میشه و چندین صندلی میندازه داخل رینگ . اون طرف ری به جریکو سیکس وان ناین میزنه و میره تا روی جریکو بپره اما جریکو یه صندلی به طرف ری پرتاب میکنه که تو هوا به ری برخورد میکنه و داور دی کیو اعلام میکنه | کریس جریکو حذف میشه | . جریکو با داور صحبت میکنه و اون طرف جف و ری دارن درد میکشن . میریم برای کامرشال . ری و جف درگیر میشن و ری در یه رفت و برگشت دراپ کیک میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . جف یه فن رو بلاک میکنه و لگ دراپ (تو دی مید-سکشن) و سپس کرنر دراپ کیک میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . دو استار به طرف طناب ها میرن و در برگشت به هم (همزمان) کراس بادی میزنن . حالا کمی که جلوتر میریم 17 فن پشت سر هم از ری و جف ریورس میشه که صحنه ی زیبایی رو بوجود میاره و سپس جف رول آپ میکنه ، یک..دو.. . جف میره برای کرنر دراپ کیک اما موفق نیست و سپس چندین ریورسال دیگه از هر دو استار که باز هم جف در پایان موفق تر هست و کاور میکنه ، یک..دو.. . ری دراپ تو هولد میکنه و میره برای سیکس وان ناین که موفق هم هست اما وقتی ری میره برای کاور جف رول آپ میکنه ، یک..دو..سه . (17:31)
» برنده و نامبروان کانتندر : جف هاردی
بعد از مسابقه ، جف خوشحالی میکنه و سپس ری رو در آغوش میگیره .
گزارشگرا یاد آور میشن که در مین ایونت ، اج برابر پانک قرار خواهد گرفت .
هایلایت های فیتال فور وی مچ پخش میشه .
در بک استیج ، تدی لانگ با ماریا صحبت میکنه . در همین لحظه کریس جریکو میاد و از اینکه نتونسته نامبروان کانتندر بشه ناراحت هست و بیخود به تدی گیر میده . ماریا فقط نگاه میکنه . حالا اج میاد و با عصبانیت به تدی لانگ اعتراض میکنه که چرا امشب برای او این مسابقه رو (برابر پانک) در نظر گرفت . سپس اج میگه که باید به همسرش (ویکی) زنگ بزنه . ماریا باز هم (فقط) نگاه میکنه .
گزارشگرا باز هم درباره ی استار های درفت شده به اسمکدان صحبت میکنن .
موزیک کرایم تایم پخش میشه و شد و جی تی جی وارد میشن . اون ها میرن تو رینگ و درباره ی اسمکدان و همچنین نیویورک (که شوء امشب در اونجا انجام میشه) صحبت میکنن . سپس کرایم تایم از تماشاگرا میپرسن که آیا میخوان دو دیوا در داخل رینگ برقصن ؟! که تماشاگرا خوششون میاد . سپس لیلا و ایو تورس وارد میشن . این دو شروع به رقص میکنن و سپس وایمیسن تا تماشاگرا برنده رو بین این دو انتخاب کنن . تماشاگرا به ایو رای میدن . ایو و کرایم تایم داخل رینگ میرقصن . سپس جی تی جی به لیلا میگه که به اون ها ملحق شه . اما لیلا میاد و به ایو حمله میکنه . کرایم تایم این دو رو جدا میکنن و ایو با شد و جی تی جی خوشحالی میکنه و لیلا از رینگ خارج میشه .
در بک استیج ، ام وی پی وارد میشه . سپس شری شپرد (مجری برنامه ی The View) میاد و از ام وی پی میخواد که در دوشنبه ی این هفته در این برنامه باشه . ام وی پی میگه که مسابقه ی امشبش Next خواهد بود و او در دوشنبه با کمربند ایالات متحده در این برنامه حضور پیدا خواهد کرد .
کامرشال .
مسابقه سوم :: یونایتد استیتس چمپینشیپ مچ :: ام وی پی © به همراه شری شپرد برابر دالف زیگلر
زیگلر داخل رینگ هست و او خودش رو معرفی میکنه و میگه : " امشب من قهرمان ایالات متحده خواهم شد ، همینجا در نیو جرسی ! (شوء امشب در نیویورک هست) " تماشاگرا زیگلر رو هو (بو) میکنن و سپس ام وی پی وارد میشه که شری شپرد هم در کنار اوست . مسابقه آغاز میشه و ام وی پی هیپ تاس میکنه اما زیگلر هم با هیپ تاس جواب میده . ام وی پی میفته کنار شری . شری او رو چک میکنه . زیگلر چند کیک به ام وی پی میزنه . زیگلر میره تا خودش رو به شپرد معرفی کنه اما ام وی پی به او حمله میکنه . زیگلر داک میکنه و ام وی پی رو به بیرون رینگ پرت میکنه . ام وی پی به شپرد میگه که همینجا بیرون رینگ بمونه . زیگلر بر بازی مسلط میشه . شری میاد بالای رینگ و زیگلر به طرف او میره و ازش میخواد که او رو ببوسه اما شپرد به زیگلر سیلی میزنه و در برگشت ام وی پی روی زیگلر ، پلی میکر رو اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه . (3:55)
» برنده و حافظ قهرمانی ایالات متحده : ام وی پی
بعد از مسابقه ، ام وی پی و شری شپرد دست هم رو میگیرن و میرن .
مین ایونت بین اج و سی ام پانک خواهد بود .
گزارشگرا میگن که در جاجمنت دی باتیستا برابر رندی اورتن قرار خواهد گرفت .
در بک استیج ، کریس جریکو هنوز داره رو مخ تدی لانگ کار میکنه و بهش میگه که نباید باهاش اینطوری رفتار بشه . در همین لحظه جان مورسن میاد و به تدی سلام میگه و به جریکو نگاه میکنه . جریکو به مورسن میگه : " به چی داری نگاه میکنی ؟ " مورسن میگه : " فکر کنم دارم به یه بازنده نگاه میکنم . شاید هم یه آدم تسلیم شده . " جریکو عصبانی میشه و با مورسن درگیر میشه . سکیوریتی میان و این دو رو جدا میکنن .
در بک استیج ، پانک داره قدم میزنه .
کامرشال .
مسابقه چهارم :: نان-تایتل مچ :: سی ام پانک برابر قهرمان سنگین وزن جهان ، اج
اج وارد میشه و میره داخل رینگ . سپس پانک وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره . مسابقه آغاز میشه و پانک در همین ابتدای کار میره برای جی تی اس اما اج با کمک طناب ها در میره . چند کیک از پانک . کار به بالای طناب ها میکشه و پانک بهتر کار میکنه و هات شات میزنه . پانک بار دیگه میره بالای طناب ها اما اج او رو میزنه و او رو پشت به خودش در گوشه ی رینگ میذاره . اج به کمر پانک ، اسپیر میزنه . پانک به بازی برمیگرده و میره برای سوپلکس اما بخاطر کمر آسیب دیده اش نمیتونه . در یه رفت و برگشت اج موفق میشه پانک رو به بیرون رینگ پرت کنه که خودش هم میفته بیرون . میریم برای کامرشال . لیفت نی از اج . اج ، پانک رو به حالت سیکس وان ناین روی طناب ها میذاره اما بطرف او میدوئه تا اسپلش بزنه ولی پانک جاخالی میده . پانک هیل کیک میزنه . چند کیک دیگه از پانک . پانک میره برای جی تی اس اما اج سانست فلیپ میکنه ، یک..دو.. . اج سر پانک رو به رینگ میکوبه . کاور میکنه ، یک..دو.. . اج میره برای اسپیر اما کیک دریافت میکنه . پانک در گوشه ی رینگ های نی و بولداگ میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . پانک میره بالای طناب ها برای یه پرش که اج باز هم میخواد با زیرکی اسپیر بزنه اما موفق نیست و پانک پاوراسلم میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . پانک میره برای جی تی اس اما موفق نیست و اج در میره . اج ، پانک رو روی رینگ میندازه و سپس شارپشوتر رو اپلای میکنه . پانک قفل رو با رسیدن به طناب ها میشکونه . اج میره برای سوپلکس اما پانک کونر میکنه و جی تی اس میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه . (11:35)
» برنده ی مسابقه : سی ام پانک
بعد از مسابقه ، پانک میره و کیفش رو برمیداره و با داور صحبت میکنه . داور به جاستین رابرتز یه چیز میگه و سپس رابرتز اعلام میکنه که پانک از کیفش میخواد برای یه تایتل مچ استفاده کنه . اما همین که پانک برمیگرده ، اوماگا از میان تماشاگرا میاد و به او حمله میکنه . اوماگا به پانک اسپینینگ فال اوی اسلم میزنه . اج از جاش بلند میشه و کیف رو برمیداره . در همین لحظه جف هاردی میاد و به اج حمله میکنه و به او توئیست آو فیت میزنه . سوانتان بامب از جف هاردی . جف تا پایان شوء با تماشاگرا شادی میکنه .
-
الان اسمک داون از راو خیلی قشنگتره
-
* اخبار کوتاه از استار ها و کمپانی های کشتی حرفه ای :
» استون کلد تصمیم گرفته به رینگ کشتی حرفه ای برگرده ! در حالی که استون کلد در مراسم هال آو فیم امسال (قبل از رسلمینیا) رسما بازنشسته شد و به تماشاگرا گفت که دیگه نمیخواد کشتی بگیره ، در جدید ترین مصاحبه اش اعلام کرده بدش نمیاد بار دیگه به رینگ برگرده .
استون کلد گفته که بعد از تماشا کردن مسابقه ی آندرتیکر و شان مایکلز در رسلمینیا و همچنین درخشش ریکی استیمبوت این توانایی رو در خودش دیده تا مثل اون ها یکی از مسابقات تاریخی رسلمینیا رو رقم بزنه . استون کلد قصد داره با وینس مک من درباره ی این موضوع صحبت کنه تا شاید وینس به او این فرصت رو بده تا بار دیگه برای طرفدارای بی شمار خودش کشتی بگیره .
» وینس مک من بتازگی درباره ی برند ای سی دابلیو صحبت هایی کرده که میتونه برای شما جالب باشه . ای سی دابلیو یکی از برند های ضعیف کمپانی بوده (از نظر ریتینگ) و خیلی از طرفدارا از وضع فعلی این برند که زمانی قشنگ ترین ، حساس ترین و خونی ترین مسابقات پرو رسلینگ درش انجام میشد ناراضی هستن .
وینس درباره ی وضع ECW گفته : " در حال حاضر بطور کلی از شوء ای سی دابلیو راضی هستم و فقط ریتینگ هاش من رو ناراحت میکنه . با این اوصاف هم ای سی دابلیو بیشتر مواقع شوء شماره ی یک Sci-Fi هست . شما در زمان های گذشته ای سی دابلیو کاملا تفاوتی رو شاهد بودید ، ای سی دابلیو ای که سراسر بزن بزن و وحشی گری بود . اما دیگه این برند قدرتش رو نداره که اونجوری ادامه بده . پس ای سی دابلیو رو تبدیل به برندی کردیم که استار های جوون در اونجا تجربه کسب میکنن و خودشون رو نشون میدن تا ما بهترین ها بین اون ها رو به اسمکدان یا راء منتقل کنیم . نمیگم این راه خوبی هست ، چون واقعا نیست . ما الان FCW رو هم داریم که داره برای ما همچین کاری انجام میده اما به هر حال ای سی دابلیو ، ای سی دابلیو هست و داره کارش رو خوب انجام میده . "
» کمپانی دابلیو دابلیو ای تصمیم داره بار دیگه تایسن تامکو رو برگردونه . تامکو سال گذشته بعد از اینکه TNA رو ترک کرد با WWE قرار داد امضاء کرد اما بدلیل مصدومیت شونه اش و همچنین نارضایتی مربی ها از وضعیت او ، قرار دادش در ماه نوامبر فسخ شد .
حالا کمپانی دابلیو دابلیو ای بار دیگه تصمیم گرفته تا با این سوپراستار خوش هیکل و با استعداد قرار داد امضاء کنه و اینبار روی او بیشتر کار کنه تا بتونه ازش در مسابقات مهم تری استفاده کنه . اما باید ببینیم تامکو با رفتاری که دفعه ی قبل باهاش شد ، بار دیگه حاضر میشه با دابلیو دابلیو ای قرار داد ببنده یا خیر .
» جان مورسن بار دیگه با ملینا یه میکسد تگ رو تشکیل خواهد داد ، منتهی اینبار با نقشی مثبت ! مورسن سال هاست که در دابلیو دابلیو ای داره فعالیت میکنه و هیچوقت نقش مثبت/بیبی فیس نداشته . او سال 2005 تا 2007 با ملینا و جوی مرکیوری در تیم MNM فعالیت کرد و سپس هر سه ی این ها از هم جدا شدن ولی با گذشت حدود چهار سال از فعالیت وی او هنوز نقش فیس نداشته .
در هفته ی گذشته ی اسمکدان شاهد درگیری جان مورسن با کریس جریکو در بک استیج بودیم که همین آغاز فیس شدن مورسن بود . در ادامه مورسن بطور کامل نقشی مثبت به خود خواهد گرفت و سپس با تداخل دو استوری لاین ، بار دیگه با ملینا یه میکسد تگ تیم رو تشکیل خواهد داد .
» وضعیت شان مایکلز اصلا خوب نیست و او در طی تمریناتی که داشته باز هم دچار مصدومیت شده و اینبار زانوی او به حدی آسیب دیده که دکتر ها اصلا اجازه ی کشتی گرفتن به شان رو نمیدن . دابلیو دابلیو ای در تلاش هست تا هر جور که شده این اسطوره رو آماده ی بازگشت کنه اما دکتر ها چنین اجازه ای (فعلا) نمیدن .
گفته میشه که شان بعد از مسابقه اش با تیکر - در رسلمینیا - مشکل چندانی نداشته (بر عکس تیکر) ولی در تمرینات صدمه ی بسیار شدیدی به خودش زده که این موجب شده دکتر ها کریر شان مایکلز رو تموم شده بدونن . شان گفته بود که در رسلمینیا 26 از پرو رسلینگ خداحافظی خواهد کرد اما با وضع بسیار بد وی ، بنظر میرسه بازنشستگی او کمی زود تر از رسلمینیا 26 رقم بخوره .
همچنین خیلی کوتاه میگم که در TNA این هفته بابی لشلی در !Impact بصورت لایو قراردادش رو با این کمپانی به امضاء خواهد رسوند . همچنین احتمالا وضعیت هرناندز (عضو تیم LAX) که دچار مصدومیت شدیدی شده در پنجشنبه ی این هفته مشخص میشه . گفته میشه که او حدود یه سال باید دور از مسابقات باشه .
-
* آینده ی لگسی (رندی اورتن ، کودی رودس و تد دیبیاسی) :
یکی از استیبل های قدرتمند دابلیو دابلیو ای ، لگسی هست . لگسی در اواخر سال 2008 با رهبری رندی اورتن بوجود اومد و استار های با استعدادی چون کودی رودس ، مانو و سیم اسنکا در اون حضور داشتن . اما کم کم با جدایی مانو و اسنکا ، تد دیبیاسی به این استیبل پیوست تا تیم پرایسلس + رندی اورتن ، لگسی رو تشکیل بده .
این گروه با قدرت کار خودش رو شروع کرد و رندی موفق شد با کمک دو یار خودش رویال رامبل رو پیروز بشه و به رسلمینیا بره . او در رسلمینیا بدون کمک کودی و تد موفق نشد تریپل ایچ رو شکست بده . اما در بکلش با حضور همتیمی های خودش تونست بر تیم قدرتمند تریپل ایچ ، باتیستا و شین مک من غلبه کنه و قهرمان جدید دابلیو دابلیو ای بشه .
اما باید ببینیم آینده ی این گروه چگونه خواهد بود ؟ این سه نفر چگونه از جدا خواهند شد ؟ خبر هایی که در این مدت بدست آوردیم رو کنار هم گذاشتیم تا شاید به نتیجه ای برسیم :
» گفته میشه که قرار هست لگسی در اواسط سال 2010 از هم بپاشه .
» رندی اورتن و کودی رودس تا مدتی بعد از پایان کار لگسی هیل باقی خواهند موند .
» تد دیبیاسی از لگسی جدا خواهد شد و نقشش به (بیبی) فیس تغییر خواهد کرد .
با این اوصاف میشه حدس زد کسی که این گروه رو به هم میزنه دیبیاسی هست . چون برای به هم زدن یه گروه کاملا هیل ، نیاز هست یه نفر با از هم پاشوندن اون گروه تبدیل به فیس بشه و همونطور که گفتیم این تد دیبیاسی هست که قراره در آینده نقشش از منفی به مثبت تغییر کنه .
اما دیگر خبری که بدست ما رسیده چنین هست :
» وینس مک من علاقه ی بسیار زیادی به تد دیبیاسی داره و فکر میکنه تد شخصیت قهرمانی جهان رو داره . به همین جهت تصمیم گرفته در یکی دو سال آینده او رو قهرمان جهان کنه .
پس میتونه به شکلی داستان ایولوشن برای لگسی تکرار بشه ! به ترتیبی که رندی اورتن کمربند قهرمانی جهان رو از دست میده و تد دیبیاسی هم بعد از تلاش فراوان موفق میشه نامبروان کنتندر بشه . سپس دیبیاسی (دقیقا مثل کاری که رندی در سال 2004 کرد) کمربند قهرمانی رو در اوج جوونی بدست میاره ، اما لگسی به او پشت میکنه و دیبیاسی رو میزنه و از گروه بیرونش میکنه .
- شاید هم این داستان بشکل دیگه ای تغییر کنه و در حالی که رندی اورتن قهرمان جهان (دابلیو دابلیو ای یا سنگین وزن) هست ، دیبیاسی نامبروان کنتندر بشه و کمربند رو از خود رندی بگیره .
اما به هر حال این حدسی هست که میشه درباره ی لگسی و آینده ی این تیم زد . اونطرف دیبیاسی هم قطعا - با علاقه ای که وینس به او داره و همچنین با پارتیش که پدرش هست - آینده ی درخشانی خواهد داشت و میتونه مثل همین رندی اورتن که درخشش از ایولوشن شروع شد ، لگسی هم شروعی برای درخشش دیبیاسی باشه .
شاید هم این پایان کار لگسی نباشه و فقط دیبیاسی این استیبل رو که بنظر میرسه میتونه بیشتر از یک و نیم سال فعالیت کنه ، ترک کنه و بجای او استار های نسل دوم و سوم دیگه ای جای او رو بگیرن . یکی از داستان هایی که فکر همه رو مشغول کرده ، همین داستان چگونه پایان یافتن و از هم پاشیدن لگسی هست . آیا لگسی واقعا به همین زودی از هم میپاشه ؟ یا اینکه این استیبل آینده دار بیش از چیزی که گفته شده به کارش ادامه خواهد داد . چقدر باید منتظر پایان این استوری لاین بمونیم ؟ شاید خیلی کم ، و شاید هم سال ها ... .
-
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نام رخداد : راء
تاریخ برگزاری : دوشنبه ، 4م می سال 2009
محل برگزاری : بوفالو
عكس های راء به تاریخ o2009.05.04(شامل 194 قطعه عكس) :: لینك دانلود | حجم: MB 12,35
کد:
http://www.4shared.com/file/103501684/d13e6abb/BrockWWEinfo_Raw_May_04__2009_Photos.html
هایلایت هایی از هفته ی قبل راء رو شاهد هستیم .
امشب ، رندی اورتن برابر شین مک من قرار خواهد گرفت .
رندی اورتن وارد میشه و میره داخل رینگ . او داخل رینگ منتظر میمونه تا موزیکش قطع بشه . به محض قطع شدن موزیک او ، موزیک شین مک من نواخته میشه . اما اثری از شین نیست . شین بعد از لحظاتی از پشت به رندی اورتن حمله میکنه و درگیری به بیرون رینگ کشیده میشه . لحظاتی بعد ، شین موفق میشه روی رندی مسلط بشه و رندی رو روی میز گزارشگرا میذاره . شین میره بالای طناب ها برای یه فلایینگ البوء (از داخل به بیرون رینگ) اما در همین لحظه کودی رودس و تد دیبیاسی میان و شین رو میزنن . رندی هم به اون ها ملحق میشه . حالا ام وی پی میاد تا به شین کمک کنه . اما لگسی سه نفری روی ام وی پی کار میکنن و او رو هم میزنن . رندی ، ام وی پی رو به بیرون رینگ پرت میکنه . در این لحظه باتیستا وارد میشه و به لگسی حمله میکنه . او کودی ، تد و رندی رو میزنه . اما چند ثانیه بعد ویکی گررو وارد میشه و تماشاگرا او رو هو (بو) میکنن . ویکی یاد آور میشه که جنرال منجر راء هست ، سپس میگه : " من نمیذارم شما مین ایونت من رو خراب کنید . امشب دو مسابقه ی کودی برابر ام وی پی و همچنین باتیستا برابر تد دیبیاسی ثبت شده و برنده ی این دو به بازی به شین مک من یا رندی اورتن در مین ایونت ملحق میشن . "
کامرشال .
مسابقه اول :: مت هاردی برابر کوفی کینگستن
مت هاردی وارد رینگ میشه . او همچنان دستش در گچ هست . لحظاتی بعد کوفی کینگستن وارد میشه . مت درباره ی دست شکسته شده اش با کوفی صحبت میکنه اما کوفی چندان توجهی نداره . مت چند جمله ی دیگه میگه و سپس هر دو استار آماده میشن برای مسابقشون . کار آغاز میشه و مت بهتر کار میکنه اما کوفی در یه صحنه اسمال پکج میکنه ، یک..دو.. . مت با چند لگد روی کوفی کار میکنه و سپس اسلینگشات میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . کوفی بخوبی دو فن سوپلکس و نک بریکر رو کونر میکنه و استندینگ دراپ کیک میزنه . کوفی در ادامه بوم بوم لگ دراپ میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . کوفی به کلوزلاین رو کونر میکنه و سپس ترابل این پردایز میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه . (4:22)
» برنده ی مسابقه : کوفی کینگستن
بعد از مسابقه ، کوفی خوشحالی میکنه اما مت به او حمله میکنه و با دست گچ گرفته اش ضربه ای قوی به کوفی میزنه . کوفی ناک اوت شده و افتاده و تکون نمیخوره .
کامرشال .
در بک استیج ، سانتینو مارلا و کلی کلی درباره ی شوء سوپراستارز این هفته صحبت میکنن که سانتینا باید با کلی کلی تیم بشه . سانتینو میگه که خواهرش نمیتونه " امشب " حضور داشته باشه چون بعد از اینکه ویکی گررو جلوی او دمید (نفس کشید) او مریض شد . سپس سانتینو به ویکی لقب خوک رو میده . در همین لحظه چاوو گررو میاد و به سانتینو تذکر میده که دیگه درباره ی ویکی اینجوری صحبت نکنه . سانتینو هم عذرخواهی میکنه اما در حین معذرت خواهی یه تیکه ی دیگه به ویکی میپرونه .
گزارشگرا درباره ی جان سینا صحبت میکنن .
هایلایت هایی از مسابقه ی بایتستا و بیگ شو در هفته ی گذشته پخش میشه .
در بک استیج ، بیگ شو داره راه میره . او وارد اتاق ویکی میشه و به ویکی میگه که میخواد با سینا بازی کنه . همچنین میگه که میخواد امشب کریر جان سینا رو تموم کنه . ویکی میگه که سینا امشب نمیتونه کشتی بگیره و تا دو هفته ی دیگه هم آماده نخواهد شد . اما او میتونه یه مسابقه بین بیگ شو و سینا در جاجمنت دی بذاره . بیگ شو راضی بنظر میرسه .
در بک استیج ، ام وی پی داره خودش رو آماده میکنه . در همین لحظه بلا توئینز میان و درباره ی برنامه ی The View و اینکه چقدر این برنامه رو دوست دارن صحبت میکنن . اون ها انقدر حرف میزنن که ام وی پی کلافه میشه و میگه که میخواد بره چون مسابقه داره .
کامرشال .
مسابقه دوم :: کودی رودس برابر قهرمان ایالات متحده ، ام وی پی
کودی داخل رینگ منتظر هست . ویلیام ریگل هم کنار گزارشگرا نشسته و گزارشگر مخصوص این مسابقه هست . او درباره ی اینکه در راء بهش بی توجهی میشه صحبت میکنه . در همین لحظه ام وی پی میاد و میره داخل رینگ . او مورد تشویق قرار میگیره . مسابقه آغاز میشه و چندین نیرفال از هر دو استار . مسابقه خوب آغاز شده و جذابیت و سرعت بالایی داره . کودی روی زانوی ام وی پی کار میکنه . در همین لحظه نشون داده میشه که شین داره از یه مانیتور در بک استیج مسابقه رو تماشا میکنه . ام وی پی چند کلوزلاین میزنه و سپس کودی رو به بیرون پرت میکنه . ام وی پی خودش هم میره بیرون رینگ و روی کودی کار میکنه . داور شروع به شمارش میکنه . ام وی پی ، کودی رو به رینگ برمیگردونه در حالی که داور حواسش نیست ، ویلیام ریگل میاد و پای ام وی پی رو میگیره و نمیذاره او وارد رینگ بشه . داور کونت اوت اعلام میکنه . (4:08)
» برنده با قانون کونت اوت : کودی رودس
بعد از مسابقه ، ریگل به ام وی پی حمله میکنه و ام وی پی هم روی زمین میفته و درد میکشه .
در اسمکدان هفته ی بعد ، کریس جریکو به مصاف جف هاردی خواهد رفت .
کامرشال .
جری لالر داخل رینگ هست و امشب یه سینگ-آف کانتست خواهیم داشت . جیلیان باید در این مسابقه ی شعر خوندن برابر فستس قرار بگیره ! جیلیان شعر میخونه . سپس لالر میکروفون رو جلوی دهان فستس میگیره و میخواد که زنگ رو بصدا در بیارن . فستس شروع به خوندن میکنه و صدا های عجیبی از خودش در میاره . سپس لالر میخواد که دوباره زنگ رو بزنن . لالر از تماشاگرا میخواد برنده رو مشخص کنن . اون ها جیلیان رو هو (بو) میکن و فستس رو تشویق میکنن . جیلیان سر لالر داد میزنه . در همین لحظه موزیک میز نواخته میشه و او وارد میشه . میز میره داخل رینگ و به فستس چیزی میگه . فستس در یه عالم دیگه هست و اصلا متوجه نمیشه . میز یه L به عنوان کلمه ی Loser روی پیشونی فستس میذاره و سپس بهش گات باستر میزنه و او رو به بیرون پرت میکنه . میز بار دیگه (مقل هفته ی های گذشته) میاد و سینا رو چلنج میکنه . سینا وارد نمیشه . او میگه که شاید سینا ازش ترسیده . میز میپرسه که وفاداری سینا به طرفدارا چی شد ؟ اون احترامی که میگفت میذاره ؟ تماشاگرا سینا رو تشویق میکنن . در همین لحظه چهره ی سینا از مانیتور ورزشگاه پخش میشه و او صحبت میکنه . حالا تصویر میره .
میریم برای کامرشال و برمیگردیم . میز همچنان داخل رینگ هست و میخواد سینا وارد بشه . سینا نمیاد . این پرومو خیلی طولانی شده . حالا لیلیان میز رو بار دیگه با قانون فورفیت برنده اعلام میکنه و میگه میز 2 ، سینا 0 . در همین لحظه موزیک سینا نواخته میشه و سینا وارد میشه . سینا آروم آروم به طرف رینگ میره . او هنوز درد ناشی از اون اتفاق در بکلش رو داره و بسختی راه میره . در همین لحظه موزیک بیگ شو پخش میشه و او وارد میشه . بیگ شو هم به آرومی میره داخل رینگ و به سینا نگاه میکنه . سینا هم همینطور . بعد از مدتی طولانی ، بیگ شو یه لبخند میزنه و سپس یه کیک به سینه ی سینا میزنه که باعث میشه سینا بیفته رو زمین و درد بکشه . یه کیک دیگه از بیگ شو . بیگ شو به آرومی بعد از هر یه دقیقه یه ضربه به سینا میزنه . حالا او سینا رو در کمل کلاچ گیر میندازه . او برای دقایقی این قفل رو نگه میداره و کسی هم نیست که به داد سینا برسه . بیگ شو ، سینا رو ول میکنه و تماشاگرا ساکت هستن . سینا افتاده و اصلا تکون نمیخوره .
در سوپراستارز این هفته ، اج برنامه ی " کاتینگ اج " رو اجراء خواهد کرد با حضور جف هاردی .
کامرشال .
مسابقه سوم :: میکی جیمز برابر قهرمان دیواز ، ماریس
میکی جیمز وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره . سپس شاهد ورود ماریس هستیم . مسابقه آغاز میشه و دو دیوا درگیر میشن . کار به بیرون رینگ میکشه و در برگشت (داخل رینگ) ، ماریس روی میکی کمل کلاچ رو اپلای میکنه . بعد از لحظاتی میکی به بازی برمیگرده و در یه رفت و برگشت به ماریس ساینیچر دی دی تی میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه . (2:40)
» برنده ی مسابقه : میکی جیمز
در بک استیج ، باتیستا داره خودش رو برای مسابقه آماده میکنه .
کامرشال .
مسابقه چهارم :: باتیستا برابر تد دیبیاسی
تد دیبیاسی داخل رینگ هست . باتیستا وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره . او میره داخل رینگ و مسابقه آغاز میشه . دو استار درگیر میشن اما دیبیاسی رینگ رو ترک میکنه و باتیستا میره دنبال او . دیبیاسی از دست باتیستا در میره . این برای لحظاتی مثل موش و گربه دنبال هم میدوئن اما دیبیاسی به رینگ برمیگرده . باتیستا هم به رینگ برمیگرده اما دیبیاسی او رو میزنه . در گوشه ی رینگ باتیستا چند شولدرتراست میزنه . دیبیاسی به باتیستا سیلی میزنه . باتیستا عصبانی میشه و به دیبیاسی حمله میکنه و او رو بشدت میزنه . داور تا پنج شماره میشمره تا باتیستا حریفش رو ول کنه اما باتیستا توجهی نمیکنه و داور دی کیو اعلام میکنه . (3:48)
» برنده با قانون دی کیو : تد دیبیاسی
کامرشال .
در بک استیج ، چاوو با ویکی صحبت میکنه و به ویکی میگه که اگه او (چاوو) جنرال منجر راء بود ، الان تصمیم میگرفت که اگه ام وی پی در مین ایونت دخالت کنه کمربند ایالات متحده اش رو از دست بده و اگه باتیستا در مین ایونت دخالت کنه تایتل شاتش رو از دست بده .
مسابقه پنجم :: کارلیتو برابر دی براین کندریک
کندریک وارد میشه و میره داخل رینگ . سپس شاهد ورود کارلیتو و پریمو هستیم که مورد تشویق قرار میگیرن . کارلیتو از پریمو میخواد که به بک استیج بره . مسابقه آغاز میشه و کندریک بر بازی مسلط میشه . در یه رفت و برگشت کارلیتو بعد از یه کونر به کندریک بک استبر میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه . (1:18)
» برنده ی مسابقه : کارلیتو
اسمکدان ریباند پخش میشه .
در بک استیج ، کودی رودس شونه اش رو گرفته (بخاطر مسابقش برابر ام وی پی) و به طرف اتاقش میره . داخل اتاق تد دیبیاسی هم روی صندلی نشسته و استراحت میکنه . لحظاتی بعد رندی اورتن میاد و به اون ها میگه برای هندیکپ مچ آماده بشن .
کامرشال .
گزارشگرا درباره ی حضور ام وی پی در برنامه ی The View صحبت میکنن .
در بک استیج ، باتیستا میره پیش شین مک من و ازش عذرخواهی میکنه . شین میگه مشکلی نیست . شین بیشتر حواسش به مسابقه ی امشبش هست . باتیستا به شین میگه که با گرفتن کمربند از رندی اورتن در جاجمنت دی جبران میکنه . شین باز هم عکس العمل خاصی نشون نمیده و میره . باتیستا یه بار دیگه عذرخواهی میکنه .
مسابقه ششم :: شین مک من برابر کودی رودس ، تد دیبیاسی و قهرمان دابلیو دابیو ای ، رندی اورتن
گروه لگسی وارد میشه و اون ها سه نفری میرن داخل رینگ و منتظر میمونن . میریم برای کامرشال . برمیگردیم و بعد از لحظاتی شین مک من وارد میشه . مسابقه رو کودی و شین آغاز میکنن . شین به کودی حمله میکنه و کلوزلاین میزنه اما کودی او رو به گوشه ی رینگ پرت میکنه و دیبیاسی رو تگ میکنه . تد میاد ولی از شین چند ضربه دریافت میکنه . شین میره بالای طناب ها و با یه پرش البوء دراپ میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. اما کودی دخالت میکنه . کار به بیرون رینگ میکشه و شین میخواد با صندلی کودی رو بزنه اما رندی به شین حمله میکنه و او رو به رینگ برمیگردونه . کودی تگ شده ، او میره برای مونسالت اما موفق نیست . رندی رسما تگ میشه و روی شین کار میکنه . دقایقی بعد کار به بیرون رینگ میکشه و شین ، رندی رو روی میز گزارشگرا میذاره و میره داخل رینگ و بالای طناب ها برای پرش . شین میپره (پرش بلندی هم داره) اما رندی جاخالی میده و شین میفته روی میز و میز میشکنه . شین درد میکشه . تد دیبیاسی و کودی ، شین رو به پله ها میکوبن . شین از ناحیه ی پا درد میکشه . رندی پله رو برمیداره و پای شین رو روی پله میذاره . رندی صندلی برمیداره و با مکثی زیاد ضربه ای محکم به پای شین میزنه . شین از درد زیاد گریه میکنه . رندی میره برای دومین ضربه . گروهی از تماشاگرا که از خشونت زیاد خوششون میاد رندی رو بشدت تشویق میکنن . رندی ضربه ی محکم دیگه ای به پای شین میزنه . چندین داور میان تا رندی رو ازشین جدا کنن . در همین لحظه موزیک باتیستا پخش میشه و او وارد میشه . لگسی سریعا فرار میکنه و به طرف ورودی میره . دکتر ها و داور ها شین رو چک میکنن و او رو روی برانکارد قرار میدن . رندی میکروفون میگیره و به باتیستا میگه که جاجمنت دی او نزدیک هست . رندی ، باتیستا رو تهدید میکنه و باتیستا هم با عصبانیت به رندی نگاه میکنه . شین رو هم به طرف استیج میبرن . (11:45)
» برنده ی مسابقه : -
-
عكس های حضور باتیستا در مسابقه بوكس (شامل 8 قطعه عكس) :: لینك دانلود | حجم: KB 687
کد:
http://www.4shared.com/file/103503865/982d9222/BrockWWEinfo_Batista_escorts_Manny_Pacquiao_to_face_Ricky_Hatton.html
-
رضا جان دستت درد نکنه
به امید برگشت تیکر و شان به روز های اوج
-
خواهش مي كنم
آره به اميد روز هاي اوج.........