یکی از دوستان این مدل رو خریده . راضی هست :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمتش هم فکر کنم زیر 200 تومن باشه. 170 180 حدوداً
Printable View
یکی از دوستان این مدل رو خریده . راضی هست :نقل قول:
قیمتش هم فکر کنم زیر 200 تومن باشه. 170 180 حدوداً
یک دنیا ممنونم از جواب خوب و کامل شما:n16:نقل قول:
من خودم از مشخصات st25 و lt20 خوشم اومده.
ولی نیاز به دستگاهی دارم که بشه ته ریش هم گذاشت. با راهنمایی های شما، تصمیم گرفتم که مثل شما، دو تا دستگاه بگیرم.
فکر می کنید، gb40 که دارید، علاوه بر اصلاح بدن، میتونه خوب و بی دردسر ریش رو بزنه (ته ریش بذارم)؟ با gb40 تا حالا ریشتون رو اصلاح کردید؟ (برای خدمت سربازی، یه همچین دستگاهی میخوام که بتونم ته ریش بذارم. فکر میکنید با gb40 میشه؟)
پ.ن.
gb40 کاملاً ضد آبه؟ یعنی ببریمش زیر دوش مشکلی پیش نمیاد؟ چند وقت یک بار باید روغنکاری بشه؟
دوست عزیز من حدود دو سالی هست که lt20 دارم و روزدرمیان باهاش اصلاح میکنم . باید بگم که عالیه ،صورتت رو مثل تیغ سفید میکنه و با وجود دو سال کارکرد مثل روز اولش کار میکنه .نقل قول:
پدرم هم براون سری 5 داره و چند باری با اون هم اصلاح کردم و راضی بودم ولی بنظرم اومد که پاناسونیک صورت رو بیشتر از ته میزنه و سفیدتر میکنه ولی بعلت دور بالاش صداش زیاده و زود هم داغ میکنه برای همین براون برای زیرگردن مناسب تره و کمتر جوش میزنی ولی عیبی که داره اینه که باید اول شارژش کنی و بعد بزنی و نمیتونی مستقیم با برق بزنی که خیلی ایراد بزرگیه
ممنون از راهنمایی. فقط چون مزیت دو نوع ریش تراش رو فرمودید؛ این قسمت رو متوجه نشدم:نقل قول:
براون نمیتونه مستقیم با برق کار کنه؟ یا Lt20 ؟نقل قول:
برای همین براون برای زیرگردن مناسب تره و کمتر جوش میزنی ولی عیبی که داره اینه که باید اول شارژش کنی و بعد بزنی و نمیتونی مستقیم با برق بزنی که خیلی ایراد بزرگیه
دوست گرامی
شما برای اصلاح بدن و گذاشتن ته ریش (به زودی به خدمت سربازی میرم)، کدوم یکی از این مدل ها رو برتر میدونید؟
براون با برق مستقیم نمیتونه بزنه و باید روی پایه مخصوص بزاری شارژ بشه .کلا پاناسونیک رو پیشنهاد میدم
نقل قول:
gb40 کاملا ضد آبه!! حتی توی وان!! برادرم er217 داره. دستگاه بسیار بسیار خوبیه ولی فروشنده توصیه اکید می کرد که فقط تیغه هاشو با آب بشورید و خود دستگاه رو زیر دوش استفاده نکنید!!! در مورد روغن کاری هم نگرانی خاصی وجود نداره چون فقط روی تیغه ها و فنرهای زیر تیغه ها باید یک قطره روغن بریزید!!! همین!!! شاید بعد از هر 3 بار استفاده روغن کاری لازم باشه! خیلی هم کار ساده ایه.
gb40 و st25 همونطور که دوستمون گفتن فقط باید شارژ بشه بعد ازش استفاده کرد. ولی er 217 رو میتونی هم وقتی که به برق وصله استفاده کنی و هم از طریق باطری. lt20 هم هم میتونه با برق کار کنه و هم باطری. و بدیهیه که دستگاهی که مستقیم به برق وصله عاقلانه نیست زیر دوش ازش استفاده بشه. فکر می کنم که نداشتن امکان وصل شدم به برق برای اصلاح به خاطر ضدآب بودن 100% باشه.
در مورد ته ریش هم من فقط یکبار با gb40 اصلاح کردم و راضی بودم. راحت بود و سریع و یکدست! چون اصولا ته ریش نمی ذارم.
فکر کنم اگه دستگاهی مثل کروزر براون بگیری که در واقع 3 دستگاه در یک دستگاه است و ضد آبه و ارزونتر هم هست بیشتر به کارت بیاد. البته من خودم به شخصه معتقدم کلا دستگاههایی که چند دستگاه توی یک دستگاهن عملا کارایی حداکثری رو ندارن. بنا براین خودت باید تصمیم نهایی رو بگیری. دستگاه کروزر رو هم یه بررسی بکن به نظر من.
سپاس از راهنمایی هر دو دوست بزرگوار.
دوستان گرامی
برای خریدن محصولات پاناسونیک (با گارانتی و بی گارانتی) کجا بهتره برم؟
منوچهری؟
طرف کوچه برلن؟
طرف میدون فردوسی؟
پ.ن.
محصولات با کیفیت پاناسونیک رو، نیاز هست که حتماً گارانتی دار بخرم؟
دوستان یک ماشین خوب جایگزین موزر معرفی کنید. حداقل اصلاح از 0.5 - 1 میلیمتر به بالا باشه.
آیا موزرهای موجود در بازار باز هم با کیفیت هستند یا از برندهای دیگه تهیه کنم.
ممنون
سلام به دوستان
من نیاز به یه ریش تراش دارم که این قابلیت هارو باهم داشته باشه :
- مثل موزر سگ جون و سخت کار باشه و تیغه مسطح داشته باشه ( یعنی از این 3 تیغ ها نباشه چون حساسیت داره پوستم !)
- بتونه از کمترین حالت (که فک کنم 0.5 میلی باشه) بزنه تا سایر درجه ها
- هم با باطری کار کنه و هم برق مستقیم (شارژ دهی بیشتر در اولویت)
- در صورت امکان ضد آب باشه کاملا و قابل شستشو نهایتا
- تیغ های مرغوب داشته باشه
...
در کل میخوام ماشینی باشه که بتونم هر ته ریشی که خواستم بتونم بزارم و بتونم با تنظیم درجات خط ریش مناسب ایجاد کنم و ...
اگه میشه همه گزینه هارو بگید
خیلی ممنون :n16: