نقل قول:
نوشته شده توسط Y.O.U.S.E.F.P.3.0
يه توهين كوچولو بود ... انشاالله حل ميشه ... ;)
ممنون عزيز ...
Printable View
نقل قول:
نوشته شده توسط Y.O.U.S.E.F.P.3.0
يه توهين كوچولو بود ... انشاالله حل ميشه ... ;)
ممنون عزيز ...
زدي تو خال هميشه جومله سازيت اينقد خوبه...كارت درسته به مولا :laughing: ...خب يه سوال مشتي...اگه بخواي يه نصيحت به داداش كوچيكت كه بنده باشم بكني چي وگويي... ;)
نقل قول:
نوشته شده توسط lovergod14amorousand
البته من كوچيكتر از اين حرفام ;) .... اما دست از سر كچل رسول بردار :biggrin: ... (شوخي)
خودت داداشي سر شوخي رو باز كردي ها...راستي مباركا باشه آق دوماد...چه خبر...مومن خدا يه سوال ديگه...سايت ذاكرين رفتي...
سلام نويد . خسته نباشي از جواب دادن به اين همه سوال جور وا جور .
يك جمله بساز كه اين كلمات توش باشه .
ديوانه . چكش . اهو . ------ . ووكمن . بهروز . سعيد رونالدو . صندلي داغ
نظرت درباره كساني كه همش در حال افراط و تفريط است و مدام به كسي كه تا حالا اون ها رو نديده ميگن نوكرتم خاك زير پاتم و .... چيه ؟ (نمونش در فروم هست )
به كسي كه بجاي سوال خوب پرسيدن پاي مسائل خصوصي فرد را پيش ميكشه چه بايد گفت ؟
يك نفر چند روز پيش به من پي ام زده كه تو جزء افرادي هستي كه نمي خواهند چيزي را بفهمند ، به نظرت جوابش را چي بايد داد ؟ (چون مطابق ميل اقا پست ندادم اين را گفته )
كدام حيوان در طبيعت وزن مغزش از همه بيشتره ؟
اينده را چطور مي بيني ؟
نظرت درباره رفتار برانكو ايوانكويچ بعد از جام حهاني با ايران چيه ؟
در دوران اموزشي از تخت افتادي پايين يا نه ؟
پست 2000 اين تاپيك به نام تو ثبت شد . مباركه .
با تشكر از وقتي كه ميزاري .
بهروز
بدینوسیله اعلام میگردد:
آقا ما یه گوشه نشستیم داریم ماست خودمونو میخوریم ........چیکار به مادارین؟؟
:cool: :cool:
خواهشا اسم مارو کمتر بیارین .........که بقدر خودمان گرفتاری داریم :tongue:
هرکی میاد میپرسه نظرت راجع به فلانی چیه؟؟؟
ما مخلص فلونی هستیم
فلان واینا....
با با نمیشه بیخیال ما بشین ؟؟؟
اصلن خرما از کره گی............
:tongue: :tongue: :tongue: :tongue:
البته همه ی مطالب بالا کاملا شوخی بید..... :tongue:
(فی الواقع بدمان نمیاید که هچ ....خوشمان هم میاید........همچی بگی نگی غلقلکمان هم میاید.........عقده ی نارسیسیس تیمان ارضا میشود)
کسی به دل نگیره.......خواهشا :blush:
میدونم که این صحبت های دوستان از محبتشون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ه
منم اومدم یه جورائی شوخی بکنم........ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرچی دلتون خواست درمورد من بگید.....پوستم کلفت ترازاین حرفاس!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببينم حالا كي ما مي ريم رو صندلي ؟ خسته شدم از بس وايسادم ! :sad:
:biggrin:
;)
شوخي رو دارم (تا حدود معين) ... من ؟؟؟ دوماد ؟؟؟ پي ام بده ببينم قضيه چيه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... نه لينك بده .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط lovergod14amorousand
شوخي كردم مومن خدا البته آره...چشم ما دیگه سکوت میکنیم...همون شعر خودم...شب و باران ونماز است هما واز قنوت***باقی مثنویم را بسرایم به سکوت...ای ای ای...یادم رفت سووال دارم...فکر میکنی آخرش از دست ای رسولی زنده میمونم یا الفاتحه دق مرگم میکنه... :happy:نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
سلام نويد . خسته نباشي از جواب دادن به اين همه سوال جور وا جور .
سلام بهروز عزيز ... سلامت باشي ....
يك جمله بساز كه اين كلمات توش باشه .
ديوانه . چكش . اهو . ------ . ووكمن . بهروز . سعيد رونالدو . صندلي داغ
ووكمن روي صندلي داغ بود ، سعيدرونالدو داشت با چكش ميزد تو سر يه دونه ، بهروز هم كه ------ رو استاد كرده بود ....
نظرت درباره كساني كه همش در حال افراط و تفريط است و مدام به كسي كه تا حالا اون ها رو نديده ميگن نوكرتم خاك زير پاتم و .... چيه ؟ (نمونش در فروم هست )
والا نميدونم چي بگم ... بهتره تو حال خودشون باشن ....
به كسي كه بجاي سوال خوب پرسيدن پاي مسائل خصوصي فرد را پيش ميكشه چه بايد گفت ؟
خب اين طور سوالا خب نيست .....ولي خب صندلي نشين هم مجبور نيست جواب بده (دروغ نگه ....)
يك نفر چند روز پيش به من پي ام زده كه تو جزء افرادي هستي كه نمي خواهند چيزي را بفهمند ، به نظرت جوابش را چي بايد داد ؟ (چون مطابق ميل اقا پست ندادم اين را گفته )
ببين هركي رفتاري رو ميكنه كه خودش ميپسنده .... دليلي نداره واسه رفتاري كه ميكنه جواب بده ...(اين رو بهش بگو)
كدام حيوان در طبيعت وزن مغزش از همه بيشتره ؟ نميدونم شايد نهنگ (براساس جسه گفتم)
اينده را چطور مي بيني ؟تقريبا شفاف .....اميدوارم
نظرت درباره رفتار برانكو ايوانكويچ بعد از جام حهاني با ايران چيه ؟زشت و غيرقابل توجيح
در دوران اموزشي از تخت افتادي پايين يا نه ؟يه بار بچه ها تو خواب حولم دادن اما خودم نيافتادم ...
پست 2000 اين تاپيك به نام تو ثبت شد . مباركه .ممنون نميدونستم الان فهميدم ....
با تشكر از وقتي كه ميزاري .خب ديگه چون قول دادم بايد عمل كنم ....
بهروز نويد