سالار Kaspersky با هوش مصنوعی شناختش.کاسپر:40:
Printable View
سالار Kaspersky با هوش مصنوعی شناختش.کاسپر:40:
این هم جوابیه کسپرسکی برای مخرب پست 1987.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
با سلام
طبق حرفی که در تاپیک کومودو زدم ویروس antivirus2010 را این جا اپلود کردم.
دوست عزیزم اقای t i g e r می توانند این ویروس را برای تست self defence کسپرسکی استفاده کنند :
رمز عبور : 123کد:http://www.mediafire.com/?3se011osc817pwx
با تشکر
کسپرسکی شناختش و پاکش کرد.چه جوری تست کنیم؟نقل قول:
sgنقل قول:
با سلام
دوست عزیز self defence اخرین لایه امنیتی است.
یعنی اگر سیستم شما الوده بشه حداقل نتواند به سوئیت امنیتی صدمه بزند تا زمانی که شما سوئیت امنیتی را به روز رسانی کنید و مخرب ها را پاک کنید.
حال اگر شما می خواهید self defence را تست کنید ابتدا av را disable کنید تا از روی db نشناسد و سپس app control را نیز disable کنید تا ویروس را محدود نکند انگاه ویروس را اجرا کنید. اگر به کسپرسکی صدمه نزد و شما توانستید دوباره av را فعال کنید و مخرب را پاک کند یعنی self defence بسیار عالی کار کرده در غیر این صورت یعنی self defence ضعیف است.
توجه :
من خودم این تست را زمانی انجام دادم که این ویروس به db اضافه نشده بود و بعد از اجرا تمام سیستم کسپرسکی مختل شد و به هیچ عنوان کسپرسکی اجرا نشد و مجبور شدم ویندوز نصب کنم پس حتما از فایل های خود یک backup بگیرید.
درضمن این ویروس در safe mode نیز فعال می شود پس متوجه باشید
----------------------
در نهایت باید بگم مشکل از کاربر است که الوده می شود. اگر app control فعال باشد به هیچ عنوان الوده نمی شود. اما ما این جا می خواهیم فقط self defence را تست کنیم نه چیز دیگر پس سوء تفاهم نشود.
با تشکر
نتيجه اسکن با نود 32 :نقل قول:
فقط خواستم ببينم نود با چه اسمي ميشناسه : طبق عکس زير :نقل قول:
با سلامنقل قول:
دوست عزیز شما هم می توانید self defence سوئیت امنیتی خود یعنی eset nod32 را تست کنید.
هیچ تضمینی نمیدم که الوده نشید.:31:
اما به هر حال میتونید اخرین لایه ای امنیتی ضدویروس خود را تست کنید تا ببینید در شرایط بحرانی سوئیت امنیتی شما تا چه حد قابل اطمینان است.
سوئیت های امنیتی مانند کومودو و کسپرسکی و اواست که دارای سندباکس هستند امنیتشان به مراتب از سوئیت های امنیتی که دارای سندباکس نیستند بالاتر است چون اگر هم ضدویروس ان مخرب را شناسایی نکند باز ان مخرب ها در سندباکس اجرا می شوند و صدمه ای به سیستم نمی زنند.
*این ها همه نظر شخصی من بود و شما خود باید تصمیم بگیرید و تصمیم شما هر چی که باشد من به ان احترام می گذارم
موفق باشید
با تشکر
ببخشید یه سوال داشتم: شما اینجا ویروس دانلود میکنید که ببینید آنتی ویروستون میتونه شناساییش کنه یا نه؟:31:
نه ما ویروس دانلود میکنیم بعد انتی ویروسمون رو غیر فعال میکنیم و بعد ویروسها رو اجرا میکینم تا سیستم ویروسی بشه و هر بار ویندوز عوض کنیم:31:نقل قول:
بابا چه سوالایی میپرسید شما!
خوب معلومه ما ویروسهای جدید رو دانلود میکنیم تا انتی ویروسمون رو تست کنیم.