دقیقا منم متوجه نشده بودم رفتم اتاقک راستی و بعد سمت چپ و خلاصه کلی کشتم تا رسیدم اون پائیننقل قول:
هی یادت بخیر جونی
بار دومم همینجوری رد شدم اما این بار رو هارد اما خدائیش رو هارد این مرحله پدر در میاره
Printable View
دقیقا منم متوجه نشده بودم رفتم اتاقک راستی و بعد سمت چپ و خلاصه کلی کشتم تا رسیدم اون پائیننقل قول:
هی یادت بخیر جونی
بار دومم همینجوری رد شدم اما این بار رو هارد اما خدائیش رو هارد این مرحله پدر در میاره
سلام
پچ بازی رو میخوام....که گفتن بهتر بازی اجرا میشه!
به خدا یه کلید سرچ هم خوبه ها . هر روز 50 نفر میان لینک پچ میخوان . پست جامع هم زدیم فایده نداشت :|
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5699450&postcount=1910
یکی داستان رو مختصر می گه.
این بابا که با نیسون بود کی بود؟
اصلا جریان چی بود؟ نکنه بیگناه کشتیم؟؟ آه مظلوم گریبان مون رو می گیره ها! :13:
:39::39::39::39:نقل قول:
اصلا جریان چی بود؟ نکنه بیگناه کشتیم؟؟ آه مظلوم گریبان مون رو می گیره ها! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما زیادی جو گرفتتا . بازیه باو واقعی نیست که فردا بیان بگن دیه هم باید بدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اعلان که شما میگید متوجه بشکه ها شدم:31::31::31::31::31:نقل قول:
اخ که چقدرتو این مرحله فحش دادم من!!!همش ذکر خیر اموات همرزمای خودم بود که چرا درست شلیک نمیکنن!!!:31:
با سلام
میشه بگین این مرحله ی امتیازیش چیه . چجوری میشه بازی کرد . دو نفرست یا یک نفره . چه جوری فعال میشه . و در کل چیه . ممنون میشم اگه به سوالم جواب بدین.
مثله اینکه همه دوستان تو این مرحله خون دل خوردنا:31:
عزیز جان امتیازش همون بازی کردنه و می ری مرحله ی بعدنقل قول:
یه کمک داری ولی یدبخت خودش نیازمند کمکه
من خودم یکی یکی از بالا رفتم تو سنگر ها تا رسیدم به موقعیت. کار آسونی نبود. حوصله می خواد.
بازی از مرحله ی بعدش قشنگ تر می شه. تو هنگ کنگ
:46:
اگه منظورت مرحله زامبی هستش که باید بازی در دمو پایانی رو منو میادنقل قول:
با سلام
میشه بگین این مرحله ی امتیازیش چیه . چجوری میشه بازی کرد . دو نفرست یا یک نفره . چه جوری فعال میشه . و در کل چیه . ممنون میشم اگه به سوالم جواب بدین.
و می تونی اونجا با کشتن زامبی ها امتیاز بگیری..
اگه اون مرحله پلتفرمینگشو میگی که اونم زامبی هستش و باید با فشار دو دکمه کلیک راست و چپ تند تند همزمان
از رو تخت بلند میشه و میری پشت دستگاه ها یه کامپیوتر میزی هست رو اون کار میکنی
می نویسی Help بعد نوشته هایی میاد بعدش مینویسی Doa که یه بازی پلتفرمینگ جذاب واست باز می کنه.