دوستان یه سوال
پیشگامان خیلی طرحاشو گرون کرده
یه طرح داره برا مشترکای جدید 6 ماهه 240 تومن
میشه تخلیه کرد اونو گرفت ؟ :دی:دی
Printable View
دوستان یه سوال
پیشگامان خیلی طرحاشو گرون کرده
یه طرح داره برا مشترکای جدید 6 ماهه 240 تومن
میشه تخلیه کرد اونو گرفت ؟ :دی:دی
من از قضیه این 100 گیگ مسیر اینترنتم از آذربایجان و ترکیه شده قطر که بی نهایت آشغاله پینگم از 90 شده 130 140 بقیه هم همین طوری شدن ؟ مسیراتون هم عوض شده ؟
از این مسیر هم میگذره البته ایرانسل هم دقیقا از همینجا میگذره از سر 100 گیگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان من همین الآن با بخش دیتای مرکز انقلاب صحبت کردم. گفتن الآن هیچ شرکتی در هیچ کجای ایران از نظر پهنای باند کمبود نداره، هر گونه کندی سرعت بخاطر پایین بودن سطح زیرساخت خود شرکت هاست. شرکت زیرساخت هم برای این چند روز، هر شب داره لینک اضافه میکنه و در اختیار شرکت ها قرار میده.
بعدش هم زنگ زدم پیشگامان، اون ها هم این موضوع رو تایید کردن و گفتن در حال ارتقا زیرساخت هستیم و تا 2 یا3 روز آینده کل مشکل پهنای باند حل میشه.
وضعیت دیروز و امروز خدا رو شکر بهتر شده. امیدوارم ادامه پیدا کنه این روند و بهتر بشه.:»
سلام
دوستان اینجا کسی هست سرعت تک کانکشنش کامل باشه یا حداقل در ساعاتی از روز تک کانکشنش کامل پهنای باند رو بکشه؟
دوستان از داخلی و خارجی تست بگیرید بذارید ببینیم بهتر شده یا نه نیاید فقط بگید خداروشکر بهتر شده :mellow:
اگر خوب نیست 195 شکایت کنید همه منم امروز میام خداشاهده فقط بد باشه باز هرروز شکایت می کنم.
اگر پیشگامان نیستی میتونی بیای بگیری اگر هستی بازم میتونی زنگ بزنی واحد تمدید سرویس بگی برات بزارن با اصرار نهایتنقل قول:
چن ساله مشترکشون هستمنقل قول:
سرویس های جدیدی که گذاشتن واقعا نمیصرفه دیگه برام
زنگ بزن بگو سرویس تیک آف ۶ ماهه ۵۰۰۰ گیگ میخوای بهت معرفی کردن به عنوان مشترک قدیمی و بگو برات فاکتور کنه بری از پروفایلت پرداخت کنینقل قول:
اگرم دیدی انجام نمیده دوباره یه مدت بعد تماس بگیر به یکی دیگه بگو :biggrin:
خب دیگه طاقت نیاوردم اومدم پیشگامان از داتک، پینگش خیلی بهتر هست و تایم اوت نداره خیلی کم هست و داخلی کامل سرعت میده، تک کانکشن هم توییچ گذاشتم 720p بدون بافر دارم میبینم در حالی که داتک 360p هم نمی شد دید و بافر میکردنقل قول: