من یکی که قید مخابرات رو زدم، الان دارم ترافیکم رو استفاده میکنم تا تموم بشه بعدش میرم فسخش میکنم خیال خودم رو راحت میکنم.نقل قول:
دهنم سرویس شد بسکه حرص خوردم:n02:
Printable View
من یکی که قید مخابرات رو زدم، الان دارم ترافیکم رو استفاده میکنم تا تموم بشه بعدش میرم فسخش میکنم خیال خودم رو راحت میکنم.نقل قول:
دهنم سرویس شد بسکه حرص خوردم:n02:
فکر کنم امروز بارون نمیذاشت اینترنت درست به ما برسه!!!:دی
خیلی وضع خراب بود...
واسه من که یه سره قطع و وصل میشهنقل قول:
دوستان میشه حجم مجاز کلی و حجم باقیماندتون برای این دوماه بگید تا یه مقایسه ای داشته باشیم .
از من 400 مگ مونده از 12 گیگ مجاز برای دو ماه . برای اولین باز اینجوری شده همیشه تا اخرین روز هم حداقل 700 مگ داشتم اما این ماه......... .:n03:...... .
واسه من که الان داره میره تو 6 گیگ اضافه . اینا ریز کارکرد رو برداشتن به خاطر همین نمیشه فهمید که دارن چه گوهی میخورن . شما برو یه سر سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه شکایت بنویس که اینا ریزکارکد بهمون نیمدند و ما هم به حجم مصرفیمون شک دارید و اینها قبلا توی این زمینه سابقه دار هستند و حجم اضافی برامون میزدند که موچشون رو گرفتیم . یه شکایت بنویس بلکه یه فرجی بشه . منم نوشتم .نقل قول:
سلام بچه ها خوبید ؟
برای من که وضعیت روبراهه به طور عجیبی.. الان 3.5 گیگ ترافیک هنوز دارم ، 4.5 گیگ هم مصرف کردم تاحالا..
فقط یه چیزی ، این سرعت شبا نمیدونم چرا اینطوریه ، دیگه مث قدیم نمیشه فیلم دانلود کرد.
یعنی اینا رو هر چی فحش به پدر، مادرو... بدی کمشونه.
اولش میگن اگه الان فسخ قرارداد کنید ترافیکتون میپره منم رفتم کل ترافیک رو استفاده کردم بعدم رفتم میگن شما جشنواره هستید نمیتوانید فسخ کنید مگر اینکه50 تومن پول زور بدید!
پدرسگای دزد اینطوری کار میکنن.
همه سرعتهاشون رو امتحان کردم که به درد نمیخوره، پشتیبانی نداره، ترافیک میپره و.... یعنی هیچ چیزی نداره که دلم بهش خوش باشه پس برای چی بمونم؟
فردا میرم دهنشون رو سرویس میکنم، انگار زبون خوش حالیشون نیست.
آقا سرعت داغوونه... وی پ ن هم وصل نمیشه... شما هم همین مشکل رو دارین ؟
بوی اینترنت ملی میاد...
همیشه اخر ماه که میشد 3-4 گیگ اضافه میاوردم ولی ترافیک 12 گیگ دوره ام امروز تموم شد و رفتم تو مازاد با اینکه 25 روز به سر ماه مونده!:n04:
تایید می شه سرعتم نصف شده پینگ هم دوبرابر.نقل قول:
کسی حضوری نرفته مخابرات مرکز درخواست ریزکارکرد بده؟ اصلا ما از کجا بدونیم یکی دیگه از نتمون استفاده نمی کنه وقتی نمی تونیم مک هایی که کانکت می شن را چک کنیم. برای من هم حجم زیادتر می زنه طبق مقایسه نرم افزار با سایت ولی چون شبایی که دانلود دارم دستی کانکت دیسکانکت می کنم مشکل حجم زیاد نداشتم چون دوره قبل می دیدم بعضی شبا قطع نمی شه و روزانه حساب می کنه!!!