من این آهنگ رو فقط از هایده شنیده بودم. الانم از مدیری
Printable View
من این آهنگ رو فقط از هایده شنیده بودم. الانم از مدیری
دوستان اون جایی که بلوتوس گفت اسمم محسنی نسب هست هم تیکه ی 30یا30 بود درسته؟اما من هرچی فکر کردم به ذهنم نرسید که نظورش چیه؟کسی میدونه؟
این تنها چیزی هست که پیدا کردم ولی منظور بلوتوس رو نفهمیدم که چی میخواد بگه
نقل قول:
محسن محسنی نسب
تاريخ و محل تولد
يازدهم خرداد ماه سال 1338
ساوه
زندگينامه :
محسن محسني نسب متولد 1338 ساوه، داراي مدرك ليسانس انيميشن از دانشكده صدا و سيما است. وي فعاليت سينمايي را در سينما از سال 1353 در واحد فيلمسازي كانون پرورش كري كودكان و نوجوانان آغاز كرد.
فيلم شناسی : كارگردان / نويسنده / طراح صحنه و لباس
شیدا آهنگساز معروف و نامی ایران هستش که در زمان های دور (اواخر قاجار) زندگی می کرده و آهنگساز این اهنگ بوده ایشون....
ولی خداییش این سری 8 بسیار 30یا30 بود...........اونجا که اینا رو گرفتن و بهش گفتن فقط بگین ما فریب خورده هستیم...یا مجبورشون کردن به جرمی که انجام ندادن تو دادگاه اعتراف کنن و بگن ما فقط فریب خوردیم .......شما رو یاد چیزی نمیندازه......؟؟:27:
یدونم اون تیکه که گفت اینا بیخودی رو دزدیدن مدارکشم موجوده حال کردم...فوق العاده بود........ .:27:
کلا یکم این 8 شدیدا 30یا30 بود میتونه واسه ادامه سریال مشکل ساز باشه........ .
.
ســــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــوتی میـــــــــــدهیـــــــــ ــــــــــــــــــــم : دی : دی : دی
این قضیه ی نامه ی ندامت نوشتن زندانی ها هم که تابلو بود دیگه: دی
الان هم این زندانی ها باید نامه ی ندامت بنویسن تا عفو ره... بخوره بهشون و اینا: دی
نکات جالبی بود:thumbsup:. اتفاقا منم پریز برق:31: رو تو یه صحنه دیدم! از کنار چمدون زده بود بیرون!:27:نقل قول:
سلام دوست من : ) ... خوبی ؟
میخواستم خدمتت عرض کنم که شارژر لپ تاپ مستشار توی چمدونش بود که اگر دقیق شی ، میبینی بعد از اینکه بیخودی چمدونش رو پس داد از لپ تاپ برای بار دوم ( بعد از تموم شدن شارژ توی دفعه اول ) استفاده کرد : )...
اگه دوباره اون تیکه رو نگاه کنی دستت میاد : ) .. و سوتی ای در کار نیست : )
خوب عزیز این مستشار شما اینترنت اون موقع از کجا اوردننقل قول:
که همش سرچ می کنن :21:
نقل قول:آقا کلا اصلا من اون پستم سوتی در سوتی بود :31::31:نقل قول:
اصلا یادم نبود که خود برق سال 1283 وارد ایران شده :31:
پستتون ویرایش کنید تا آبروم نرفته :31:
با اون سرچش که منم مشکل دارم ! الانشم که اینترنت هست نمیشه اینجوری شجره نامه درآورد ، چه برسه به اون موقع ! :31:
کلا اون پست رو دیدی؟!! ندیدی :31: ... کییییییییییییهههه ؟ :31:
دمت گرم. بیشتر 30یا30های این پک رو متوجه شده بودم و بعضی ها رو هم هینجا خونده بودم ولی اینو اصلا متوجه نشده بودم :دینقل قول:
اونجا که اینا رو گرفتن و بهش گفتن فقط بگین ما فریب خورده هستیم...یا مجبورشون کردن به جرمی که انجام ندادن تو دادگاه اعتراف کنن و بگن ما فقط فریب خوردیم .......شما رو یاد چیزی نمیندازه......؟؟