سلام دوستان در صورت آپدیت با GPRS یا وایرلس دفترچه تلفن و نقشه ها GPS میپره؟
Printable View
سلام دوستان در صورت آپدیت با GPRS یا وایرلس دفترچه تلفن و نقشه ها GPS میپره؟
دوستاي عزيز، از كجا بايد بفهمم يه x6-00 هست يا x6 معمولي؟ و اينكه درسته كه 00 كيفيتش بالاتر از معمولي هست؟ ممنون ميشم راهنمائيم كنين انشاا... تا چند روزه آينده مي خرمش.:31:
آپدیت از طریق خود گوشی باعث از بین رفتن هیچ یک از اطلاعات نمیشهنقل قول:
قیمت 32 گیگش الان چنده و اگر فرقی با ان97 نداره من ایکس 6 بخرم اگه لطف کنیدبگید که 16 گیگش حافظه میکرو میخره یا نه نمیشه ازتقا داد
بسیار ممنونم منم میخوام این گوشی رو بخرم من زیاد چیز میز رو گوشی نمیریزم فقط آهنگ و نقشه برای مپ.نقل قول:
به نظرتون 8 گیگ بخرم یا 16 گیگ؟ چه رنگ هایی داره 8 گیگ؟ هندزفریش فرق میکنه؟ جدیدا مشکل gps دارن؟
برای فهمیدن مشکل gps راهی هست همونجا تو مغازه بفهمیم؟
اگه 16 گیگ بخرم میرم زیر قرض.!
چون یه p1i دارم که قابش کنده شده میخوام اینو بدم اون رو بردارم.
بچه ها راهنمایی کنید لطفا
این نرم افزار ها رو چجوری بریزم تو گوشی همش ارور میده میگه معتبر نیست
تا اونجایی که من میدونم شما تم رو دانلود میکنی با کابل میریزی تو گوشی و از توی فایل منیجر نصبش میکنی و از توی personalize_thems فکر کنم میتونی تم رو اعمال کنی.نقل قول:
هيچ كدوم از مدل هاي ايكس شش (هشت، شانزده و سي و دو) رم خور نيست و حافظه ي ميكرو رو ساپورت نمي كنه.نقل قول:
متاسفانه هنوز ايكس شش رو نخريدم كه بتونم بگم شبيه ان 97 هست يا نه و بهتره اين سئوال رو دوستاني كه از هر دو گوشي استفاده كردن، جواب بدن.
اما تا جايي كه مطلب رو در سايت هاي مختلف پيگيري كردم، ايكس شش شباهت هاي زيادي به ان 97 داره به علاوه ي اينكه داراي تاچ خازني و ال سي دي ضد خش هست، كيفيت پخش موزيك بالاتري داره ( به هر حال از خانواده ي xpressmusic ها هست) و بر خلاف ان 97 فاقد صفحه كليد هست.
ايكس شش 32 گيگ وارد بازار ايران نشد و من خودم از مغازه هاي زيادي پرسيدم و تو خيلي از سايت ها هم بهش اشاره شده اما وقتي به يكي از سايت هايي فروش گوشي، زنگ زدم مي گفت كه 32 گيگ رو با قيمت 400 و خرده اي مي فروشن ( دقيقش يادم نيست) و من خيلي تعجب كردم كه چيزي كه وارد بازار ايران نشده رو چه جوري دارن! تازه خريد ازشون مطمئن نيست!
عزیز اون 00 الکیهنقل قول:
توجه نکن
معمولا مدل RM گوشی رو اون تهش مینویسن
---------- Post added at 11:22 PM ---------- Previous post was at 11:20 PM ----------
باید نرم افزار ها رو اگرSISهستن ساین کنیدنقل قول:
اگر جاوا هستند یه ران تایم بریز روش ردیف میشه
ولی تجربه 4 ساله شخصی من که یه برنامه نویسم میگه که هیچ وقت برنامه اضافی رو گوشی نریزید
mehran_286 عزيز. خيلي خيلي ممنون از راهنمائيت.:11: