اينهم دوتاي ديگه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
:13::13::13::13:نقل قول:
اخه ال جی گوشیه حتی دربارش نباید نظر بدیم چه برسه تحلیلش کنیم یا مقایسه کنیم
زمانی که ال جی تو قونداق بود سامسونگ تاچ داشت
ال جی اسم خنده داریه برای گوشی!
نم دونم چی بگم، فقط اینو بگم که جمله ی دومتون دقیقا برعکسه: زمانی که الجی تاچ داشت سامسونگ کجا بود؟!؟ الجی اولین گوشی فول تاچ رو ارایه کرد:
کد:http://www.gsmarena.com/lg_ke850_prada-1828.php
تعصب :18: نه اقا مگه ماله بابامه که روش تعصب داشته باشم.نقل قول:
تازه گفتم که قبول دارم صدای کوکی تو اسپیکر بهتره.
انتن دهیشم بهتره.
اما تاچ + دوربین + اینترفیس + کیفیت تصویر = > استار.
مگه حالا قراره اینجا مثایسه بشه . هر برندی واسه خودش دلیل هایی واسه ساخت و سرمایه گذاری داره! من و شما نمیدونیم. از خودشون بپرسیم بهتره!نقل قول:
سامسونگ و ال جی تقریبا در یک رده هستن ولی سامسونگ ایده های جالبی واسه سرمایه گذاری داره و دنبال خواسته های مشتریاش هم هست!
تا حالا فکر کردین چرا واسه استار یه مدل با WIFI اومد؟ خوب گوشی مثل فکر کنم کوربی WIFI داشت!
من به قول بچه ها یه رابطه ی عاطفی با برند سامسونگ دارم. در همه ی موارد.:5:
---------- Post added at 08:32 PM ---------- Previous post was at 08:30 PM ----------
مگه دوستان خودکفا وارد عمل بشن. :31:نقل قول:
سامسونگ بیا ببین خجالت بکش!:5:
حیف این گوشی نیست که تم و اینا نداره!؟ :41:
دوستانی که استار خریدن. لطفاه بگن تو پکیجش چی بود؟
چون گوشیهایی که به صورت اورجینال نماینده هایی مثل پارس ماکروتل وارد میکنه پکش کامله ولی به صورت بودن گارانتی و غیره پکش دستکاری شده یا باز شده!
تو پک من که از پارس ماکروتل گرفتم یه قلم مشکلی دردار هست که با بند به گوشی متصل میشه ، با یه کیف مشکلی که از بقل گوشی میره داخلش و بخاطر نوع طراحیش میشه تو کیف هم با تلفن حرف زد. دکمه قطع و وصل داره وجلوی اسپیکر بازه!!!
باطریش هم 1000 هست.
من بدون گارانتی با اک سامسونگ خریدم...مال همنم کیفش همون طوریه.باطری هم 1000 کره ای
اقای مایکل فکر کنم شما با تعصب داری حرف میزنی تشریف اوردین اینجا!!
دیگه مشخصه کدوم برند بهتره دیگه.شما اومدی تو کلوپ سامسونگ پرطرفدارترین گوشی همه رو بجون خودت میندازی!!اگه کلوچت خوبه تو کلوپ ال جی ازش تعریف کن شاید حداقل 20%از طرفدارای گوشی سامسونگ گوشی ال جی بخرند....
ال جی هیچ وقت مثل سامی مشتری نداره
والا من اون اون قدیم ندیما بدون گارانتی خریدم. نه کیف داشت نه قلمنقل قول: