هارد رو نو خریدم نرم افزاری برای رفع مشکل بدون پاک کردن اطلاعات هست؟نقل قول:
Printable View
هارد رو نو خریدم نرم افزاری برای رفع مشکل بدون پاک کردن اطلاعات هست؟نقل قول:
هارد مورد نظر شما نو (و يا كم كاركرد) نيست . اگر به قسمت power on hours count در عكسي كه گذاشتيد دقت كنيد ميبينيد كه 7436 ساعت كاركرد داشته . اين هارد مدت زيادي كار كرده . مگر اينكه اين عكس مربوط به هارد مورد نظر نباشه . دقت كنيد كه از منوي پايين آمدني گوشه بالا و سمت چپ برنامه HDtune هارد مورد نظر را انتخاب كرده باشيد .نقل قول:
به هر حال ميتونيد با استفاده از HDD regenerator هم تست كنيد ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ولي توصيه ميكنم يا پس بديد يا اينكه بفرستيد گارانتي .
هارد رو با برنامه hdd regenerator اسکن کردم تعداد بد سکتور صفر بود اما 27 delays داشت برای رفع مشکل چکار میشه کرد؟
بدسکتوریها remap و با سکتورهای سالم جایگزین شده بودند و به همین علت برنامه HDD regeneratore چیزی پیدا نمیکرد ولی در smart هارد ثبت شده (در عکسی که گذاشتید مشخص هست) . برای Delayـها پیشنهاد میکنم یکبار کلیه سکتورهای هارد را Zero fill یا صفر کنید (که بازهم تضمینی نیست درست بشه) البته باید کلیه فایلهای مهم را به هارد دیگری انتقال بدید .نقل قول:
کدوم برنامه بهتره؟هارد مال شرکت Hitachiنقل قول:
با سلام برای خرید هارد 2 ترا بایت بین وسترن گرین و سیگیت که هم قیمت هستند شما کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
میخواهید zero fill کنید ؟ برنامه ای که توسط کمپانی HGST ارائه شده تحت ویندوز اجرا میشود ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ، در نتیجه این هارد باید بعنوان هارد دوم سیستم نصب شده باشد . یا اینکه از Hiren's BootCD که بوتیبل هستند استفاده کنید که برنامه های لازم برای اینکار موجوده . دقت کنید که اگر اطلاعاتی در آن موجود باشید با zero fill کردن بطور کامل از بین خواهد رفت . همانطوریکه قبلاً هم گفتم اگر هارد را تازه خریدید بهترین راه این هست که پس بدید .نقل قول:
سلام .نقل قول:
کاربردتان چی هست ؟ آرشیو دیتا و یا نصب و اجرای Game ، OS ؟
اگر فقط برای آرشیو دیتا میخواهید که میتونید WD Green بخرید در غیر اینصورت Seagate .
دو تا هارد دارم که یکی رو تازه خریدم وقتی از هارد قدیمی به روی هارد جدید فایلی رو کپی میکنم با سرعت 40-50 مگابایت کپی میکنه اما وقتی از روی هارد جدید به روی هارد قدیمی کپی میکنم سرعت پایینه و هم اینکه نوسان زیادی داره چند لحظه با سرعت 20-30 کپی میکنه بعد میاد روی 2-3 مگابایت حتی به زیر یک مگ هم میرسه چه مشکلی میتونه داشته باشه؟
سلام .نقل قول:
در اولين قدم پيشنهاد ميكنم از قسمت health برنامه HDtune وضعيت smart هر دو هارد را چك كنيد كه آيا warning يا attention و ... دارد يا اينكه همه موارد OK هستند .