دوستان من تو یه مجله خوندم با شارژر 1.2 میلی آمپر نوکیا هم میشه شارژش کرد
هم زودتر شارژ میشه ، هم دیرتر خالی میکنه
Printable View
دوستان من تو یه مجله خوندم با شارژر 1.2 میلی آمپر نوکیا هم میشه شارژش کرد
هم زودتر شارژ میشه ، هم دیرتر خالی میکنه
سلام...گوشی یکی از دوستانم به مشکل برخورده......میگه تاچش خیلی اذیتش میکنه....بالا پایین میزنه.......بعضی وقتا خیلی سفت میشه..جوری که هیچکاری با گوشی نمیتونه بکنه.......اما بعضی اوقات هم خوبه.....به نظرتون مشکل فریور هست یا سخت افزاری..؟/
توی خود گوشی یه جا چک صفحه هست...وقتی تاچش کار کنه خوبه....اما وقت کار نکنه...توی برنامه هم نمیتونه بره......
به نظرتون باید چیکار کنه..؟؟گوشی رو فلش کنه...؟؟فریور عوض کنه..؟؟اون کد فول ریست چی..؟؟تاثیری داره..؟؟؟قبلا خوب بوده..میگه نمیدونم چی شده که اینطوری شده...
منبع موثقه ؟نقل قول:
به نظر من اول با اون كد full reset امتحان كنهنقل قول:
البته حتما backup بگيره چون هر چيزي تو گوشي باشه از دم پاك ميشه
phonebook و sms و picture و music و movie ها ... خلاصه هر چيزي كه اضافه كرده باشي ميره
بعدش هم بره سراغ فلش
ا
اگه درست نشد خوب بايد touch رو عوض كنه يك جا زده بود 10 تومان
راستي چد وقته گوشي رو داره ؟
از كي اينطوري شده ؟ يهو اينطوري شد يا اتفاقي افتاد ؟
اوکی....نقل قول:
به نظر من اول با اون كد full reset امتحان كنه
البته حتما backup بگيره چون هر چيزي تو گوشي باشه از دم پاك ميشه
phonebook و sms و picture و music و movie ها ... خلاصه هر چيزي كه اضافه كرده باشي ميره
اوکی...فریور چی...؟؟عوض کنه..؟؟نقل قول:
بعدش هم بره سراغ فلش
ا
منظورتون سخت افزاره../؟؟نقل قول:
اگه درست نشد خوب بايد touch رو عوض كنه يك جا زده بود 10 تومان
حدود 6-5ماه.....فکر کنم...باکمتر و بیشترش....نقل قول:
راستي چد وقته گوشي رو داره ؟
اول گفت یهو....بعد یه جایی پرسیده بود طرف براش گفته بود چون زیاد استفاده نمیکنی اینطوری شده...بهش گفته بود بشین براهاش بازی کن...بزارش رو ویبره....حسابی ازش کار بکش..ببین چطور میشه..انجام داده بود عالی بود......اما فرداش دوباره از کار افتاد......بعدا گفت یه بار هم داشت ویبره میزد خورد زمین...شاید برای اون باشه....نقل قول:
از كي اينطوري شده ؟ يهو اينطوري شد يا اتفاقي افتاد ؟
سلام.گوشی دوست منم خود به خود همین جوری شده.بعضی موقعها درسته ولی بعضی مواقع هم همین مشکلات رو داره.براش frimware جدید ریختم و reset هم کردم اما درست نشد.نقل قول:
99درصد مشکل سخت افزاری هست.
بعضی وقتها تاچ اصلا کار نمیکنه.یا اینکه بالا رو کلیک میکنه پایین عمل میکنه.انگار مختصات صفحه برای تشخیص مکان کلیک به هم میخوره
من S8003/JPJD2 دارم و آخرین NPS رو هم دانلود کردم ولی قسمت Backup/Restore میگه این قسمت گوشی شما رو ساپورت نمیکنه و کلا غیر فعاله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مال شما هم اینجوریه؟ پس چه جوری Backup بگیریم
با اين توضيحات بايد touch اش عوض بشه
مشخصه سخت افزاري قاطي كرده
مخصوصا كه دوستمون امين جان هم گفتن با flash و master reset هم درست نشد
مجله عصر شبکهنقل قول:
راجع به خود گوشي jet گفته بود يا كلا گوشي هاي samsung ?نقل قول:
شما گفتید 10تومان...میخواستم ببینم کجا بوده...؟؟.علاءدین نمیخواد بره. درست کنه.....کجا بره..؟؟نقل قول:
با اين توضيحات بايد touch اش عوض بشه
مشخصه سخت افزاري قاطي كرده
مخصوصا كه دوستمون امين جان هم گفتن با flash و master reset هم درست نشد