دوستان مشکلی که من داشتم با عوض کردن.اگه کسی یه هم چین مشکلی پیدا کرد ویندوز عوض کنه حل میشه:31:نقل قول:
دوستان مشکلی که من داشتم با عوض کردن.اگه کسی یه هم چین مشکلی پیدا کرد ویندوز عوض کنه حل میشه:31:نقل قول:
سلام
سلام من چند روز پیش این مدلو خریدم (A42JP)
قیمت 1190
گرافیک و سی پیو ش عالیه و تا حالا به مشکلی بر نخوردم
اگه سوال دیگه ای باشه در خدمتم
سلام
من سون سرویس پک 1 را نصب کردم
جالبه همین ویندوز در پی سی خود ویندوز حدود 13 گیگ فضا میگرفت
که در نت بوک 7 گیگ گرفته
یعنی عالی
در ضمن انتظار نداشتم سرعتش اینقدر خوب باشه
سلام دوستان
یه دونه n53 jl داریم که دوتا گرافیک داره
intel hd و nvidia 425
الان گرافیک اولی یعنی اینتل فعاله ولی هرکاری می کنم نمیتونم بین گرافیک ها سوئیچ کنم.
همه قسمت ها رو نگاه کردم ولی جایی برای سوئیچ نبود.
چیکار کنم؟
دوستان سلام
من لپتاپ ASUS N61JV دارم
در سایت asus هم عضو شدم و مشخصات لپتاپم رو وارد کردم و یه اسکرین شات میذارم
حالا از شما دوستان میخوام بپرسم که آیا واقعا رجیستر شده و ریفر نیست؟؟؟
البته این رو هم بگم که لپتاپ با گارانتی ویستا خریدم و مشخصا که نو بود (بوی مخصوص میداد) و کوچکترین گرد و خاکی هم نداشت (کلا وسواسی هستم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر میکنم باگ ویندوز سون یا ویروس باشه چون برا منم چند وقت یه بار این اتفاق میوفتهنقل قول:
منم برای یکی از افراد فامیل سفارش دادم این رو و اینکه این رو نوشتی خیلی خیالم راحت شد و اول فکر می کردم که الکی مشخصات دادند و معلوم نیست چه مشکلاتی داشته باشه.:40:نقل قول:
آیا کیف و موسی که سازگار واسه لپ تاپ های ASUS میده اورجیناله یا نه ؟؟؟ و آیا همراه لپ تاپ سی دی ویندوز ارجینال هم هست ؟؟؟ بــا تـــشـــکـــــــــــر
کیف و موس ارجیناله. سیدی ویندوز نداره فقط سیدی درایور داره.نقل قول:
باید از یه درایو رو کامپیوترتون ویندوز بریزید
سلام دوستان من یک لپتاپ asus مدل n71jq دارم.
ویندوز هفتی که روش بود رو پاک کردم. و چون یک قسمت تقریبا" 20 گیگی مربوط به ریکاوری داشت کل هارد رو فرمت کردم و از نو پارتیشن بندی کردم و الآن یک ویندوز هفت ورژن جدید servis pack 1 رو نصب کردم.
لازم به ذکر است که این لپتاپ قابلیت express gate رو هم داره ولی امروز که بر حسب اتفاق خواستم آن رو چک کنم متوجه شدم که کار نمیکند. یعنی گزینه های انتخاب رو میاره ولی هیچ کدوم رو باز نمیکنه...
خواهشا" به من کمک کنید تا این مشکل رو رفع کنم. در ضمن این رو هم اضافه کنم که یرنامه express gate رو هم پاک کردم و دوباره نصب کردم ولی کار نکرد.
:41::19: