[QUOTE=Vamp!r3;4570610]رنگ یک دست مشکیش توی علائدین نبود تا چند وقت پیش که من خریدم...کلا خیلی نایابه......
من دیروز رفتم کوکی بگیرم رنگ یک دست مشکی هم بود ولی من مشکی دور قرمز گرفتم:27:
[QUOTE=Vamp!r3;4570610]رنگ یک دست مشکیش توی علائدین نبود تا چند وقت پیش که من خریدم...کلا خیلی نایابه......
من دیروز رفتم کوکی بگیرم رنگ یک دست مشکی هم بود ولی من مشکی دور قرمز گرفتم:27:
بروبچه های کوکی باز هنوز تم برای این گوشی پیدا نکردید؟؟؟؟:41:
کوکی بازی ماشین داره که مثل 5800 یا 5530 با تکون دادن گوشی ماشین حرکت کنه؟؟؟:13:
جواب هر دو منفیه
ای دل غافل! :دی میخواستم پست 2000 خودم رو با پست 2000 کوکی برابر کنم! :دی :دی ولی مشکلی نیست، خوب شد تو این پست رو دادی وگرنه هر کی بود.........:دی اینم یه عکس که بعد از دیدنش اولین سکته رو زدم! :دی امیررضا برام فرستاد، مثل اینکه آیس من هم آواتارش همینه....نقل قول:
پ.ن : امیر رضا و حسین..........2000 پست را من زدم....... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره آواتار من هم اینه ولی یکم خانم پوشیده تره:31: و چون دیدم غیر اخلاقی نیست و تنوع رنگ کوکی هم توش زیاده هرکی ببینه حال
میکنه...:20: :31:
سلام کم پیدا شدید:13:
البته از یه لحاظ خوبه چون معلومه کوکی هیچکس مشکلی نداره خدارو شکر:42::42:
از یه لحاظ بده چون دیگه تاپیک کوکی انگار داره فراموش میشه:41: البته حق میدم به کسایی که
میخوان کوکی بخرن با این201 صفحه و2005 پست دیگه جای هیچ سوالی برای کسی باقی نمیمونه:31:
فکر کنم پا قدم من سنگین بوده!!!!!!!!!!:41::37:
فقط اینو بگم که ما هستیم:33::33::33:
دوستان کوکی در مقابل کربی چه چیزایی بیشتر داره و چه چیزایی کمتر داره؟؟؟
اخه گوشیو برا یه خانم می خواستم.
از قیافه کوربی خیلی خوشش اومده!!!
به نظر شما بگم کوربی بخره یا کلوچه؟؟؟
هیچ کمکی نمی کنه و فقط شما دو دل تر میشید و هر چی هم بیشتر تحقیق کنید باز هم وضع بدتر میشه.
شما اگه خیلی انتخاب واست سخته شیر و خط استفاده کن :دي
کوربی یه جورایی میشه گفت مناسب برای جوون تره مخصوصا که خودش قاب رنگی قشنگی داره و تو بستش هم 2 تا قاب دیگه هم هست.
یعنی 3 رنگ و این نکته جالبی هست ! ولی از طرف دیگه 0.2 اینچ صفحه کوچک تر و دوربینش هم فکر کنم 2مگاپیکسل هست که نکته منفی هست. به نظر من دیگه الان دوربین 2 کم کم داره از دور خارج میشه .
از لحاظ موسیقی فکر کنم کوربی جلوتر باشه و همچنین یه نکته مهم در مورد کوربی در مورد قابلیت های اجتماعیش از جمله فیسبوک و تویتر هست که البته از اونجایی که در ایران همه اینها فیـ...تر هستند فکر نکنم استفاده داشته باشند.
به نظر من کوکی هم گوشی ظریف و قشنگی هست زنانه مردانه هم نداره از لحاظ کارایی هم واقعا خوبه بخصوص برای خانما که فکر نمیکنم توقعات زیادی از گوشی داشته باشن قیمتش هم مناسبتره
کوکی 140000 با گارانتی اصل پارس کامتل قیمت دو روز قبل
کار با کربی سخته..........صحفحش خازنی + کوچیک.........قلم نیاز داره که قلمی که روی خازنی کار کنه کمه........