امروز 10 خرداده و هنوز از دعوتنامه های خرداد خبری نیستنقل قول:
Printable View
امروز 10 خرداده و هنوز از دعوتنامه های خرداد خبری نیستنقل قول:
بیشتر کسانی که پراید نو تحویل گرفتن با صدای جیر جیر از ماشین مواجه شدن . علتش هم لنت مزخرف و آشغالی که می اندازن به ماشین . این چند وقت اعصاب من و مسافرین رو خراب کرده بود . رفتم و مکانیک گفت برو یه لنت سیکو بگیر خودتو خلاص کن . این لنت های آشغالی ایرانی رو هم دربیار . البته ناگفته نماند این که میگن لنت کره ای ، لنت کره ای در ظاهر هست . بیشترشون چینیه کره ایه! ولی بهتر از هر چی لنت ایرانیه . من هم یه لنت سیکو گرفتم و انداختم . آقا مثل روز برفی اصلا صدایی نیومد .
برای روغن هم سر 4 هزار تا بردمش تعویض . اوستا روغنی یه نگاهی کرد و گفت کاسه نمد فولی ته میل لنگ هم خرابه و هرزه و از طرف شاگرد روغن می چکه . گفتم علتش چی می تونه باشه . گفت ای بابا جنیس آشغالیه که سایپا می اندازه روی اینا .
اوستا روغنی هم گفت فامیل ما تو سایپا هست و اینی که میگی سرویس اولیه روغن عوض می کنیم و فیلتر عوض می کنیم چنان می کنیم و چنون می کنیم ، حرفی بیش نیست و همش باد هواست . البته هستند افرادی که با وجدان باشند و کار انجام بدن ولی خیلی کم .
گفت اینها کاری نمی کنن واسه سرویس اولیه . الکی یه لیست درست می کنن که ما این کارها رو کردیم .باید بهشون شیرینی و پول چایی و سیگارشون رو بدی شاید برات کاری انجام دادن
حالا نمی دونم ببرم تو نمایندگی بدم کاسه نمد رو عوض کنن یا ببرم مکانیکی ؟
نمایندگی لیاقت تعویض روغن را ندارد چه برسد به تعویض کاسه نمد . من یکبار برای تعویض کاسه نمد در نمایندگی سایپانقل قول:
سه با خودشان قبول کردند که مشکل از آنها بوده و کاسه نمد را عوض کردند ، آخر هم نتوانستد کار را درست انجام دهند و گفتند (( ایراد از ما است پولتان را میدهیم ببرید بیرون خودتان بدهید مکانیک کاسه نمد را تعویض کند )).
سلام
دوستان این 131 ایموبلایزر داره؟؟؟
آخه چراغش رو صفحه کیلومتر هست موقع خاموش بودن ماشین چشمک هم می زنه توی دفتر چه هم بهش اشاره شده ولی موقع خرید و توی فاکتور چیزی به نام ایموبلایزر نیومده
چریان چیه؟
علت لرزش فرمان در سرعت 60 به بالا که رفته رفته بیشتر هم میشه میتونه از میزان فرمان باشه؟ یا به چیزهای دیگه هم بستگی داره؟
توی سند هم بهش اشاره نشده ؟نقل قول:
توی سند ایموبلایزر ذکر میشه اگر داشته باشه و فکر کنم دیگه پرایدی بدون ایموبلایزر تولید نشه
نقل قول:
علاوه بر مشکلاتی که خودتون ذکر کردید چرخ های جلو اگر بالانس نباشن این مشکل پیش میاد
فکر کنم اگر در حال حرکت تو سرعت 110 باز هم لرزش موجود بود چرخ های عقب هم نیاز به بالانس داره
ببر یه نمایندگی درست و حسابی و اسم دارهنقل قول:
بده برات تعویضش میکنن و درست نکردن پیگیر شو :)
داره مهدی جاننقل قول:
همشون دارن ;)
سند هنوز نیومدهنقل قول:
موقع فروش هم چیزی نگفتن
---------- Post added at 12:37 AM ---------- Previous post was at 12:34 AM ----------
امروز حدود یه ساعتی توی شهر کولر گرفتم جالب بود ماشین کم نمیاورد (پراید 83 پدرم کولر روشن می شد افت توان موتور املا مشهود بود)
این هم به خاطر افزایش قدرت موتور پراید از 63 اسب بخار به 67 اسب بخاره که این 4 اسب افزایش جبران افت توان موتور در هنگام کولر گیریه
---------- Post added at 12:40 AM ---------- Previous post was at 12:37 AM ----------
راستی پرا با این بدنه ماشین توی خط تولید مثله وحشی ها (البته بلانسبت افراد با وجدان )رفتار می کنن درست قسمتی که برای چرخ عقب جک رو وصل می کنن ضربه خورده و کجو معوج شده انگار توی خط تولید بدنه رو از این قسمت بلند می کنن
یکی ندونه فکر می کنه ماشین خورده جایی:13:
کجاشو دیدی مهدی جان!نقل قول:
من حتی ماشین رو به یه خوردگی خیلی کوچیک تحویل گرفتم
8 تا هم بیشتر کار نکرده بود
حتی با ماژیک هم مشخصش کرده بودن که برام خیلی خیلی جالب بود
ولی امان از ذوق بیش از حد و کثیفی ماشین و دیر تحویل گرفتنش(زمستون و ساعت 6.5 - 7 بود که هوا تاریک و گرگ و میش بود )