احتمالا شما درماتیت سبوره یا همان شوره ریزی دارید و درمان دارویی هم دارهنقل قول:
اما حتما جهت برسسی و تایید تشخیص و انتخاب درمان مناسب باید به پزشک مراجعه بفرمایید
Printable View
احتمالا شما درماتیت سبوره یا همان شوره ریزی دارید و درمان دارویی هم دارهنقل قول:
اما حتما جهت برسسی و تایید تشخیص و انتخاب درمان مناسب باید به پزشک مراجعه بفرمایید
سلام
من روی پیشونیم٬ قسمت شقیقه هام قبلا جوش زیادی میزد (حدود ۵ ۶ سال پیش)
الان ۲۵ سالمه و جای جوشا سوراخ سوراخ و گود شدن و خودنمایی میکنن
چطور میتونم جاشونو از بین ببرم
با لیزر یا با کرم ؟
هزینه لیزر زیاده ؟
یه سوال دیگه هم دارم ممنون میشم جوابمو بدید
زردی و رنگ پریدگی رنگ صورتو با چه کرمی بپوشونم که طبیعی به نظر برسه ؟
بستگی به عمق جوشگاه ها (جای جوش ها)داره! اگر عمقشون زیاد نباشه با کرم های لایه بردار که توسط پزشک تجویز میشه در درازمدت تا حد مطلوبی بهبود پیدا میکنیدنقل قول:
درمان جاهای جوش عمیق و یا درمان در زمان کوتاه با نتیجه گیری بهتر توسط چندین جلسه لیزر هست (بسته به نظر پزشک)
از قیمت های جدید اطلاع ندارم متاسفانه ولی هزینه ی هرجلسه لیزر فراکشنال به طور متوسط با قیمت دوسال قبل حدود 200 هزار تومن باید باشه و معمولا بین 2تا 4 جلسه تجویز میشه (بازم میگم دکتر تعیین میکنه)
زردی پوست اگر علت هایی مثل کم خونی داره باید با دارودرمان بشه که به مرور بهبود ظاهرپوست هم اتفاق میفته ولی اگر مشکل و بیماری خاصی نیست و صرفا تغییر رنگ پوست مدنظره اگر خانم هستید استفاده از کرم پودر توصیه میشه اگر آقا هستید ضدافتاب های رنگی
موفق باشید
من پسری 16_17 ساله هستم ولی تا زیر چشمم مو هست البته هنوز درست ریش در نیووردم ولی با دست هم میشه موهای زیر چشمم رو کند یعنی نرمم
کسانی ک دوران نوجوانی مثل من بودم سوال داشتم که این موهای گونه میریزه؟ یعنی نباید تیغ بزنم؟ اگه به طور طبیعی میریزه در چه سنی ؟
از تجربه خودتان بگین
ممنون
سلام.من موهای بدنم ضخیمه وچند جا کرم اپیل اکتیو را برای نازک کردن مو معرفی کردن.ایا این کرم مناسبیه ؟اگه کرمهای دیگه ای هم با قیمت مناسبتر هست که موهای ضخیم رو نازک کنه لطفا مهرفی کنید..یه سوال دیگه هم دارم.من چند سال پیش پشت گردنم را لیزر کردم که جای تابش های لیزر کمی روی پوستم اثر تیرگی گذاشته.چجوری این تیرگی را از بین ببرم؟یک دنیا ممنونم.
چرا لینک گذاشتید دوست عزیز؟ کل پست شما لینک هست!!!(خلاف قوانین)
قیمت کرمی که گفتید رو نمیدونم اما میتونید از کرم نسبتا ارزان قیمت نِلا دپیل استفاده کنید که بنظرم خیلی خوب و موثر هست
سلام و خسته نباشید. من یک دفعه موهای دستم رو با تیغ زدم خیلی زخیم و بی ریخت شده بودن. حالا از ماشین فیلیپس دارم استفاده میکنم و مثل صورت هر چند روز موهای دستم رو تا بازو میزنم. کار درستیه؟ هزینه کلی عمل لیزر واسه موهای دست چنده؟ تاثیر کامل داره؟
ممنون
سلام دوستان..احساس می کنم صورتم خیلی چرک و تیره شده و شادابی خودش رو نداره... چی پیشنهاد می کنید؟؟الان از چیز خاصی استفاده نمی کنم..یکمم جوش دارم در واقع صورتم نه چربه نه خشک..
شاید علتش جوش سر سیاه باشه یه نگاه به متن و عکس بکن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
جواب منم که هیچکس نداد :n03:
سلام دوست عزیزنقل قول:
از اسکراب صورت مخصوص پوست های چرب تا مختلط استفاده کنید:n17:
هفته ای دوبار بعد از استحمام که منافذ پوست باز هست استفاده کنید