سلام
من5 ماهه این گوشی رو دارم .الان مشکلی پیدا کرده که بعضی وقتا میخوام تنظیمات دوربین رو مثل کنتراست و... تغییر بدم گوشی گیر میکنه ودوربینش ازکار میفته:41: .مستر ریست هم کردم درست نشد .چکار کنم به نظر شما با فلش مشکلش حل میشه.
Printable View
سلام
من5 ماهه این گوشی رو دارم .الان مشکلی پیدا کرده که بعضی وقتا میخوام تنظیمات دوربین رو مثل کنتراست و... تغییر بدم گوشی گیر میکنه ودوربینش ازکار میفته:41: .مستر ریست هم کردم درست نشد .چکار کنم به نظر شما با فلش مشکلش حل میشه.
با سلام
من برنامه منشي تلفني براي اين گوشي رو مي خواستم.
لطفا
دوست من شما میتونید با مراجعه به قسمت برنامه های S60v3 برنامه مورد نظرتونرو دانلود و نصب کنید ....
.
در این تاپیک مشکلات و سوالات پیرامون خود گوشی مطرح میشه ...
خسته نباشیدچطور میشه مدت زمان فیلم برداری را در این مدل گوشی افزایش داد؟
سلام دوستان
من تو سایتکه میرم برا آپدیت گوشی شماره پروداکت گوشی من تو لیستش نیست براچی ؟؟کد:http://btusers.com.ar/nan/nokia/
سلام نقشه جاده های ایران را دانلود کردم انرا در چه فولدری باید قرار دهم؟ (از اسمارت کام استفاده میکنم)
در فولدر maps قرار دهيد
سلام
لطف کنید به این سوال من جواب بدین.به سوالایی که تو صفحه قبل نوشتم که جواب ندادین.تازگی ها gps موبایلم نمی تونه به ماهوراه کانکت بشه.قبلا هم خیلی دیر کانکت میشد.گوشیم تو فضای بازه و زاویه قرار گرفتنشم تقریبا 45 درجه هستش.چی کار کنم؟راهی برای سریع تر کانکت شدن نیستش؟
فریمور گوشیتون چنده ؟نقل قول:
سلام
لطف کنید به این سوال من جواب بدین.به سوالایی که تو صفحه قبل نوشتم که جواب ندادین.تازگی ها gps موبایلم نمی تونه به ماهوراه کانکت بشه.قبلا هم خیلی دیر کانکت میشد.گوشیم تو فضای بازه و زاویه قرار گرفتنشم تقریبا 45 درجه هستش.چی کار کنم؟راهی برای سریع تر کانکت شدن نیستش؟
با نرم افزار های جانبی مثل اسمارت کام هم چک کنید ...
محیط هم سعی کنید مسقف نباشه و در یه مکان ساکن باشید !
سلام من چند وقت پیش هر وقت تو قسمت مخاطبین میرفتم میشد دید که به چه افرادی پیام دادم زنگ زدم یازنگم زدن اما حالا دیگه نمیتونم میشه کمکم کنید ممنون