نقل قول:
خوب بنده خدا كه حرف ناحق نزده!
يه كسي كه داره تو پياده رو راه ميره پشت سرش بوق بنزي زده ميشه ديگه تا شب اعصابش خورده
آماري كه داده رو نميدونم (20 درصد فقط قوانين رو رعايت ميكنن)
ولي بيشتر از اين هم به نظر نميرسه
كلا بايد قبول كرد كه وضيعت موتور سواري در ايران به طرز فجيعي داغونه
ه
نگفتم " حق " یا ناحق ؟
منظور من ادبیات حرف زدن در مورد گروهی از همشهریان شما هست . "بلای جان" ، "یه عده اشون" ، "کابوس شهر" ، "اینجورند" ،"اونجورند" .....
شما وقتی در مورد بخشی از اجتماع متصل حرف می زنید نباید با عبارات توهین آمیز اونها رو شکلی جلوه بدید که انگار از مریخ اومدن . تمام رانندگان ایران همین شکل رانندگی می کنند . فقط چون سایز ماشینشون اندازه موتور نیست نمی تونند تو پیاده رو برن یا از لای ماشینها رد کنند .
همین حضراتی که این مطالب رو می نویسند نه از راهنمای ماشین استفاده می کنند و از اباعی از پارک جلوی کوچه دارند ، نه کمربند می بندن و نه تو یک لاین حرکت می کنند و نه از سمت چپ سبقت می گیرند و ... اما اینجا حرفهایی می زنند که انگار موتورسواران "جذامی" هستند و اصلا با بقیه فرق دارند .
نمی دونم اصلا می تونم منظورم رو بشما از این زاویه برسونم یا خیر . بهرحال تجربه ثابت کرده ما عادت داریم خیلی ساده از کلمات استفاده کنیم
از منظر "حق" بودن :
نقل قول:
اين آمار وقتي نگرانكننده ميشود كه بدانيم هر موتورسيكلت به اندازه هشت خودرو آلودگي هوا توليد ميكند
کدوم موتورسیکلت ؟ پولسار 180 ، روان ، سی.جی 125 ، کثیر 150 ، وسپا ... ؟
کی این آمار رو گرفته که در اون نوع وسیله نقلیه ، سیستم سوخت رسانی ، نوع احتراق ، تفکیک انجین و خروجی آلاینده اگزازش معلوم نیست ؟!
نقل قول:
اما نكته تلختر اينكه، به گفته رئيس پليس راهور تهران، هماكنون پنجاه هزار دستگاه موتورسيكلت در پاركينگها خاك ميخورد، بدون اينكه كسي سراغي از آنها بگيرد.
تلخ برای کی ؟ برای پارکینگ پلیس ؟ وزارت راه ؟ فضای اشغال شده که می شد توش خونه ساخت ؟! تلخ برای کارخونه داری که فوری یکی دیگه می سازه و بیرون می ده ؟ تلخ برای سیستم بی سواد-محور مسئولی که باید گواهینامه صادر کنه ؟
نقل قول:
اگر موتورسيكلت چند دهه گذشته، وسيلهاي براي تفريح بخشي از جوانان بود، بسیار زود تبديل به وسيله اصلي رفتوآمد در شهرمان شد
نقل قول:
موتورسواران پيادهروها را به سوارهروها ترجيح ميدهند، آنها در پيادهروها، بالاي پلهاي هوايي عابر پياده، در كوچه پسكوچههاي تنگ و باريك، مراكز تفريحي براحتي رفت و آمد ميكنند.
:9::23:
در کل این نوشتارها مبنای سودجویی رسانه ای دارند نه برطرف کردن معزلی . خطاب دعوی ها هم بسوی مردم و مصرف کننده هست و نه دولت و نه صنعتگر ... هیچ کسی برای سهل انگاری و ریشه اصلی ملامت نمی شه :
نقل قول:
سردار حسين رحيمي، چندي پيش در حاشيه نشست توجيهي براي موتورسواران كه به منظور روشن كردن ابعاد اجراي قانون جديد جرايم رانندگي و نحوه برخورد با موتورسواران متخلف در اين قانون برگزار شده بود، گفت: به طور مسلم، كار فرهنگي اثر بخش خواهد بود و به جاي اينكه برخوردهاي سلبي كنيم، بايد برخوردهاي ارشادي و ايجابي انجام دهيم
من الان دارم به تمـــام این کارهای فرهنگی فکر می کنم !