سعی میکنم خودم بازش کنم ولی اول می خوام مطمعن بشم از همین قطعه باشهنقل قول:
Printable View
سعی میکنم خودم بازش کنم ولی اول می خوام مطمعن بشم از همین قطعه باشهنقل قول:
سلام.مشکلتون حل شد؟ اگه حل شده و عیبش برطرف شده واسه ماهم توضیح بدید.شاید مشکل از بلبرینگ کلاچ که داخل گیربکسه باشه.در صورتی که این بلبرینگ خراب باشه یه صدای قرقر یا خرخر شنیده میشه.نقل قول:
نه دوست عزیز وقتی هواگیری تون کامل شد و پیچ هارو بستید شروع کنید به ریختن ضد یخ و همزمان یکی از پیچ ها رو که راحت تره با زکنید ... وقتی ضد یخ رو کامل ریختید پیچ رو سریع بجای خودش ببندید اگه یه کم آب لازم بود اضافه کنید. درب رادیاتور رو کامل ببندید و ماشین رو روشن کنید تا زمانی که گرم شه و ترموستات عمل کنه ( حتی تا روشن شدن فن) سپس ماشین رو خاموش کنید اگر آب از رادیاتور نریخت و یا صدایی عجیب نشنیدید عمل کامل شده . پس از یک روز رانندگی و وقتی ماشین کاملااااااااا سرده دوباره سطح آب رو چک کنید . ( نباید پر باشه و فقط روی میله دورنی رو گرفته باشه حدود 10سانتی از درب )نقل قول:
نه، اول میخام هواگیری کنم، احتمالا صدایی که میاد از همینهنقل قول:
دوستان ماشین ریپ میزنه ( صدای ghel ghel میده ) مشکل از چیه ؟
از بنزینه؟
خدايي بعداز چندسال زحمت وتلاش يه ماشين صفر گرفتيم که تا الآن پدر مارو درآورده و همين طور اشکمون رو ! کارهايي که تاالآن براي اين ماشين که ده هزارتا هم بيشتر کار نکرده و شتاب هم نداره و فقط دور موتور بالا ميره و گازميخوره و اگر دونفر هم سوار بشن ديگه هيچي ، به شرح زير هست !!! :
1-فيلرگيري 3بار تخصصي و حرفه اي
2-تعويض ----- (صافي) بنزين
3-تعويض ----- هوا (سرکان)
4- تعويض شمع ها مارک valoe
5-تعويض صفحه کلاچ (عالي)
6- تمييز کردن استپر 2بار و همچنين سوکتي که بالاي انژکتور هست که نمي دونم اسمش چيه که سوکت رو در ميارن و اسپري ميزنن!!
7-شستشوي انژکتور با دستگاه 8- درآوردن منبع کاتوليست و جايگزين يک منبع توري
اين بار يکي از دوستان يه تون آپ حرفه اي بهم معرفي کرد که رفتم پيش اون و واقعا کاربلد بود. که از 5صبح ميرفتن نوبت ميگرفتن و ما نفر هشتم بوديم. وساعت 2 بعداز ظهر نوبتمون شد.(الآن همه ميگن داره شوخي ميکنه!! ولي عين واقعيته ) بگذريم ..... اول يه فيلر زد و استپر و اون سوکت بالاي انژکتور رو اسپري زد و انژکتور رو با دستگاه شست و بازديد شمع هارو انجام داد. بعد از اين گفت برو منبع کاتوليست رو دربيار و برگرد پيش من که انجام دادم و باز هم همون مشکل رو داشت (گاز ميخورد ولي خوب راه نمي ره)
بعد رفت لپ تاپ رو آورد و به ecu زد و گفت همه چيز ok هست. سنسورها هم مشکل نداشت و حتي صفحه کلاچ رو هم تست کرد و گفت ok هست. گفت تنها يه چيز مونده و اينکه بري يه ماشين عين مدل خودت بياري که من سوزن انژکتورها رو تعويض کنم ، چون مال من تک سوزن هست که ببينه دو سوزن و سه سوزن چه تاثيري رو ماشين داره. گفت مدل من زيمنس هست . پرسيدم تفاوتش تو قدرت پاشش هست ، گفت آره.
حالا موندم منظورش چيه آخه. هم مدل هاي من که همه همين تک سوزن هستن پس چطور ميگه که همين مدل باشه. البته گفت که مدل بالا و پايين فرق نداره و فقط بايد زيمنس باشه. حالا ميخوام يه لطفي بکنيد و راهنمايي کنيد در مورد سوزن انژکتور 131 sx و حرف اين بنده خدا. ممنون ميشم هر چي زودتر راهنمايي کنيد.
ببخشيد كه اين پست رو اينجا مينويسم و ظاهرا جاش اينجا نيست، اما واقعا ديگه آمپر چسبوندم....اين مشكل رو قبل از اينكه براي ما بگيد، برين به اون سازندگان اين گاريهاي زهوار درفته زير صفر كيلومتر بگيد كه با خباثت و شرارت تمام ، براي ما كلاسيك سوارها هر روز داستاني در ميارن و انگ و برچسب فرسوده به ماشينهامون ميزنن و هزارتا عيب روشون ميذارن تا بلكه اين تنها دلخوشيهاي ما كه نه تاثيري در ترافيك دارن و نه مصرف بنزين رو بديم با قيمت مفت اوراق و ذوب بكنن و در عوضش يه زباله اي به اسم ماشين و با قيمت خون باباشون تا دسته بندازن بهمون....حرف در اين مورد خيلي زياده و دل من هم پره و جگرم خون، از اين حماقتها...بگذريم...همون راهي كه به شما توصيه شده رو انجام بدين، البته اگر نداره به يه تنظيم موتوري بايد مراجعه بكنين كه داشته باشه و بصورت آزمايشي سوار بكنه چون خيلي از تنظيم موتورها اينجور وسائل رو براي تست كردن دارن تا هزينه مشتري زياد نشه.
سلام
ماشینم بعد از یک روز از تعویض دیسک و صفحه دیدم زیرش خیلی واسکازین ریخته
حالا نمی دونم از توی سینیه یا داره نشتی میده تمام کاسه نمد هاشو عوض کردم
اون یکی عیبش هم دوباره شدید شد و دیروز که هوا سرد بود اولش خیلی اذیت کرد و با گرم شدن ماشین این مشکل هم درست میشه
هیچ چراغی هم روشن نمیشه که نشونه ایرور باشه
می دونم که تنظیم موتور ها کلی خرج برام می تراشند
پرشیا 87
ممنون
من تعجبم كه چرا راهنمائی رانندگی تو ایران به "سال ساختِ ماشین" گیر میده !!! اینجا تو کویت شما باید سالی یک بار بری معاینه ی فنی و کارت ماشین رو تجدید کنید . همه چیز چک میشه ظرف دو سه دقیقه . رنگ , همه ی چراغها , شیشه ها تودوزی , دود نداشتن موتور,سالم بودن اگزوز و بی صدا بودن ماشین , لرزش نداشتن موتور , لاستیکها , برف پاک کن , نبودن هیچ گونه نوشته یا شعار و علامت روی ماشین . اصلا کاری ندارند ماشین چه سالی ساخته شده . هر ماشینی تو این معاینه قبول بشه مهر میزنند رو درخواست تجدید کارت ماشین بعدش میره ساختمون روبروی قسمت معاینه ی فنی و چند دقیقه میشینه و کارت جدید صادر میشه . اگر هم جریمه داشته باشه ,کامپیوتر کارت جدید رو صادر نمیکنه تا بره قسمت خلافی و جریمه رو پرداخت کنه بعدش میره کارت ماشین رو پرینت میکنند میدن بهش . والسلام . تو ایران راهنمائی عاجزه یه همچین سیستمی درست کنه؟؟؟!!!
ســلام...نقل قول:
دقیقا همین سیستم اینجا هم هست...نه به این دقت که رنگ و علامت خاص رو چک کنن...ولی ترمزها.. ..تنظیم بودن موتور....ووووو.....همه چیز چک میشه....
متاسفانه متاسفانه بازم متاسفانه یه شعاری درست شده به این اسم که اینجا ایرانه.....کدوم یکی از سیستم های اینا درست هست که این باشه.....توی مراکز معاینه فنی...هرکدوم از این قسمت ها مشکل داشته باشه با 5 هزار تومن مشکل اش حل میشه..