امسال بايرن قهرمان اروپا ميشه.
اين مشكل باز نشدن سايت هواداران بايرن براي شما ها حل شد.
براي من كه حل شد.
امسال بايرن قهرمان اروپا ميشه.
اين مشكل باز نشدن سايت هواداران بايرن براي شما ها حل شد.
براي من كه حل شد.
اينم دو تا خبر به نقل از كانون هواداران
زيدان: ريبرى در سال جديد به حقش مى رسد
زين الدين زيدان اسطوره محبوب و فراموش نشدنى فوتبال فرانسه و جهان به حمايت از هموطن خود برخواست.
زيدان در گفت وگو با مجله اكيپ فرانسه در مورد مراسم انتخاب بهترين فوتباليست سال جهان گفت: «به نظر من كريس رونالدو شايسته كسب عنوان بهترين فوتباليست سال جهان بود او در سال ۲۰۰۸ كلكسيونى از افتخارات را جمع كرده بود. من هم معتقدم او در سال ۲۰۰۸ بهترين بود. با انتخاب كريس رونالدو به عنوان بهترين فوتباليست سال مشكلى ندارم اما معتقدم در جمع ۵ نامزد انتخاب شده جاى فرانك ريبرى خالى بود.»
زيدان در ادامه صحبت هاى خود به اين نكته اشاره مى كند كه سال آينده ريبرى به حق خود در فوتبال مى رسد و مى تواند افتخارات زيادى را كسب كند: «به نظر من مصدوميت شديد حذف زودهنگام فرانسه از جام ملت هاى اروپا و عدم حضور بايرن در ليگ قهرمانان اروپا باعث شد تا كارشناسان توجه كمترى به ريبرى داشته باشند. در سال ۲۰۰۹ همه چيز متفاوت خواهد بود. ريبرى از بند مصدوميت رها شده و در اوج آمادگى بسر مى برد. بايرن نيز در ليگ قهرمانان حضور دارد. مطمئناً سال ۲۰۰۹ سال خوبى براى ريبرى خواهد بود. او در سال جديد يكى از بهترين ها خواهد بود. من از همين حالا او را در مراسم انتخاب بهترين بازيكن سال جهان مى بينم. او شايستگى كسب تمامى افتخارات دنياى توپ گرد را دارد. اميدوارم اين ستاره جوان به حق خود در دنياى فوتبال برسد.
«پودولسكي» به كلن بازگشت
باشگاه بايرنمونيخ و كلن بر سر انتقال "لوكاس پودولسكي" به تيم كلن به توافق رسيدند. به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، "اولي هوينس" مدير بايرن مونيخ با تاييد اين خبر اعلام كرد؛ در روز دوشنبه اين خبر به صورت رسمي اعلام خواهد شد. براين اساس پودولسكي با قراردادي كه تا سال 2013 اعتبار خواهد داشت، به جايي بازميگردد كه فوتبالش را از آنجا آغاز كرده بود.
قرارداد پودولسكي با كلن در صورتي اعتبار خواهد داشت كه اين تيم آلماني بتواند در رقابتهاي بوندسليگاي يك حضور داشته باشد. گفته ميشود، مبلغ فسخ قرارداد مهاجم تيم ملي آلمان با باشگاه بايرن مونيخ 10 ميليون يورو است. بايرن اين رقم را در سال 2006 به كلن داده بود تا بتواند پودولسكي را به آريانس آرهنا ببرد.این ملی پوش آلمانی با انعقاد قراردادی 4 ساله به ارزش 12 میلیون یورو به تیم سابق خود بازگشته است و این در حالی است که او به عنوان بازیکن آزاد با 10 میلیون یورو به تیم بایرن پیوسته بود
اين رقم قرار است تا پيش از شروع فصل بعد رقابتها و در جريان يك بازي دوستانه ميان دو تيم به حساب بايرن واريز شود. مهاجم بايرن در حال حاضر پس از ابتلاء به يك بيماري ويروسي در تمرينات بايرن شركت ندارد و مشغول مداواي خود است.
يورگن كلينزمن سرمربي بايرن مونيخ در بازي دوستانهي روز دوشنبه بايرن برابر كايزرسلاترن علاوه بر پودولسكي، "توني كروس" و "ويلي سانيول" را به همراه نخواهد داشت.
البته اگه در بایرن بمونه و نگهش دارن اونوقت افتخار بهرین بازیکن اروپا نصیب بایرن میشه.نقل قول:
زيدان: ريبرى در سال جديد به حقش مى رسد
همونطور که منچستر کریس رونالدو رو حفظ کرد و گرنه الان این افتخار نصیب رئال مادرید شده بود ولی حالا نصیب منچستر و در واقع بعد از 20 سال نصیب یه تیم انگلیسی شد.
واقعا حیف شد باید حداقل به رم می رفت.نقل قول:
«پودولسكي» به كلن بازگشت
بازگشت به خانه سابق
پودولوسكي با كلن به توافق رسيد
خبرگزاري فارس: مهاجم ملي پوش تيم بايرن مونيخ به خانه سابق خود بازگشت.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار ورزش آلمان، لوكاس پودولوسكي روز گذشته با باشگاه كلن به توافق رسيد.
اولي هوينس، مدير تيم بايرن مونيخ با اعلام اين خبر اظهار داشت: پودولوسكي در پايان فصل جاري بوندس ليگا، بايرن را به مقصد كلن ترك خواهد كرد.
هوينس افزود: كلني ها پذيرفتند بابت پودولوسكي رقمي بالغ بر 10 ميليون يورو را پرداخت كنند. به اين خاطر قرار است در جريان كنفرانسي مطبوعاتي كه روز دوشنبه (امروز) برگزار خواهد شد، بطور رسمي اين خبر به اطلاع همه برسد.
پودولوسكي كه در رقابت هاي جام جهاني 2006، به عنوان بهترين پديده جام، شناخته شد. او در آن هنگام از تيم اف.ث.كلن جدا شد و به بايرن آمد. اما در اين تيم با وجود آمادگي ، اغلب اوقات نيمكت نشين بود. اين مساله سبب نارضايتي او شد؛ بطوري كه مساله خروج او از بايرن، از فصل گذشته به وجود آمد و تا حال حاضر نيز ادامه يافت تا اين كه او با باشگاه پيشين خود به توافق رسيد.
در ديداري دوستانه
بايرن مونيخ مقابل كايزرس لاترن پيروز شد
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال بايرن مونيخ در فاصله 8 روز تا شروع دور برگشت بوندس ليگا در ديداري دوستانه برابر كايزرس لاترن به برتري رسيد.
به گزارش خبرگزاري فارس، سرخپوشان مونيخي دوشنبه شب در ورزشگاه فريتس والتراشتاديون با دو گل بر كايزرس لاترن غلبه كردند.
در اين بازي ابتدا لوكاتوني، مهاجم ايتاليايي بايرن در دقيقه 25 گلزني كرد.
پس از او نوبت به لاندون دونوان، بازيكن امريكايي و تازه وارد بايرن رسيد كه در دقيقه 75 گلزني كند.
يورگن كلينزمان، سرمربي تيم بايرن پس از كسب اين برد ضمن اظهار رضايت از بازي تيمش، بيان كرد بايرن به آمادگي مطلوب رسيده و كاملا در شرايط مسابقه است.
تا هفته آينده
سانيول: يا خداحافظي مي كنم يا منتظر بهبودي ام مي مانم
خبرگزاري فارس: مدافع تيم بايرن مونيخ گفت: تا هفته آينده در مورد وضعيتم تصميم گيري خواهم كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه تاگس سايتونگ، ويلي سانيول اظهار داشت: مدت ها است كه با مشكل مصدوميت روبرو هستم؛ ولي تحولي در وضعيت بهبودي ام، ايجاد نشده است.
سانيول ادامه داد: از مدتي قبل به وداع با فوتبال فكر مي كنم و با چند نفر مشورت كرده ام.
اين مدافع 31 ساله افزود: قصد دارم تا يك هفته ديگر تصميم نهايي خود را بگيرم كه به كارم به عنوان بازيكن خاتمه دهم يا اينكه همچنان در انتظار كسب بهبودي كامل باقي بمانم و براي بازگشت به ميدان تلاش كنم.
سانيول از ماه اوت سال گذشته ميلادي از ناحيه تاندون آشيل متحمل مصدوميت شديدي شد و پس از آن در انتظار بهبودي باقي ماند.
در مورد او گفته مي شود به تازگي از طرف باشگاه فرانسوي سابق خود يعني موناكو پيشنهاد مديريت تيم دريافت كرده تا در صورتي كه مجبور به كناره گيري زودهنگام از فوتبال شد، به اين كار بپردازد.
سانيول از ابتداي دهه ميلادي جاري در تيم بايرن بازي مي كند.
خیلی از سانیول خوشم میاد. سانتر هاش حرف نداشت
سانيول از اون دست بازيكنهاي بد شانس بوده كه هميشه مصدومه.
بایرن مونیخ: ریبری 150 میلیون یورو می ارزد
مدیر باشگاه بایرن مونیخ اعلام کرد که ارزش " فرانک ریبری " بیش از " کاکا " مهاجم برزیلی میلان است.
با پیشنهاد عجیب 130 میلیون یورویی منچستر سیتی به باشگاه میلان برای خرید " کاکا "، " اولی هوینس " مدیر باشگاه بایرن مونیخ با قاطعیت فروش " فرانک ریبری " را رد کرد و معتقد است قیمت او 150 میلیون یورو خواهد بود.
در هفته ای که منچستر سیتی پیشنهاد وسوسه انگیزی برای " کاکا " ارائه داد. این بازیکن فرانسوی مورد توجه چند باشگاه ایتالیایی قرار گرفته است.
اگرچه به نظر می رسد این انتقال صورت نگیرد و " هوینس " در مصاحبه ای در مورد بازیکن با ارزش بایرن مونیخ توضیحاتی ارائه داد.
" هوینس " به " Eurosport television " گفت: « اگر کاکا 130 میلیون یورو می ارزد، ارزش فرانک 150 میلیون یورو خواهد بود. ما تنها با این پیشنهاد او را می فروشیم. »
گرد مولر: نه پله نه مارادونا ، من بهترين هستم
گرد مولر فوتباليست اسطورهاي آلماني در يك كنفرانس مطبوعاتي در حاشيه سفر تيم بايرن مونيخ به بنگال، فوتبال خود را بهتر از مارادونا و په له عنوان كرد. ستاره سالهاي دور تيم ملي فوتبال آلمان غربي و بايرن مونيخ پيش از اين اظهارنظر، گفته بود خيلي احمقانه است اگر كاكا پول هنگفتي را كه منچسترسيتي ميخواهد به پايش بريزد، نپذيرد چراكه حتي نصف اين مبلغ هم وسوسهكننده است.
به گزارش سايت ,iansوي ادامه داد: نخستين قرار داد من در بايرن مونيخ، ۱۶۰مارك آلمان (حداكثر ۸۰يورو) در ماه بود.
نقش مولر در موفقيتهاي تيم ملي آلمان غربي و باشگاه بايرن به حدي بود كه فرانس بكن باوئر زماني اظهارداشت بايرن بدون او به جايي نميرسيد.
وي در پاسخ به سوال خبرنگاران در مورد اينكه چرا در سن ۲۸سالگي از فوتبال خداحافظي كرد، گفت: بعد از قهرماني در جام جهاني به خانه رفتم، در بدو ورود دخترم نگاهي به من كرد و گفت: عمويم آمده است.
كمك مربي دوم تيم بايرن مونيخ، قهرماني در جام جهاني و كسب عنوان بهترين بازيكن تاريخ بوندسليگا را بهترين لحظات عمرش توصيف كرد.
به گفته وي، كسب اين عنوان با توجه به اينكه رقباي من امثال بكن باوئر بودند، افتخار بسيار بزرگي است.