پچ نيست فقط با الف ميشهنقل قول:
Printable View
پچ نيست فقط با الف ميشهنقل قول:
هیچ راهی نیست؟؟؟نقل قول:
فکر نمیکنم. حداقل تا الان چنین چیزی ندیدم . . . :46:نقل قول:
موفق باشید :11:
میبخشین دوستان اینجا انقدر صفحه زیاد شده که گشتن دنبال یه چیزی خیلی سخته واسه همین ازتون سئوال میکنم این جوری خب سریعتره
پچ واسه k800 وجود داره که فرمت فیلم برداری رو به mpg تبدیل کنه اگه داره قربون دستتون لینکش رو معرفی کنین شدیدا محتاجیم.
سلام.نقل قول:
دوست من، فکر نمیکنم هیچ موبایلی با فرمت mpg فیلم برداری کنه.:18:
احتمالا منظور شما mp4 بوده. خیلی دنبال این پچ گشتم؛ پیدا نکردم. شاید دوستان، چیزی داشته باشند . . .
موفق باشید :11:
ببخشید میشه برای w800 r1aa008 پچ های بیشتری بذارین؟اوناکه بود خیلی کم بود و فقط remove premisson کار بردی بود....اگه جیزایی این طوری به خصوص black list و یا چیزی که قفل بزاره روی گوشی یا اجزاش....نمیدونم به هر حال اگه میشه پچ های بیشتری بذارین براش......ولی خدایی دمتون گرم تاپیکو ترکوندین!
دوست عزيز اين فريمور كه شما پچ براش ميخوايين از 10 تا بيشتر پچ نداره :41:نقل قول:
شمـــا اگه پچ ميخوايين بايد فريمور گوشيت رو به اين فريمور ها تغيير بدي
(W800 R1DB001)
(W800 R1BC002)
چون براي اين فريمور ها پچ هاي بيشتري هســــت :11:
موفق باشيد!:40:
ممنون.....ولی یه مشکلی هست!نقل قول:
همین 4-5 تاپچ هم نشد!با فار که میریزی میگه درست شد و تمام ، اما f10 که می زنم میام بیرون گوشی رو روشن میکنم اصلا انگار نه انگار!احتمال داره گوشیم تبدیلی 750 باشه اونا رو هم ریختم اصلا انگار نه انگار این گوشی الان به فار وصل بوده و پچ ریختم........چه احتمالی میدین؟
اين فريموري كه شما دارين 4 يا 5 تا بيشتر پچ براش نيســـت چه معلوم كه اين چندتا پچ درست هستن و اين فريمور هم قديمي هستش :11:نقل قول:
شما تبديل كنيد چـــه مشكلي دارينـــ
تا الان تبدیل نکردم بذا این بوده که لینکای سایت درست نبود topsony هم میل عضویتم نیومده هنوز iprotebe هم یه فایل fs داره که با مین ها نمیخونه....خلاصه دیگه!ممنون ، میرم تاپیک فیرمویر یه جوری میگم بچه ا جور کنن دیگه!:31::10: بازم ممنون.(همون دکمه تشکر دیگه:46::11:)نقل قول: