سلام
روش جالبی رو پیشنهاد کردین برای پرواز روح ( برون فکنی ) حتما امتحان می کنم . ببخشید در مورد این تمرین می خواستم بدونم که خود کالبد برمی گرده یا باید کار خاصی بکنیم ؟ در ضمن تنفس های عمیق آرام باشه یا با فشار و صدا ؟
ممنون
Printable View
سلام
روش جالبی رو پیشنهاد کردین برای پرواز روح ( برون فکنی ) حتما امتحان می کنم . ببخشید در مورد این تمرین می خواستم بدونم که خود کالبد برمی گرده یا باید کار خاصی بکنیم ؟ در ضمن تنفس های عمیق آرام باشه یا با فشار و صدا ؟
ممنون
نقل قول:
خوب راستش تو خوب عصر خوشم میاد علاقه دارم اما شبها بخاطر ترسی که دارم اصلا دلم نمیخواد تجربه کنم انقد رو مخم کار میکنم اینطور نشه اما مگه میشه علاقه نشون نداد انقد حال میده آدم به خودش بگه داری خواب میبینی بعد بازم خودش به خودش بگه بیخیال بذار خوابمو ببینم:31:
مشکل اینجاست بیدار میشم چیزی یادم نمیاد از خواب البته من این حافظه ی کم رو تو بیداری هم دارم یکدفعه احساس میکنم از یک ثانییه پیشم چیزی یادم نیشت انگار یه دفعه بپری یه زمان دیگه البته این از اختلالات روانیه
نقل قول:
این winter+girl داره کم کم منو نگران میکنه!!! ببخشید شما روزی هست که با ارامش و مثل یک انسان عادی سپری کنید؟!!! خیلی جالبه من تا به حال کسی رو ندیده بودم که اینقدر قدرت های ماورایی داشته باشه و در زمینه متافیزیک استعداد داشته باشه! توصیه می کنم نهایت استفاده رو ازش ببرید
فکر نکنم اونقدر ها هم استعداد داشته باشم قبلنا که اصلا اهمیت نمیدادم کارم بیشتر بود اما خوب هیچ وقت واسه جبران دیر نیست خوشحالم که دوستانی مسثل شما دارم که راهنماییم میکنن:11:
من هم گاهی مثل شما میشم (( winter + girl )) یعنی غرق یک فکر میشم ولی یه لحظه که به خودم میام و دوباره میخوام برگردم سر موضوع به خودم می گم : داشتم به چی فکر می کردم؟؟؟؟؟؟؟!!!!!
البته تا جایی که می دونم نه شما و نه من اختلالات روانی داریم و همچنین از حافظه هم نباید باشه چون حافظه ی من تو بیشتر موارد فوق العاده است . دلیل خاصی باید داشته باشه
درودنقل قول:
نگران نباشید
این یک مشکلی هست که برای هرکس ممکنه پیش بیاد برای خودم چندبار پیش اومده اولاش یکم می ترسیدم ولی بعدش دیگه خیلی حال می داد هرچند یکم دلهره آور هست. از لحاظ علمی هم این موضوع ثابت شده بود درست یادم نیست ولی فکر کنم مال خلل در جریان خون باشه. آدم بیشتر زمانی این طور میشه که در خواب زیرپتو قوز کرده باشه که بیشتر در زمستان ها این اتفاق میفته ....... ببینم وقتی این جوری شدید می تونستید به راحتی بدنتون رو تکون بدید؟ ......... جالبه بدونید قدیمی ها معتقد بودند وقتی آدم این جوری میشه خفتوک که یه نوع جن هست روی آدم میفته..... خودم وقتی اینو شنیدم کوچک بودم ... نمی دونستید وقتی می خواستم بخوابم چقدر می ترسیدم خفتوک سرو کلش پیدا نشه.:27::27::27:
سلام
این خفتوک که می فرمایید به بیان دیگه بختک هم می گن که ( خرافات:41: ) میگن اگه ریش بختک رو بکشین:31: فوق العاده ثروت مند میشین:27: . ( از شانس من هر وقت میاد ریشش رو شیش تیغه می کنه :31::31::31: )
جالب اینجاست به ما میگتن که اگه دماغشو بگیرینقل قول:
هر آرزویی کنی برآورده میشه
ولی ناکس هر وقت برای ما میاد
مثل اینکه با بچه محل هاشون میان چندتا لگد میزنند میرن
من وقتی میخوابم
در بعضی اوقات
همینطور که تو عالم خواب و بیداری هستم { من میگم خلسه}
انگار یکی کل بدنمو تکون میده که باعث میشه بیدار شم
جدیداً تو خواب یکی انگار با کلنگ زده باشه رو عصب پات اونطوری بیدار شدم
کسی میدونه چیه؟
چند دفه هم یکی یه پس گردنی به من می زنه گاهی قبل خواب گاهی هم با پس گردنیش بیدار میشم! این دلیلش چیه؟نقل قول:
من وقتی میخوابم
در بعضی اوقات
همینطور که تو عالم خواب و بیداری هستم { من میگم خلسه}
انگار یکی کل بدنمو تکون میده که باعث میشه بیدار شم
جدیداً تو خواب یکی انگار با کلنگ زده باشه رو عصب پات اونطوری بیدار شدم
کسی میدونه چیه؟
نقل قول:
خوب منم منظورم از این که پام تکون میخورد این نبود که واسه خودش تکون میخوره دقیقا مثل این چیزی که الان شما میگی
کاش فقط فکر بود من کلا یکدفعه احساس میکنم قبل از اون دقیقه که به خودم اومدم هیچ چیز قبلش نبود انگار که آدم میخوابه بلند میشه انگار خوابیده بودم بیدار شدمنقل قول:
راستی چیکار کنم خوابم یادم بمونه؟؟؟:11: