منم رفتم آلبوم رو خریدم ..... هنوز با دقت گوش نکردم .... گوش کنم ببینم چجوریاس .......:دی
Printable View
منم رفتم آلبوم رو خریدم ..... هنوز با دقت گوش نکردم .... گوش کنم ببینم چجوریاس .......:دی
من میخواستم چند نکته بگم :
1 - ویژگی آهنگهای چاوشی اینه که بر خلاف بقیه آهنگ ها که به مرور خسته کننده میشن آهنگهای محسن به مرور به دل میشینن
2 - محسن چاوشی را به هیچ وجه با خواننده های دیگه به خصوص خواننده های لس آنجلسی که آهنگ آماده میذارن جلوشون تا بخونن مقایسه نکنین
3 - من چون خودم زیاد آهنگسازی کردم بهتون بگم که هر کس از این آهنگها خوشش نیاد و ایراد الکی بگیره از آهنگ و موسیقی هنوز چیزی نفهمیده
با تشکر از بچه های تاپیک
یه نکته ی جالب!!!!اهنگ تو ناز میکنی که تو البومه با اونی که قبلا بیرون اومده بود فرق میکنه!!خیلی قشنگتر و روونتر شده!!!!فعلا از توی این البوم داریم کشف میکنیم!!بگردید تو سی دی تون ببینید اهنگ شماره 13 هم وجود داره!!!!
من از دیروز که دانلود کردم چند بار گوش دادم اما آهنگ BoGhZ منو دیوونه کرده
به نظر من بهترین آهنگه
خدا کنه تا آخر با این سبک بخونه
درسته!نقل قول:
کسی که کفتر چاهی گوش کنه با این آهنگها میره تو اوج!
بغض هم همینطوره دوباره خونده شدهنقل قول:
تو مصاحبش با شهروند که گفته بود
نقل قول:
فقط خواستم بگم دیروز نظرم درباره قطعه یه شاخه نیلوفر با تو یکی بود اما امروز نظرم عوض شد!
چند بار دیگه گوش کن قطعه یه شاخه نیلوفر رو!
بچه ها فعلا میخوام بیخیال کارهای لایت-راک بشم درباره ترنس ها حرف بزنم
دقت کردین به این به خصوص 3 آهنگ ترنس یه شاخه نیلوفر - چرا و هفته های تلخ من
نه تنها که از نظر شنونده ترنس هستند که ترنس واقعی هستند!
حتی ترنس هایی که قبلا محسن خونده بود اینجوری نبود! استارت آهنگها و اصلا کل آهنگها مثل آهنگهایی میمونه
که بهترین Dj ها میسازن.
به نظر من محسن با خوندن این سه تا ترنس فقط خواست یه قدرت نمایی بکنه ویه جورایی یه سر و گردن بالاتر از کسایی بود که ادعایی تو ترنس دارن.
::: آن مرد با يك شاخه نيلوفر آمد! :::
آلبوم يه شاخه نيلوفر، اولين آلبوم رسمي محسن چاوشي امروز در سراسر ايران منتشر شد و بايد در روزهاي آينده منتظر ركوردشكني اين اثر در ميان بقيه آثار موسيقي پاپ باشيم. در اين قسمت متن بسيار زيبايي كه يكي از دوستان در رابطه با انتشار اين آلبوم، تحت عنوان نامهاي براي محسن چاوشي نوشته
« آن مرد با يك شاخه نيلوفر آمد »
امروز همان روز است روز موعود. روزي كه قرار است قطار عشق، مسافر من را از راهي دور به ايستگاه ميعاد برساند.
من در ايستگاه منتظرت هستم و در اين لحظات نگاهي مي اندازم به گوشه هايي از ديروز كه بين ما گذشت.
آن روزهاي اول شايد رنگ صدايت جور ديگري بود؛ گاهي قرمز، گاهي سياه. حتي ديروز كه يادم هست خاكستر خاكستري آن، همه رنگها را رنگ زده بود و پوشانده بود.
شايد ديروز با شنيدن صدا و ترانه هايت بسيار اندوهگين مي شدم، بسيار گريه ميكردم
(خودم را مي گويم) احساس مي كردم ديگر به بستر تن تاريكم حتي يك شكوفه نمي ماند
احساس مي كردم هميشه غروب است، هميشه هوا ابريست
انگار همه عمرم شب بود
احساس مي كردم غم تنهايي را با بودن تمامي آدمها
با هيچ كس نتوانم گفت
هميشه نگران چيزي بودم
مي ترسيدم به بيهودگي رسيده باشم
اما امروز...
امروز وقتي قطار عشق به ايستگاه ميعاد رسيد همه منتظر مسافران خود بودند؛ همه در دلشان شوري بود ولي در دل من غوغايي به پا بود.
تو از قطار پياده شدي و به سمت من آمدي و همان يك شاخه نيلوفري را كه قولش را داده بودي برايم به ارمغان ميآوري، به دست من دادي.
به به چه بويي دارد؛ نمي توانم وصفش كنم.
حالا اگر خرمني از گل كنارم باشد، مست عطر و بويش نمي شوم چون همين يك شاخه نيلوفر تو عطر دلنشين تري دارد؛ دلنشين تر از يك باغ پر از گل.
امروز ديگر مثل ديروز و پريروز نيست
امروز پر از انرژيم
من كه پر از لحظه هايم
نفس هايم پر از اكسيژن است
و با صدا و لحن و آواز و نوايت گره خورده است
و من پر از همه چيزم
به جز بيهودگي
چون امروز هم صدايت و هم كلامت سفيد سفيد است مثل نور.
و من از امروز در صفحه اول دفتر مشقم چنين مي نويسم:
آن مرد آمد
آن مرد با يك شاخه نيلوفر آمد...
هنگامه.ت ، شاهرود ، پائيز 1387
فعلا فقط track 5 : قله ی خوشبختی :::::
تو چنگ ابرای بهار افتادم و در نمیام
چشمامو سرزنش نکن از پسشون بر نمیام
پیر شدم تو این قفس یه کم بهم نفس بده
رحم و مروتت کجاست جوونیامو پس بده
فک نمی کردم بذاری زار و زمین گیر بشم
فک نمی کردم که یه روز اینجوری تحقیر بشم
:40::40::40::40::40::40::40: