آره شما با همون شماره اي كه ADSL روشه زنگ بزنين 2020 خودشون عوض ميكنن سرويس رو . يك دو روز بعدش تو پنل ميتونين ببينين تو قسمت خريد ترافيكنقل قول:
Printable View
آره شما با همون شماره اي كه ADSL روشه زنگ بزنين 2020 خودشون عوض ميكنن سرويس رو . يك دو روز بعدش تو پنل ميتونين ببينين تو قسمت خريد ترافيكنقل قول:
برای مشترکان تهرانی؛
سرویس ADSL مخابرات فردا دچار اختلال می شود
به دلیل اجرای طرح توسعه، سرویس ADSL مخابرات استان تهران، فردا یکشنبه ۲۶ آذرماه دچار اختلال می شود.
مخابرات منطقه تهران اعلام و پیش بینی کرده است که با اجرای طرح توسعه در شبکه دیتای مخابرات منطقه تهران، اینترنت پرسرعت (ADSL) روز یکشنبه ۲۶ آذرماه از ساعت ۱۰ الی ۱۳ با اختلال همراه است.
سلام دوستان
من سرویسم رو تلفنی از ۵۱۲ نامحدود به ۲ مگ ۷۵ گیگ تغییر دادم که اپراتور ۲۰۲۰ گفت تا ۱۰ روز وقت داری که با مراجعه به مرکز مخابرات قرارداد جدید بنویسی.
درحالیکه سرعت بعد از ۲۴ ساعت به ۲ مگ تغییر کرد اما توی پنل کاربری اونجایی که مشخصات سرویس رو مینویسه خالیه و به جاش یه تگ به اسم توربو اسپید اضافه شده که میزنه سرویس ۲ مگ و مدت اونو میزنه ۲۴ ساعت.
الان سه روزه که دارم بدون مشکل ازین سرویس استفاده میکنم. آیا نیازه که حتما برای امضای قرارداد به مرکز مخابرات برم؟ کسی تجربه این موردو داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست سرعت هم بذار برادر
پیشگامان جلو زد سایتش رو چک کنید .....
خرید حجم اضافه قیمتش را بردن بالا
اینترنت خوب با طعم تابستانه 24GB -2M up to16M پیش پرداخت
قرار دادهای ما رو گران کرده اند و مثل بقیه شده. قبلا طرح ما 100 گیگ 98000 تومان بود. دزدی دیگه حالش میبرننقل قول:
برای من 3 روز پنل رو آپدیت نکردن اصلا معلوم نیست چه خبر تو این مخابرات
باید به 195 همگی شکایت کنند. جون تا اخر طرح حق اینکار رو ندارن. همگی به 195 شکایت کنید.