آقا لینکای فایل فلایر مشکل داره یا من فقط نمیتونم دانلود کنم از فایل فلایر . چون از بعضی سرورا راحت میگیرم .
کسی از فایل فلایر راحت دانلود میکنه؟
Printable View
آقا لینکای فایل فلایر مشکل داره یا من فقط نمیتونم دانلود کنم از فایل فلایر . چون از بعضی سرورا راحت میگیرم .
کسی از فایل فلایر راحت دانلود میکنه؟
امشب که برای من سرعت در حد عالیه:نقل قول:
این وضعیت 40 دقیقه از شبانه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته با گذاشتن 6 تا فایل همزمان!:46:
وبگردی هم سرعتش خوبه
البته قلق شاتل دستم اومده!:21:
اسپید تست رو هم احتمال میدم شاتل عمدا بلاک میکنه ، مخصوصا توی این ساعات!
چند روز پیش هم برای من بالا نمیومد!
الانم بالا نمیاد
اتفاقا امشب برای خرج نکردن از رپید باز ، چند تا لینک از فایل فلایر گذاشتم که اونا هم سرعتشون مثل لینک های دیگه هستننقل قول:
یه سوال بی ربط به تایپیک:
کسی نمیدونه با فایل فلایر چطوری میشه لینک رپیدشیر رو مستقیم کرد ؟
اول روی یه هاست لیچ میکنن بعد ریموت میکنن؟؟
یا خودش مستقیما لیچ میکنه؟؟
سلام
من صبانت دارم ولی یه مقدار اذیت میکنه .حالا میخوام بدونم سرعت 128 شاتل به نسبت صبانت چجوریه ؟آیا مثل صبانت ممکنه بیشتر از 128 بده یا اینکه نه؟
سرعت باز کردن صفحات هم برام خیلی مهمه.البته روزانه وگرنه من از شبانه خیلی کم استفاده میکنم
بعد اینکه به نظر شما چقدر طول میکشه تا از صبانت خطم سوئیچ بشه روی شاتل
شاتل با مودم لینکسیس که مشکلی نداره احیانا؟
در مجموع پیشنهادتون چیه؟
اصـــــــــــــــلا همچین کاری رو نکنی ها . من 128 ارت 1 دارم . افتضاحه . دیگه دارم خل میشم . میخوام تغییر isp بدم .نقل قول:
من 2 هفته مسافرت بودم . حالا از دیروز که اومدم هیچچچچچچچی باز نمیشه . حتی میل رو نمیتونم باز کنم . رفتم به پشتیبان میگم چرا اینجوریه میگه سرعت آپ مودم شما عالیه .
میگم هیچ پیج ای رو نمیتونم باز کنم ، میگه پس چطور با من چت میکنید . گفتم حالا صفحه شاتل باز شده به من ربط نداره من نمیدونم چجوری !!
کلی من رو پیچوند ، گفت خب پینگ رو چک کنید . بهش گفتم . بعد گفت کوکی هارو دلیت کن . هیچ فرقی نکرد .
در نهایت میگه خب ------ ای که استفاده میکنید رو یکبار آن و آف کنید . میگم من اصلا با لپ تاپ از ------ استفاده نمیکنم .
دیگه دارم خل میشم . میخوام تغییر isp بدم ، کدوم شرکت خوبه ؟ پارس افلاین خوبه ؟ دوستای من که راضی اند همه .
اوضاع سرعت شبانه هنوز خرابه :19:
دیشب سرعتم 2 بیت بر ثانیه بود :41:
دیگه اعصابم داغون شده میخوام برم یه ISP دیگه کدوم بهتره؟
به نظر من که این کمی سرعت ربطی به منطقه و این چیزایی که میگن نداره
اینا از ساعت 1 تا 7 صبح سرعت دانلود رو از سایتهای مختلف و مشهور محدود میکنن.
ولی مثلا سایت اپرا سرعت خیلی عالی هست شب. که اونم چیزی برای دانلود نداره.
یا همین سایتهایی که بچه ها گفتن.
به عنوان مثال میهن دانلود سرعتش دیشب 200 بود
دو تا بازی دانلود کردم، که هر دوش خرابه.
یکیش نصب میشه و باید آپدیت کنی که فک کنم به اندازه حجم خودش باید آپدیت بشه.
یکی دیگه هم که منوی بازی میاد و بعدش که میخوای بی تو بازی میزنه بیرون.
یک بازی دیگه هم بود 20 پارت 200 مگی که دو تا از لینکهاش خراب بود و دانلود نکردم.
بلعخره اونم هر چی گذاشته یک مشکلی داره و به درد دانلود نمیخوره.
من سرویسم از اکو 512 به ارت 128 تغییر دادم! سرعت شبانه آرت مثل اکو رو 50-60 میچرخه؟ یا همون 128 هست؟ لطفا بگید چون تا 7 سرویسم تغییر میکنه.......
البته نظرات اینجا متفاوته و باید تست کرد تا فهمید مثل من دیشب حدود 1 گیگ دانلود کردم از رپیدشیر در حالی که اینجا انگار دیشب اوضاع رپید خوب نبوده!!
شما به چند نكته بايد توجه كنيد:نقل قول:
1- موقع پيگ گرفتن هيچ سند و ريسيوي انجام ندين. براي چك كردن اين مورد ميتونين ار برنامه ي DU Meter استفاده كنيد. از چراغ هاي مودم هم ميتونين كمك بگيرين كه توي اون لحظه چشمك نزنن.
2- موقع پيگ گرفتن كسي به جز خودتون با كامپيوتر ديگه از اينترنت استفاده نكنه.
3- از DNS شاتل يا سرورهايي كه پينگ ثابتي دارن پينگ بگيرين.
تو روز هم دیگه خراب شده شاتل :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]