خواهش میکنم اگه کسی میدونه به من پیام بده
Printable View
خواهش میکنم اگه کسی میدونه به من پیام بده
:n04::n04: چه بلایی سر سرویس کلاسیک آوردن؟ :n08: سرعت دقیقا لیمیت روی 1 مگ :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
=========
در ضمن فعلا در مورد باگ پی ام ندید !! گندش در اومده :n03:
چی شده من امروز شارز گرفتم دیدم اینجوری شده خیلی وقته اینجوری شده یا تازه اینجوری شده:n04:
من سحر یه 10 دقیقه تست کردم سرعت 120 بود !! گویا از امروز اینجوری شده:n02:نقل قول:
مخابرات هم پر شد دلمون به این خوش بود اینم که شد 120:42:
حالا باید به جای ماهی 5 تومن ماهی 20 تومن بدم تا سرویس مگا بخرم :n02:نقل قول:
اخه یکی نیس بگه لامصب مگه این همه وقته لیمیت نکرده بودی چی شده بود :دی(البته باید لیمیت میکردن چون خیلی پهنای باند کم اورده بودن به خاطر فروش غیر قانونی بیش از پهنای باند :n09: و برای همین یه اخطاریه گرفته بودن :دی)
دوباره برگشتیم سر خونه اول :دی 128 نامحدود ماهی 12 تومن باید بدیم :دی
یوخ سان هش هردن گل او روشی ایستمریخ قورخما :n02:فکر کردم به ملکوت اعلا پیوستی :n08:نقل قول:
از قبل هم کلاسیک ادا داشت :n28:همون 20 تومن رو خرج اولترا کنید خیالتون هم راحت تره دانلود کنید کیف کنید:n06:
زندگی خرج داره !! :دی نمیشه که صلواتی زندگی کرد :دی بلاخره باید کار کرد !! زن و بچه نون میخوان :دینقل قول:
چه فرقی اگه اولترا رو هم بگیرم خطم نمیکشه !!
مخابرات تازگی ها داره ادا در میاره !! من نویز خطم وحشتناک زیاد شده !! 8 مگ شده 3 مگ !! البته مطمئنم که ایراد از خود مخابراته !! چون پرش لینکم خیلی زیاد شده و هر بار که آپ میشه یه جور آپ میشه :n13:
فکر کنم یه مدت باید برم تعطیلات به یه ISP دیگه :n02:
دوستان سرعت اولترا چنده:n13:
سلام به همه دوستان من میخوام از مخابرات اینترنت بگیرم تو تبلیغاتش زده هر سرویسی بگیرید ما دوبرابر سرعتشو میدیم من میخوام دو مگ بگیرم میخواستم بدونم کسی این سرویسو داره سرعت دانلود رایگان شبانش چقدره اخه خیلی واسم مهمه