عمومی اش کردم .می خوام طوری باشد که هر کسی تو هر کدام از ورد ها بود بتواند استفاده کند.مشخص هم کردم کدام ها ممکن است باشد یا نباشدنقل قول:
Printable View
عمومی اش کردم .می خوام طوری باشد که هر کسی تو هر کدام از ورد ها بود بتواند استفاده کند.مشخص هم کردم کدام ها ممکن است باشد یا نباشدنقل قول:
بخش دومش را هم نوشتم.و یک اصلاح هم تو قسمت اول گذشته تو اسمایتی دادم.
کد:http://rapidshare.com/files/96380947/tribal_war_help_persian_ver_0.2.2.doc
آقایون توی world13 یا 14 کسی میتونه یک دعوت نامه برای tribe بفرسته؟
تو 14 فکر کنم یک ترایب از بچه ها موجود است ولی باید ببینی به انها نزدیکی یا نه تو 13 نمی دونم.در کل بهتر است به نزدیکترین و قویترین ترایب نزدیکت نامه بزنی و درخواست عضویت کنی.نقل قول:
یه سوال دیگه من الان توی world14 یه tribe خودم ساختم ولی الان که leave tribe رو میزنم این پیغام میاد .
You are the only duke. Therefore you cannot leave the tribe.
به خاطر اینکه خودت دوکی نمی تونی خارج بشی باید منحل کنی که من نمی دونم چطروی باید انجام داد.(باید این موضوع را هم بعدا بزارم تو راهنما)نقل قول:
الان خودت ترايب زدي؟ برو رو disbaned كليك كن(اگه املاشو قلط ننوشته باشم)نقل قول:
جالبه.جنگ بین بی دی آر و کریپت شروع شده و رفقای ما که از تابستون تا ماه پیش باهم توی یه ترایب بودیم شروع کردن به حمله کردن به همترایبیای سابق.این وسط هم فقط من ضایع شدم که قبلا کلی تعریف کرده بودم ازشون.اندازه پشم بز این بازی ارزش نداره
اقا دیگه کسی نظری نداشت؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دکمه دارد تو همان بخش ترایب یاجای دیگر است؟نقل قول:
خوب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
الان مرد و نامرد مشخص شد.
نقل قول:salam sadra
man khoone nistam .inja ham keyborde farsi nadaram.vali kheyli chiza hast ke nemidooni va alan nemishe behet tozih bedam
faghat bedoon safa ya man doost nadashtim be seban o geekuk o ... hamle konim.
masaeli pish oomad ke ya bayad hamle mikardim ya bazi ro mizashtim kenar