داداش من طرح تعرفه ازاد فعال کردم...حالا ی سوال...اگه مثلا طرح 5گیگ ده تومن فعال کنم و یه طرح نامحدود شبانه...این نمیاد از اون 5گیگ ده تومن استفاده کنه و تمومش کنه؟؟؟؟:n04:نقل قول:
Printable View
داداش من طرح تعرفه ازاد فعال کردم...حالا ی سوال...اگه مثلا طرح 5گیگ ده تومن فعال کنم و یه طرح نامحدود شبانه...این نمیاد از اون 5گیگ ده تومن استفاده کنه و تمومش کنه؟؟؟؟:n04:نقل قول:
اولویت ایرانسل برای مصرف بسته ها اونی هست که زودتر تموم میشه برای همین بسته های ساعتی همیشه میان روی ماهانه و هفتگی و زودتر تموم میشن. به قاعده اگر باشه نباید بیاد از بسته دیگری مثل همین 5 گیگ مصرف کنه ولی گاهی اوقات سیستم شون مشکل داره و این اتفاقات هم میوفته. ترجیحا چند تا بسته ساعتی رو روی سیم کارت دیگری فعال کنید که بسته نداره تا این احتمال هم از بین بره
[emoji52]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my D6503 using Tapatalk
سلامنقل قول:
شما کدوم شهرین؟ آخه منطقه ما هم امروز 4 جی شدیدا افت کرده (مشهد):n34:
با سلام
مودم TL-MR3040 خروجی لن داره؟آیا امکان برقراری اینترنت از طریق دانگل (e3372) به لن وجود داره؟یعنی بعد از اتصال دانگل به روتر از طریق لن به کامپیوتر اینترنتم وصل میشه یا نه؟
دراصل میخوام از طریق لن بوسیله دانگل به کامپیوتر اینترنت داشته باشم نه از طریق وای فای
با تشکر
سلام،نقل قول:
هرمزگان جاسک
جالبتر سرعت تریجی بالاتره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my D6503 using Tapatalk
بله خروجی لن داره. و میشهنقل قول:
Sent from my LT25i
ممنونم عزیز که به سوالم جواب دادین خیلی خیلی متشکرم
به نظر شما بهترین روتر برای دانگل e3372 چه مدلیه؟
شما چرا مودم وای فای دار نمیگیرید؟نقل قول:
Sent from my LT25i
ناصر عزیز
متاسفانه دانگل ۴جی مدل e3372 دوماه بیش خریدم مجبورم ی روتر بخرم بنظرت کدومش بهتره؟
برای اتصال به لن ----- میخواستم از طریق دانگل تا اینترنت داشته باشم
- - - Updated - - -
ناصر عزیز
متاسفانه دانگل ۴جی مدل e3372 دوماه بیش خریدم مجبورم ی روتر بخرم بنظرت کدومش بهتره؟
برای اتصال به لن ----- میخواستم از طریق دانگل تا اینترنت داشته باشم