فورجی مشهد با گوشی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرستاده شده از SM-J700Fِ من با Tapatalk
Printable View
فورجی مشهد با گوشی
فرستاده شده از SM-J700Fِ من با Tapatalk
من هیچی نمیگم خودتون قضاوت کنین پینگ به این پایینی اما سرعت بشه این؟واغعا متاسفم برا ایرانسل که با فورجی این سرعت هست
تمامی اکسس پوینتها رو حذف کنید و دستی یکی درست کنید و ای پی ان رو mtnirancell بزارید اگر حل نشد با سیم کارت دیگری تست کتید ببینید اینترنت دار میشید،نقل قول:
سلام دوستان یه سوال داشتم...اگه بخایم از بسته شبانه نامحدود که سه ساعت هست 2تومن دو تا بسته بخریم آِیا 6 ساعت میشه یا همون سه ساعت حجمی که میشه دانلود کرد دوبل میشه؟
بهترین حالتی دانلود میشه کرد چی هست تو شبانه که حداکثر بازده داشته باشه
:n16::n16:
بله میتونید الان دو تا بسته 3 ساعته بخرید (با 10 دقیقه تاخیر بخرید) و بعد خودشون به ترتیب زمانی فعال میشن یعنی یکی از ساعت 2 تا 5 و دیگری 5 تا 8
طرح کنترل مصرف آزاد رو هم حتما فعال کنید
ایرانسل چه کرده، تست از سرور فرانکفورت
C.f.داداش مطمعنی؟؟؟؟امتحان کردی ؟؟؟؟نقل قول:
زمان بسته نیم ساعته که چنین چیزی انجام میشد. چون مصرفم بالا نیست برای بسته های شبانه شخصا تست نکردم ولی اگر به صفحات قبل مراجعه کنید بودن دوستانی که اینکار رو انجام دادن ولی ممکنه زمان سوییچ کردن بین بسته ها چند ثانیه بره روی شارژ اصلی برای همین گفتم که مصرف آزاد رو فعال کنید که این مورد پیش نیاد.نقل قول:
تست نسل 4 و 3 رشت خیابان فلسطین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]