نقل قول:
منظور دوستمون از سرعت باز کردن صفحات پایین آمدن پینگ است.
که اتفاقا حرف اشتباهیه چون mtu فقط حجم پکت هارو کمتر میکنه و در بعضی کیس ها پایین اومدنش میتونه پکت لاس رو کم کنه.
ولی رو پینگ ؟ نه.
Printable View
نقل قول:
منظور دوستمون از سرعت باز کردن صفحات پایین آمدن پینگ است.
که اتفاقا حرف اشتباهیه چون mtu فقط حجم پکت هارو کمتر میکنه و در بعضی کیس ها پایین اومدنش میتونه پکت لاس رو کم کنه.
ولی رو پینگ ؟ نه.
دوستان سرویس 128 نامحدود 21 گیگ می گرفتی محدود می شد سرعت داناود رو 16 الان که اخر ماهه سه روز مونده تموم شه اکانتم سرعت دانلود رو باز بردن رو 130 کیلو و همین طور میده منم دارم همین طوری دانلود می کنم اینا می خوان خر کن دو سه روز اخر باز سرعت بالا بدن بریم تمدید کنن کور خوندن
تو همین سه روز باقیمونده یه 15 گیگ دانلود کنم حالشون جا بیاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این چیه جدیدن گذاشتن نامحدود مثله قبله دیگه باز 21 گیگ بگیری محدود می شی خالی بندی گفتن نامحدوده اگه تو یه ماه کامل 130 تا سرعت داد اون موقع مردن
آره قطعی کم میشهنقل قول:
دوستان ببخشید شاید اسپم بیاد ولی یه بحثی بود در مورد هزینه رانژه گفتم یه نظری بدم
ببینید دوستان این هزینه 15 تومان که شرکت ها میگیرن از نظر من یه پول الکیه
چون من خودم اندیشه داشتم و اصلا همچین هزینه ای رو پرداخت نکردم ( البته اندیشه دیگه الان پورت خودشو نمیده ولی اون موقع هم که پورت خودشو میداد هزینه رانژه نمیگرفت )
تا اونجایی که اطلاع دارم نوین نت هم هزینه رانژه نمیگیره
من الان مخابرات دارم اونم نگرفته ( پ ن پ مخابراتم بیاد بگیره :دی)
این هزینه رانژه نمیدونم چجوریاست که بعضی ازشرکت ها نمیگیرن بعضی ها هم قیمت های متفاوتی میگیرن ( فکر کنم 5 تومان و 15 تومان هم علاوه بر 10 تومان دیدم میگیرت ) آلزایمر دارم :دی
مشکوکه :ی پول مفته اونام میگیرن ( زورم بگیم بد نیست )
نظرم ربطی به تاپیک نداره ولی قضیه رانژه کلی بود :x
سلامنقل قول:
یک ماه کامل 130 تا بدن که لطف کرده اند، سرویس 128 سرعتش 16 کیلو بایت هست که خوب همیشه برقراره
یعنی چی 21 گیگ محدود میشه ؟ مگه میشه یعنی نا محدود کشکه ؟ بعد فرق بین نامحدود ماهی 11 تومن با 27 تومنه چیه ؟ سرعتشون چطوره ؟
دوست عزیز شما 128 قرارداد بستی یعنی سرعت دانلودت باید حدودا 16 کیلو بایت باشهنقل قول:
اگه قرار باشه که با 130 دانلود بکنی که باید 1 مگابیت میگرفتی
به نظر من بازم دستشون درد نکنه که تا 20 گیگ سرعت رو بالاتر میدن
من متوجه نمیشم که چرا بعضی ها گله می کنند که وای سرعت دانلودم بعد از فلان قدر محدود شده به سرعت قراردادم
خوب مرد مومن توسرعتی که قرارداد بستی ببین چنده؟؟؟
شما هم اگه گله ای راجع به هزینه گرون سرویس 1 مگابیت یا بقیه سرویس ها داری بورو به زیر ساخت و مخابرات و ... گله کن که اینترنت رو با هزینه سرسام آوری به شرکت ها میفروشند.
یعنی بعد از 21 گیگابایت دانلود با سرعت بالاتر ، سرعت دانلودت محدود میشه به 15 کیلو بایت که همون سرعت قراردادت هست و تا پایان دوره هم همون قدر میمونهنقل قول:
سرویس 11 تومانی ضریب اشتراک 1به 10 هست یعنی سرعت دانلودت در بیشترین حالت 16 کیلو بایت و در بدترین حالت 1.6 کیلو بایت هست که کلا همه سرویس های TRA مفتشون گرونه چون نوسان سرعت دارن
سرویس 27 تومانی تا 20 گیگ دانلود سرعتش روی دو مگابیت بسته میشه و بعدش میاد روی 128 که دانلودت میشه 15 کیلوبایت و تا آخر دوره همون قدر میمونه
اگر سرویس اون آشناتون وصل شده زنگ بزن به اون نفری که سفارش دادی بعد شماره تلفن آشنات و شماره خودت که معرفی کردی رو بگو بعد فرداش 10 هزار میاد تو حسابتنقل قول:
بعد که بخوای شارژ کنی یا حجم بخری و ... موقع واریز آنلاین 10 هزار تومن از مبلغ کل کسر میشه
سزعت همش بر می گرده به مخابرات
من مدتی بود سرعتم بالای 60 نمیومد ولی بعد مخابرات منطقه ما مثل اینکه سیستمشونو ارتقا دادن و الان من زیر 200 سرعتم نمیاد !!! با وجود اینکه 128 هم هستم