سلام---
توی توضیحات پخش u300 نوشته(( تنظیم جدای HPF برای باندهای جلو و باندهای عقب))مگر این خاصی توی همه پخش نیست همان حالت fadeفکر کنم است---یعنی خصوصیت خاصی هست که که یکی از ویژگیهای u300 این خاصیت HPF است؟؟؟
سلام---
توی توضیحات پخش u300 نوشته(( تنظیم جدای HPF برای باندهای جلو و باندهای عقب))مگر این خاصی توی همه پخش نیست همان حالت fadeفکر کنم است---یعنی خصوصیت خاصی هست که که یکی از ویژگیهای u300 این خاصیت HPF است؟؟؟
تو نظرات خونده بودم یکی x400 داشت گفته بود یا باس خیلی زیاد میشه به طوری که صدا بم میشه یا باس خیلی کم گفته بودن x400 تنظیمات کامل hpf رو نداره بخاطر همین باید از امپلیفایری استفاده کنید که تنظیمات hpf داره فکر کنم همینو تو مدل 300uvm اضافش کردننقل قول:
دوستان نظری ندارند؟نقل قول:
سلامنقل قول:
اینایی که نوشتی از نظر صدایی باهم تفاوتی ندارن پ.
با فیس ظاهری هر کدوم حال کردی بگیر.
بقیه اجزا سیستمتون چیه ؟
نقل قول:
هیچی
همون بلندگوهای خود ماشین (پراید) ، فقط پخش میخام بگیرم
با سلام
من میخوام برای باندای جلو کامپ Helix Esprit E62C2 تهیه کنمسوالم اینه که آیا توییتر های این کامپ در قسمت مخصوص نصب توییتر روی داشبورد پژو پارس ( داشبورد قدیم ) قابل نصب هستند یعنی اون تو جا میشن ؟ و اگر نه به نظر شما بهترین جا برای نصب توییتر ها کجاست؟
و اینکه آیا کسی از این کامپ برای فروش در حال حاضر داره؟ اگر هست لطفا قیمتش رو اعلام نمایید ممنونم
پخش زیر 250 چی بیشنهاد میدید ؟ با عوض کردن پخش فابریک چند درصد صدا تغیر میکنه؟
سلام امکان نصب هستش ولی بهتری جا کنار اینه یا روی ستون به صورت ضربدری یعنی تیوتر سمت راست به سمت چپ باشه و اون یکی هم همینطور باشهنقل قول:
نوشته شده توسط mohammad farshadfa [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
سلام امکان نصب هستش ولی بهتری جا کنار اینه یا روی ستون به صورت ضربدری یعنی تیوتر سمت راست به سمت چپ باشه و اون یکی هم همینطور باشهنقل قول:
نوشته شده توسط mohammad farshadfa [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شدن میشه ولی مناسب نیست . صدا با برخورد به شیشه بنحوی معنکس و خراب میشه ...نقل قول:
بنظر من اگر بتونید پشت آینه نصب کنید خیلی خوبه .
سلام دوستان
ببخشید یه سوال داشتم. این ضبطهای ماشین با قابلیت پشتیبانی از آندروید یا آی او اس دقیقا چکار میکنه و به چه درد میخوره ؟
اگر ممکنه به بنده جواب بدین