-
رحمان رضايي:
از دو تيم ايتاليايي و ايراني پيشنهاد دارم
مسوولان باشگاه پرسپوليس هيچ تماسي با من نداشتهاند
رحمان رضايي از مذاكره با دو تيم ايتاليايي خبر داد.
به گزارش ايسنا، مدافع فصل گذشته پرسپوليس گفت: طي روزهاي گذشته پيشنهاداتي از يك تيم سري A و يك تيم سري B ايتاليا داشته ام و مذاكرات اوليه در اين باره آغاز شده است·
رحمان رضايي كه در ايتاليا بسر مي برد افزود: هنوز با دو تيم ايتاليايي كه پيشنهاداتي دادهاند در حال مذاكره هستيم و فعلا توافقي حاصل نشده است·
وي در ادامه گفت: تا ده روز ديگر مشخص مي شود كه فصل بعد در سري A يا سري B ايتاليا بازي مي كنم يا خير.
رضايي درباره دريافت پيشنهادات از تيم هاي ايراني گفت: تا به امروز مسوولان باشگاه پرسپوليس هيچ تماسي با من نداشته اند اما من از يكي، دو تيم ايراني پيشنهاداتي دريافت كرده ام·
-
دو بازيكن شموشك به پرسپوليس پيوستند
توافق با مهاجم پتروشيمي تبريز
ميثم حسيني و شعبان اسدي هافبك و مدافع زير 23 سال تيم شموشك نوشهر با حضور در باشگاه پرسپوليس قرارداد دو ساله اي به امضاء رساندند·
به گزارش ايسنا، دو بازيكن زير 23 سال تيم شموشك نوشهر با عقد قراردادي دو ساله به تيم پرسپوليس پيوستند.
اين دو بازيكن قرار است به زودي در تمرينات پرسپوليس شركت كنند· همچنين باشگاه پرسپوليس با اكبر صغيري مهاجم تيم پتروشيمي تبريز هم قرارداد بسته بود!
قرار است صغيري بعد از دريافت برگه تسويه حساب از باشگاه پتروشيمي تبريز قراردادش را در هيات فوتبال استان تهران به ثبت برساند
صغيري در تيم دسته اولي پتروشيمي تبريز موفق شده بود با به ثمر رساندن چهارده گل در زمره بهترين هاي ليگ يك قرار بگيرد·
-
عليرغم انتشار اخباري درباره توافق دوباره رضايي و صبا ؛
پرسپولیس همچنان به دنبال غلامرضا رضایی
مدیران باشگاه پرسپولیس تهران همچنان به دنبال جذب غلام رضا رضایی مهاجم تیم صبا هستند.
به گزارش خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، در حالی که در انتهای فصل گذشته باشگاه پرسپولیس مذاکراتی را با غلام رضا رضایی مهاجم تیم صبا انجام داده بود اما توافقات نهایی با این بازیکن انجام نشد و حتی اعلام شده که رضایی قراردادش را با صبا تمدید کرده است اما همچنان از باشگاه پرسپولیس خبر می رسد که اين باشگاه تمايل دارد تا بازيكن صاحب نام صبا را به خدمت بگيرد و حتي در اين رابطه روز گذشته مذاکراتی بین این بازیکن و انصاری فرد انجام شده است.
گفتنی است قرارداد رضایی با صبا به اتمام رسیده اما تا این لحظه هیچ گونه خبر موثقی درباره توافق این بازیکن با پرسپولیس منتشر نشده است.
-
آرفی در گفت وگو با ایپنا:
هدفم آقای گلی در لیگ برتر است /یک بازیکن محبوب خارجی هواداران پرسپولیس می شو
مهاجم آلمانی تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: با پرسپولیس فقط به قهرمانی می اندیشم و می خواهم آقای گل لیگ برتر شوم.
اشپیتم آرفی در گفت وگو با خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا) عنوان کرد: پرسپولیس تیم بزرگی است که تمریناتش هم مورد توجه رسانه ها و تماشاگرانش است، قطعا بازی کردن در چنین تیمی باعث می شود بازیکنان تحت فشار قرار بگیرند اما این موضوع باعث افزایش انگیزه بازیکنان نیز می شود. بازی کردن در تیمی مانند پرسپولیس انگیزه های زیادی و من نیز هم اکنون انگیزه بسیار بالایی برای آقای گلی در لیگ برتر دارم.
وی ادامه داد: طی امروز یا فردا قراردادم را با پرسپولیس به طور رسمی در هیات فوتبال ثبت خواهم کرد تا برای حضور در بازی های رسمی مشکلی نداشته باشم.
آرفی خاطرنشان کرد: می دانم در پرسپولیس بازیکنان بزرگی حضور دارند ولی این موضوع دلیلی ندارد که به ترکیب اصلی فکر نکنم. قصد دارم یک بازیکن محبوب خارجی نزد هواداران میلیونی پرسپولیس باشم.
-
دروازه بان پرسپولیس به صبای قم پیوست.
تهران_ خبرگزاری ایسکانیوز:مهدى واعظى، دروازه بان فصل گذشته تیم پرسپولیس به تیم صباى قم پیوست.
پس از مذاکراتى که این بازیکن با صبایى ها انجام داده بود توافق نهایى بین ۲ طرف حاصل شد و واعظى با عقد قراردادى یک ساله به صباى قم پیوست.
واعظی در مقاطعی از فصل گذشته به علت مصدومیت در چار چوب دروازه پرسپولیس قرار نگرفت.
میثاق معمارزاده و علیرضا حقیقى درفصل نهم لیگ برتر دروازه بانان پرسپولیس خواهند بود./
-
-
-
-
-