یعنی به خاطر اومدن مسافرا نیستش؟من حدس می زنم پهنای باند و زیاد کرده باشن،اما در هر صورت تا اخر این ماه معلوم می شه که این سرعت پایدار می مونه یا مثل قبل می ره رو 13-14 مگنقل قول:
Printable View
یعنی به خاطر اومدن مسافرا نیستش؟من حدس می زنم پهنای باند و زیاد کرده باشن،اما در هر صورت تا اخر این ماه معلوم می شه که این سرعت پایدار می مونه یا مثل قبل می ره رو 13-14 مگنقل قول:
فکر کنم افزایش باند فرکانسی برای همه همزمان اتفاق افتاده و کاهش سرعت به نظر من بیشتر به تغییرات شبکه و جا به جایی لینکها برمی گردهنقل قول:
سلام
اینترنت 4g ایرانسل استفاده میکنم
اینترنت گوشیمو هاست اسپوت کردم از اینترنت گوشی رو لپتاپ استفاده میکنم
میخوام بازی انلاین بازی کنم با برنامه تانگل این وسط میخوام پورت اینترنت ایرانسل یا پورت اینترنت که شیر کردم بدونم کسی میدونه پورت ایرانسل چیه ؟
جشنواره بهاری نداره ایرانسل؟ امروز دوباره سرعت 4g بعد مدت ها خوب شد. برای عید پهنای باند رو بیشتر کردن
ایران فیلم سایت ایرانی هست ولی سرور داخلی نیستنقل قول:
فاصله با آنتن کمتر از 300 متر اما سیگنال افتظاح
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my D6503 using Tapatalk
به متراژ نیسنقل قول:
بستگی به موانع محیطی داره
البته با این آنتن سرعت خوبی داره میده :n02:
خب خیلی نزدیکه هیچ موانعی هم نیس تقریبا از پنجره نگاه کنم دکل رو مبینم:n02:نقل قول:
قبلا خوب بود وسط اتاق سه انتن میداد اما الان کنار پنجره همین رو به زور میده
روز به روز داره انت دهیش اب میره:n31:
شایدم اومدن جهت سکتور هارو تغییر دادن، نمیدونم هرچی هست خیلی پوشش انتن های ایرانسل ضعیف هست تقریبا رفتم کنار انتن زیرش وایسادم بیستر متر فاصله گرفتم از -59 شده -70
پوشش فعلا رایتل از دو اپراتور دیگه بهتره
کی گفته سرعت زیاد شده؟ بدترم شده تست میزارم ببینید من سرعتم از 10 مگ پایین نمیامد اما حالا...
Check out my Ookla Speedtest result. What's your speed? [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my LT25i
از دیشب سرورهای بازیهای انلاین هم دچار مشکل شده
اینا ی روده راست نداره فقط شعار میدن