سلام برادرنقل قول:
نمیدونم آشناتون حتما شانسش بده ولی من تقریبا یک سال ونیمی هست این پخش رو دارم و تا حالا اصلا مشکلی نداشتم نداشتم باهاش
سلام برادرنقل قول:
نمیدونم آشناتون حتما شانسش بده ولی من تقریبا یک سال ونیمی هست این پخش رو دارم و تا حالا اصلا مشکلی نداشتم نداشتم باهاش
سلام ! امروز یک جفت 6965V3 خریدم برای یکی از دوستام ! برای تست بجای PIONEER 6963 وصلش کردم روی ساندرو با پخش فابریکش ! صداش خیلی قشنگ تر بود ! نسبت به قیمت 187.000 تومنیش به نظرم خوب اومد !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خواهش میکنم.نقل قول:
به نظر من U300 تو رنج قیمتیش پخش خوبیه.ولی کمی از X400 پائینتر می ایسته.
به نظر من اگر کسی بخواد X400 بگیره بهتره U600BT بگیره.اما بین X400 و U300 کفه ترازو کمی نسبت به X400 می رود پائین.
سلامنقل قول:
شما S20 رو مستقیم به پخش وصل کن. 6975 و ساب رو هم به آمپ.
دو کانال رو به اسپیکر میدن. دو کانال رو هم بریج میکنن میشه یک کانال مونو و به ساب متصل میکنن. البته کلانقل قول:
امپ ضعیفیه و به درد اسپیکرهای تا 60 وات میخوره.
من شنیدم x400بیسش ضعیفه ولی صدای 300uvm رو که شنیدم بیسش خوب بود تفکیک صدای خوبی هم داشت یعنی x400هم همونقدره بیسش؟نقل قول:
با سلام خدمت دوستان گل
یه راهنمایی در مورد سیستم میخواستم : تا 500 تومن ضبط و باند چی پیشنهاد میدید که بیس باحال بهم بده البته با هزینه نصب بشه 500 ,
فعلا همین اندازه بودجه دارم
در ضمن برای سمند میخوام آخه یه سری ها میگن رو سمند های مالتی پلکس نمیشه نصب کرد , آیا درسته :n13:
ممنون میشم کمکم کنید :n16:
سلام دوستان...ایا همه ی ساب ها توانایی پخش بیس ضربه ای و ویبره ای رو دارن یا با توجه به سایز فرق داره؟
الان رو سیستم خونه ساب بیس ضربه ای رو خوب پخش میکنه اما ویبره ای خیر...اما صداش نرمتر و لذت بخشتر از صدای ماشینه...رو ماشین پخش ۷۶۵۰ و باند ۶۹۶۵ وی ۲ دارم...خواستم بدونم ایا ساب یا باندی هست که صدای گرم داشته باشه یا از ماهیت پخشه؟یعنی هم صدای گرم میخوام هم بیس ضربه ای گرم و هم در صورت نیاز بیس ویبره ای
سلام دوستان
ببخشید یه سوال داشتم. این ضبطهای ماشین با قابلیت پشتیبانی از آندروید یا آی او اس دقیقا چکار میکنه و به چه درد میخوره ؟
اگر ممکنه به بنده جواب بدین
برای پخش میتونی پایونییر ۳۷۵۰ و یا کنوود x400 ببندی که البته پایونیر بیس بالاتری داره...باند هم 6965 v2نقل قول:
سلام آقا حمید. ممنون از شما. S20 ها رو به خروجی پخش (باند جلو) وصل کردم ولی صداش خیلی کمه و شنیده نمیشه. آیا راه دیگه ای هست.نقل قول:
سلام دوست عزیز بیس X400 کمی نسبت به پخش های پایونر ضعیفه ولی خب شفافیت و وضوح صداش بالاتر از همرده های پایونره.حتی بالاتراز پخش های ۵۰۰ تومنی پایونر.در اصل خصوصیت این نوع پخش شفافیت صداشه.اگر از باند بدون ساب کنار این پخش استفاده میکنید بیسی که مورد انتظارته دستت نمیاد ولی اگر با ساب بسته بشه فوق العاده میشه.نقل قول:
در مورد پخش 300uvm هم چون صداشو نشنیدم نمیتونم نظر بدم.
Sent from my Optimus G using Tapatalk