این سرویسی که از مخابرات گرفتید همیشه اینقدر با کیفیته؟ ظاهرا خیلی اوضاعش بهتر شده. اگه اکثر ساعات روز همینجوری باشه خیلی گزینه خوبیه برای جایگزینی با پارس انلایننقل قول:
Printable View
این سرویسی که از مخابرات گرفتید همیشه اینقدر با کیفیته؟ ظاهرا خیلی اوضاعش بهتر شده. اگه اکثر ساعات روز همینجوری باشه خیلی گزینه خوبیه برای جایگزینی با پارس انلایننقل قول:
مخابرات خیلی بالا و پایین داشت. من قبلا یه زمانی 1 مگ نامحدود داشتم بعضی اوقات از عهده تامین همین بر نمیامد و سرعت من عملا 200-300 کیلوبایت بود. کار به شکایت کشید و انقدر پیگیری کردم تا از دفتر مدیر عامل تماس گرفتند و آخرین جوابی که گرفتم این بود که کاری از دست ما بر نمیاد باید صبر کنید تا درست بشه. قصه هم از این قرار بود که مخابرات بدهی خودش به زیرساخت رو پرداخت نمی کرد اونا هم پهنای باند مخابرات رو محدود می کردند. گذشته از اون قضایا که مال 1-2 سال پیش بود از اواخر سال گذشته به این ور کیفیت تقریبا خوب بوده. پینگ همیشه خوب نیست و هیچ تضمینی نداره ولی سرعت تقریبا اکثر اوقات خوبه.نقل قول:
- - - Updated - - -
مخابرات خیلی بالا و پایین داشت. من قبلا یه زمانی 1 مگ نامحدود داشتم بعضی اوقات از عهده تامین همین بر نمیامد و سرعت من عملا 200-300 کیلوبایت بود. کار به شکایت کشید و انقدر پیگیری کردم تا از دفتر مدیر عامل تماس گرفتند و آخرین جوابی که گرفتم این بود که کاری از دست ما بر نمیاد باید صبر کنید تا درست بشه. قصه هم از این قرار بود که مخابرات بدهی خودش به زیرساخت رو پرداخت نمی کرد اونا هم پهنای باند مخابرات رو محدود می کردند. گذشته از اون قضایا که مال 1-2 سال پیش بود از اواخر سال گذشته به این ور کیفیت تقریبا خوب بوده. پینگ همیشه خوب نیست و هیچ تضمینی نداره ولی سرعت تقریبا اکثر اوقات خوبه.نقل قول:
خیلی هم عالی. من پینگ خیلی فوق العاده نیاز ندارم چون اهل گیم نیستم. تایم اوت نباشه یا کم باشه و سرعت همینطور مناسب باشه کافیه.نقل قول:
نوشتم اون بالا 16 مگنقل قول:
منم زنگ زدم گفت ترافیک داخلی نیم بها حساب می شه جالب اولش می گفتن یک به سه مردم انقدر اعتراض کردن کردنش یک به دو منم 16 مگ 350 گیگ در ماه گرفتم کیفیتش که خوبه سرعت دانلودش هم 2 مگ در ثانیه هست از سرور خارجی ولی پنل اصلا مشخص نمی کنه چقدر داخلی مصرف کردی چقدر خارجی
- - - Updated - - -
سلامنقل قول:
حالا شاید بعدا مصرف داخل و خارج رو اصافه کنه و نشون بده
الان ایا حجم مصرف شده و باقی مانده رو نشون میده ؟ و اینکه مثلا حجم اختصاصی شما که 350 گیگ هست رو نشون میده ؟ یا کلا هیچی رو حساب نمیکنه ؟
اگر میشه یه سری عکس از پنل این مخابرات بگذارید ممنون میشم
کلا همان پنل قدیمی حتی نوع سرویس رو هم نشون نمی ده از دیروز هم نزدیک 1 گیگ مصرف کردم ولی هنوز زده ترافیک مصرفی 0 کلا مشکل شده این پنل :n37:نقل قول:
سلام
منم امروز سرعت 8 مگ 180 گیگ رو خریدم
سرعت رو 3800 بستن ولی سرعت نسبت به 512 خوب پیجو باز نمیکنه :|
سرعت دانلود هم 400 کیلو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خط شما بیشتر از 4 مگ نمیکشه.
وقتی وارد پنل شدی برو تو قسمت :نقل قول:
سرویس
جزئیات(زرد رنگ)
اونجا همه چی مشخصه