واقعا این همه ناراضی هستید چرا عوض نمیکنید سرویس هاتون رو دوستان
Printable View
واقعا این همه ناراضی هستید چرا عوض نمیکنید سرویس هاتون رو دوستان
دوست عزیز دو صفحه قبل رو بخوننقل قول:
من رفتم تنظیم مقررات و شکایت کردم . از دوستان هم خواستم برن که ظارهاً دوست دارن حقشون رو بخورن . خوب وقتی شماها میشینید و فقط پول میدین بهشون میخواید درست بشه سرویسشون ؟
تنها راهش شکایت به تنظیم مققرات هست . من که شکایت کردم . خود دانید
---------- Post added at 01:32 PM ---------- Previous post was at 01:30 PM ----------
چون تو مملکتی هستیم که باید بین بد و بدتر گزینه بد رو انتخاب کنیم .نقل قول:
حداقل شاتل پشتیبانی 24 ساعته داره که تا مشکل پیدا کرد بری سرشون داد و بیداد کنی و یکم سبک بشی . نمیدونید شرکتایی که پشتیبانی ندارن چقدر آدم حرص میخوره که نمیتونه بهشون بد و بیرا بگه .
شاتل دیگه منو به اسم کوچیک میشناسن تو پشتیبانی و حتی امور استانها :31:
اتفاقا همین پشتیبانی رو نداشت ، اعصاب ما راحت تر بودنقل قول:
فقط بدرد تنظیم مودم میخورن!
چند روز پیش گفتم که برای من از ساعت 6:55 تا 7:00 ترافیک اضافه میخوره ، اگه الان بذارم تا 7 ، توی 5 دقیقه حداقل 60 70 مگ دانلود میکنه که خیلیه
رفتم به پشتیبانیشون توی چت گفتم ، بعدا زنگ زدن و ... ، تا آخرش بهم گفتن کلا همینطوریه و کاریش نمیشه کرد
پشتیبانی که نتونه این مشکلو که صد در صد مربوط به خودشونه رو حل کنه ، به درد لای جرز هم نمیخوره!
[QUOTE=farzad_sh_2020;4965670]دوست عزیز دو صفحه قبل رو بخون
من رفتم تنظیم مقررات و شکایت کردم . از دوستان هم خواستم برن که ظارهاً دوست دارن حقشون رو بخورن . خوب وقتی شماها میشینید و فقط پول میدین بهشون میخواید درست بشه سرویسشون ؟
تنها راهش شکایت به تنظیم مققرات هست . من که شکایت کردم . خود دانید
---------- Post added at 01:32 PM ---------- Previous post was at 01:30 PM ----------
اخه دادا قبول کن یه سری واسه شاغل بودن یه سری هم از روی بی حس و حالی حوصله رفتن و شکایت کردن رو ندارن اما فکر نمیکنم کسی پدا بشه که از پشت پی سی هم 4خط نوشتن سختش باشه . منم با این که یه چیری بنویسیم و همه سند کنیم موافقم
تا نظر بروبچ چی باشه
شكايت هم هيچ تاثيري نداره.
20000 تا شکایت :دی
لطفن پاک کنید همش رو :دی
چرا 20000تا این همه عدد هستش :دی :دینقل قول:
-/\-/\-/\-/\-/\-/\-/\-/\
پس چون کسی در مورد 2 پست قبلیم چیزی نگفت یعنی کسی که آرت1 تهران باشه و از سرعت شبش ناراضی باشه وجود نداره واکثرا راضی هستن :) :)
من شبها دانلود ندارم.ولی امروز 5 شنبه که رایگانه سرعت همون 1 مگ هست. پس میشه نتیجه گرفت شبها هم افت نمیکنهنقل قول:
سلام دو تا سوال داشتم اگه لطف کنین جواب بدین واقعا ممنون می شم . خیلی سرچ کردم به جواب نرسیدم .
اول اینکه من eco 512 دارم . سرعت دانلودم روی 60 ه . مودمم هم همون مودم zyxel شاتل هست . نمی شه یه کاری کرد که سرعت دانلود بالا بره ؟ مثلا با دستکاری مودم . چون از چند نفر شنیدم سرعت دانلودشون در حدود 120 یا بیشتره که همین eco 512 رو دارن ولی مودمشون مودم شاتل نیست . امکان داره بخاطر این باشه که مودم خود شاتل رو دارم ، شاتل یه کاری کرده باشه سرعت همون پایین بمونه ولی با مودمای دیگه سرعت بالا تر باشه؟
دوم هم اینکه من اگه بخوام art 128 بگیرم سرعتم همون 60 میمونه ؟ یعنی کم نمی شه ؟ چون adsl ام روی 512 بسته شده .
خیلی ممنون می شم اگه هرکدوم از سوالا رو جوابشونو می دونید بگید
سلام دو تا سوال داشتم اگه لطف کنین جواب بدین واقعا ممنون می شم . خیلی سرچ کردم به جواب نرسیدم .
اول اینکه من eco 512 دارم . سرعت دانلودم روی 60 ه . مودمم هم همون مودم zyxel شاتل هست . نمی شه یه کاری کرد که سرعت دانلود بالا بره ؟ مثلا با دستکاری مودم . چون از چند نفر شنیدم سرعت دانلودشون در حدود 120 یا بیشتره که همین eco 512 رو دارن ولی مودمشون مودم شاتل نیست . امکان داره بخاطر این باشه که مودم خود شاتل رو دارم ، شاتل یه کاری کرده باشه سرعت همون پایین بمونه ولی با مودمای دیگه سرعت بالا تر باشه؟
دوم هم اینکه من اگه بخوام art 128 بگیرم سرعتم همون 60 میمونه ؟ یعنی کم نمی شه ؟ چون adsl ام روی 512 بسته شده .
خیلی ممنون می شم اگه هرکدوم از سوالا رو جوابشونو می دونید بگید